Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Аз съм определил цена от 1500 макс. За имот без забележки и без измислени общи части. Всичко над това за мен е недобра сделка. Лична оценка относно реалната стойност на един имот в град като София.
Този, който го е купил, да си троши главата.
Продава МЕЗОНЕТ в град София, Ботунец - 65 кв.м / 52500 лв. :: imot.bg Обява
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Донякъде си прав, че проблема е по-дълбок. И започва от интернет и филмите - всички искат да са като филмови звезди при това във филмите им....Играчи да са като героите....И промивка на мозък и мислене на макс. Иначе аз нямам нищо против джендъри и всички в тези групи докато не ми се бъркат в живота и не ми го натрапват и на децата ми.... Щом ги кефи хората ок....
Не мога и да отрека , че извадих късмет в професионален план - не е само да качества, а и до щастливи случайности. ....Без късмет в никоя област не става, но той по-често идва при тези които го търсят.... Та някой който седи на 600 лева в провинцията е сигурно трудно да гледа семейство. но ако е смел и има умения и няма мързел било в София или чужбина може да подреди нормален живот.
Минал съм през почти всичко - помня преди 89-та какво, беше, и през 90-те - стоял съм вечер с часове на свещи поради режим на тока / Бай Пешето още не е бил завършил да опраи енергетиката :-)/ и без вода , и с купони за хляб по 2 часа на опашка, и с 3 вълнени блузи зимата щото се пести от отопление... и купища мацки са ме рязали докато ги задявах.... И в тази среда са се правели и гледали деца и ей го хора сме станали....Знам какво е трудност, а сегашните млади драмата им е че Айфоня име на 2 години и че имат само 4 чифта Найк маратонки....
Коментар
-
Не знам сигурно си прав как са генерално нещата. При мен децата са малки и изкарват 100% от времето с нас... дори бяха онлайн обучение изцяло. Работата ни позволява да бъдем през цялото време с тях. Понеже съм старомоден , любовници няма, жена ми доста става все още и предложения валят, но и там съм почти сигурен, че няма нищо....или трябва да е Мата Хари....Когато пораснат може би ще е различно, но се надявам първите 7 години и примера да са били достатъчни...., за да отсяват кофти авторитетите....
Наясно съм че повечето хора не могат да си позволят подобен начин на живот. И аз жертвах кариера и пари, за да го имам....Преди имаше периоди когато по 3 месеца не се прибирах. гонейки Михаля... Въпрос на приоритети както написах на Джонката
пп за кръшкането на жена ти ти няма как да знаеш и въобще не се самоубеждавай,щото това е една от основните мъжки тъпотии и откровено казано звучиш като убеден рогоносец. спокойно само ще ти вметна че това е женската природа и нищо не можеш да направиш,нищо .Last edited by pa4anga; 27.06.2021, 18:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Изненадващо повърхностно мнение ! Интернет и филми ?! Сегашните млади нямат среда ,нито семейна нито социална ! Средата в който виреят им казва ,че със труд нищо няма да направят , сегашното семейство обикновенно е от един родител и приходящи любовници .Твоите деца растат в тази среда и колкото и да смяташ ,че семейният ти модел е ок детето има нужда от външен авторитет на който да подражава .Пак казвам,темата е дълбока и според мен положението е безвъзвратно изгубено !
Наясно съм че повечето хора не могат да си позволят подобен начин на живот. И аз жертвах кариера и пари, за да го имам....Преди имаше периоди когато по 3 месеца не се прибирах. гонейки Михаля... Въпрос на приоритети както написах на Джонката
Коментар
-
Донякъде си прав, че проблема е по-дълбок. И започва от интернет и филмите - всички искат да са като филмови звезди при това във филмите им....Играчи да са като героите....И промивка на мозък и мислене на макс. Иначе аз нямам нищо против джендъри и всички в тези групи докато не ми се бъркат в живота и не ми го натрапват и на децата ми.... Щом ги кефи хората ок....
