IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
    етажа ми в Редута е общо 160м2. В Гърдова глава зимата е с 3 градуса по- тегава. Отделно, трябва да проверя дали точно до твоя имот има асфалт..ти май не си точно в София...
    стаичката в която се топлиш със 700вата ...колко е?

ПС Наздраве!
    Last edited by bertram; 08.08.2024, 19:34.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

таргета е байлоровци
      етажа ми в Редута е общо 160м2. В Гърдова глава зимата е с 3 градуса по- тегава. Отделно, трябва да проверя дали точно до твоя имот има асфалт..ти май не си точно в София...
      Last edited by X_Y; 08.08.2024, 19:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

освен ако не са решили политически да ни завлекат...и пак трудно.
        Споко. Днес чета цели две добри новини за бг демокрацията, което си е цяло чудо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Берти, Берти, Берти трябва да се чете между редовете. Някъде извън бг решението е взето. 2025 летим. Това ми е последното българско евтино моренце
          освен ако не са решили политически да ни завлекат...и пак трудно.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Абе за някои ще е към края на столетието.
            Понягога и рекламите се правят по действителен случай. (не само филмите)
            .

Last edited by два_таралежа; 08.08.2024, 19:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Пак ли? ДОКОГА?!

===2079===

Лордче, на 1ви септ ще се събираме при Левчо, че одъртява момчето. Питахме се дали ще дойдеш? Мислим да поканим и ратко и колето, че ни липсват.

Абе за някои ще е към края на столетието.

По въпроса за събирането, не знаех.За септември планирам голяма почивка, но не съм сигурен, че ще мога още от 01

Коментар

Цените и на новите, и на старите жилища се повишават отново, показват данни на Министерство на финансите, публикувани в месечния обзор на българската икономика.

https://www.pariteni.bg/novini/imoti...ilishta-250280
                Пак ли? ДОКОГА?!

===2079===

Лордче, на 1ви септ ще се събираме при Левчо, че одъртява момчето. Питахме се дали ще дойдеш? Мислим да поканим и ратко и колето, че ни липсват.
                Last edited by два_таралежа; 08.08.2024, 18:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Няма, няма. Спокойно. Аз се местя към София, така, че догодина може и при мен, ако не реша цялото лято да си работя от "морския офис".

Коментар

• Цените и на новите, и на старите жилища се повишават отново, показват данни на Министерство на финансите, публикувани в месечния обзор на българската икономика.

https://www.pariteni.bg/novini/imoti...ilishta-250280

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Не, разбира се. Казах му че още едно парцелче купувам.
                      Ама не му казвай такива работи. Мисли за ближния

Коментар

Ма ти не му се давай де
                        Не, разбира се. Казах му че още едно парцелче купувам.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Време за излизане от NASDAQ и време за вход в тухли... (български тухли)

кой разбрал - разбрал
                          Click image for larger version

Name:	Screenshot 2024-08-05 175638.jpg
Views:	1
Size:	67.5 КБ
ID:	4201693

Коментар

Берти, Берти, Берти трябва да се чете между редовете. Някъде извън бг решението е взето. 2025 летим. Това ми е последното българско евтино моренце
                            Няма, няма. Спокойно. Аз се местя към София, така, че догодина може и при мен, ако не реша цялото лято да си работя от "морския офис".
                            Last edited by два_таралежа; 08.08.2024, 18:05.

Коментар

Пука му на берджо. Докато мама и тати му носят, нема какво да го мисли.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Само гледа да ми бута цената, оградата се гътнала, пейката ми изгорела, гъбосва ме и ме къпе както му дойде и накрая ми вика х2. Не по 2, по 10 ще е.
                                Ма ти не му се давай де

Коментар

Working...
                                X