If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре се посмях и днес.
Излезе една нова обява в запазените ми търсениа.
Веднага налазиха и агенциите.
Собственика е сложил цена 209500Е
Агенциите с 20000Е отгоре
Ет 4 без асансьор и без тераса. Не бих го купил дори и при 30-40% отстъпка. Продава 2-СТАЕН в град София, Гео Милев - 67 кв.м / 209500 EUR :: imot.bg Обява
Свръх-балонизираният от хитрите лукави банкстери пазар на софийски мухлясали кутийки вече ще трябва да бъде раздуван и помпен само от местни идиоти и балъци.
Вижте за същите, или за по-малко пари какво се продава по други места...
Добре се посмях и днес.
Ет 4 без асансьор и без тераса. Не бих го купил дори и при 30-40% отстъпка. Продава 2-СТАЕН в град София, Гео Милев - 67 кв.м / 209500 EUR :: imot.bg Обява
Апартаментът е хубаво направен и ми харесва. Обаче няма детска стая, той е маломерен двустаен, с малка кухня и те са го преработили, като са усвоили балконите и са направили хол и трапезария + спалня.
А Вие чувала ли сте че човек като няма понятие от нещо е по-добре да не коментира защото става за смях ? Започнахте от 60% данъци , стигнахте до косвени данъци, COL. Какво е следващото ? Отпуските или обедните почивки ? Въобще не ме интересува каква е цената на живота. Просто Ви попитах как стигнахте до 60% данъци във Франция и Италия и почнахте с глупостите.
Връщаш се назад по постовете и четеш с разбиране. После пак четеш и може и да ти просветне.
За днес толкоз от мен. Довечера може и да се включа, но с хлапета нямам кой знае какво да обменям като информация.
Кой става и кой не става “за смях” ще се види на малко по-късен етап.
Добре се посмях и днес.
Чувал ли си за понятието “косвена данъчна тежест” и “цена на живота”? Наеми, храна, транспорт, режийни, отопление?
А Вие чувала ли сте че човек като няма понятие от нещо е по-добре да не коментира защото става за смях ? Започнахте от 60% данъци , стигнахте до косвени данъци, COL. Какво е следващото ? Отпуските или обедните почивки ? Въобще не ме интересува каква е цената на живота. Просто Ви попитах как стигнахте до 60% данъци във Франция и Италия и почнахте с глупостите.
Просто засичам наличие на поток от немци, гърци, италианци и французи. На зададен въпрос защо са дошли в Испания получавам еднотипен отговор - скъп живот и много голяма данъчна тежест.
Ако не бе така нямаше да го има съответният поток. Сметките ги оставям на тебе.
Значи нямате идея от "сметките" , но хвърляте цифри за 60% данъчна тежест ?
Разбрах, че имаш интерес към Калабрия. Отиди в покрайнините на Волуяк - там има по-добри имоти. Малко са по-скъпички, обаче, но по-добри. Измазани.
Нямам интерес нито към Калабрия, нито към Италия, нито към България. Дадох като пример няколко области в Италия и Франция на БОНВИВАН1, че и в другите страни има празни имоти и се чудят как да се отърват от тях защото според него в България имало най-много имоти на човек от населението, но били по селата. В Италия и Франция също има много празни жилища в районите без работа и хем там има търсене от пенсионери чужденци. Въпреки това имат по-малко жилища на човек от населението от България.
Само не ми казвайте че сте данъчен консултант. Аз плащам данъци в Швейцария и не съм запознат с Италия и Франция, но ей така от обща култура мога да Ви кажа че данъка във Франция е с няколко процента по-нисък от този в Испания а в Италия максималният е 45% или нещо такова. Какво слагате за да го добутате до 60%, социални ? В Испания няма ли осигуровки ? За Италия знам че в първите няколко години след като започнете работа се дължат данъци само на 30% от дохода, има и фиксиран план , има и 13% план ако не сте живяли 2 години в държавата, отделно че примерно в Сардиния е и по-нисък. Не съм запознат в детайли, но има много опции и в двете страни, отделно че се крие доход. Да не говорим че фирмите малко над 20%. Ако сте консултант не е нормално да хвърляте така произволни цифри от 60% и подобни
Просто засичам наличие на поток от немци, гърци, италианци и французи. На зададен въпрос защо са дошли в Испания получавам еднотипен отговор - скъп живот и много голяма данъчна тежест.
Ако не бе така нямаше да го има съответният поток. Сметките ги оставям на тебе.
Сега понеже виждам, че мислиш като счетоводител пояснявам като за счетоводител: гледай съвкупността от данъци, осигуровки, здравни вноски, наеми, застраховки и цени на жилища, горива, храни и сигурно ще ти се проясни.
Ще ти открадна още една тайна има неща, които хората на запад не могат да си позволят, а хората в България могат. Защо?
Масово бягат италианци и французи от около 60% данъчна тежест в собствените им държави препълнени с излишна мързелива и непродуктивна емиграция, която цица социал.
Само не ми казвайте че сте данъчен консултант. Аз плащам данъци в Швейцария и не съм запознат с Италия и Франция, но ей така от обща култура мога да Ви кажа че данъка във Франция е с няколко процента по-нисък от този в Испания а в Италия максималният е 45% или нещо такова. Какво слагате за да го добутате до 60%, социални ? В Испания няма ли осигуровки ? За Италия знам че в първите няколко години след като започнете работа се дължат данъци само на 30% от дохода, има и фиксиран план , има и 13% план ако не сте живяли 2 години в държавата, отделно че примерно в Сардиния е и по-нисък. Не съм запознат в детайли, но има много опции и в двете страни, отделно че се крие доход. Да не говорим че фирмите малко над 20%. Ако сте консултант не е нормално да хвърляте така произволни цифри от 60% и подобни
Коментар