Не мога и да отрека , че извадих късмет в професионален план - не е само да качества, а и до щастливи случайности. ....Без късмет в никоя област не става, но той по-често идва при тези които го търсят.... Та някой който седи на 600 лева в провинцията е сигурно трудно да гледа семейство. но ако е смел и има умения и няма мързел било в София или чужбина може да подреди нормален живот.
Минал съм през почти всичко - помня преди 89-та какво, беше, и през 90-те - стоял съм вечер с часове на свещи поради режим на тока / Бай Пешето още не е бил завършил да опраи енергетиката :-)/ и без вода , и с купони за хляб по 2 часа на опашка, и с 3 вълнени блузи зимата щото се пести от отопление... и купища мацки са ме рязали докато ги задявах.... И в тази среда са се правели и гледали деца и ей го хора сме станали....Знам какво е трудност, а сегашните млади драмата им е че Айфоня име на 2 години и че имат само 4 чифта Найк маратонки....
Коментар
-
И второто - ще купуваш имот ама чакаш цените да падат ?!?! И ти като Митето :-))))....Подобно самоубийствено поведение не го разбирам....:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениеАз купувам не с цел инвестиция а от зорбъде спокоен , не ми въздействат каламбурите на повишителите. Освен това аз действам с застраховка и застраховка на застраховката .. трудно ще съм назад каквото и както и да се развие ситуацията
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако беше толкова просто щеше да е вярно , но уви ,проблема е доста дълбок и разнолик .Ти явно закусваш с господа но доста хора едвам свързват края ,ако ме разбираш. Отделно джендър пропагандата, отделно масовата дебилизация отчасти свързана със средата в която нагоре излизат само калинките и нечитавите екземпляри .Това е само откъс от проблема, просто не ми се изброява кое не е наред . Това вс съсипва мирогледа на подрастващите .Ти незнам кой набор си но тия от 2000 насам са леле майко .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Това го кажи на марсианеца, дето купува 3-ти имот за половин година от зор с ясното съзнание, че цените им ще падат...вече елджон и замаушката си имат конкурент писател-фантаст
Коментар
-
Ти явно закусваш с господа но доста хора едвам свързват края ,ако ме разбираш. О .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение. аз за тази половин година ще взема 3- ти имот . Дано повишителите да сте прави, аз обаче силно се съмнявам
Коментар
-
България загива защото някои хора са изпуснали фундамента / а той е семейство и деца ПЪРВО и всичко останало след него/ И не ми пиши само, че деца могат да се правят само в жк Южен парк с изглед към него. Айде ти си израснал във Вазов ама баща ти вероятно е расъл в кирпичена къща на село....Събрал си кеш който 3 живота не можеш да изхарчиш и искаш още и още ама семейство не искаш.....С такова мислене загива държавата.
И ако не разбираш как имотите ще стават все по-скъпи при застаряващо и намаляващо население ще ти обясня само кажи ....
Коментар
-
Аз купувам не с цел инвестиция а от зорбъде спокоен , не ми въздействат каламбурите на повишителите. Освен това аз действам с застраховка и застраховка на застраховката .. трудно ще съм назад каквото и както и да се развие ситуацията
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениеДвоен аршин или както е удобно. Значи аз мисля говорим за НИ принципно а не само и единствено за жилища. Защо пример с гараж за 60к евро е ок а пример с ресторант не е? Гаража повече жилище ли е от ресторанта? Или защото действителността е не особено приятна гледаме само това което ни отърва на нас. Драмата предстои , помня времето когато човек можеше да си купи българия за 3 цистерни с гориво. Ще видим .. аз за тази половин година ще взема 3- ти имот . Дано повишителите да сте прави, аз обаче силно се съмнявам
Иначе само 2 неща. Първо абсурдно е да се доверяваш на някой във форум за каквото и да било. Всички решения трябва да си взимаш сам ! На база твои изводи и , констатации и очаквания. Освен това ''повишителите'' обикновено съобщават фактите на ставащото в момента и защо така се случва, а прогнозите са редки и може да са грешни.
И второто - ще купуваш имот ама чакаш цените да падат ?!?! И ти като Митето :-))))....Подобно самоубийствено поведение не го разбирам....:-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 27.06.2021, 16:07.
Коментар
Коментар