If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ооо да, курса... Първо нямаше да ни приемат в ЕРМ2, после курсът щеше да плава, да плува, да змиорчи в тунел, щяха да отменят борда... Тъпотии, тъпотии и пак тъпотии... Сега при приемането щели да променят курса... Ами не, нищо подобно. Това е много добре разписана и утвърдена процедура, всичко е ясно и точно.
Ми да нищо подобно - точно понеже процедурата е подробна и разписана сега ядете хурката и ви обясняват временно управляващи какво щяло да е ама ... 2024 хахахахаха Дребния детайл е че Б-стан не е способна да следва процедури.
НИЩО не си пояснил, щото явно така ти изнася. Да приемем, че съм безкрайно тъп и да повторя въпроса си. ТИ РАБОТОДАТЕЛ ЛИ СИ ИЛИ НАЕТ? Виж колко лесен въпрос изключващ шикалкавене
Поясних за дървените философи ! Ти конструктивен диалог по темата не можеш да водиш .
НИЩО не си пояснил, щото явно така ти изнася. Да приемем, че съм безкрайно тъп и да повторя въпроса си. ТИ РАБОТОДАТЕЛ ЛИ СИ ИЛИ НАЕТ? Виж колко лесен въпрос изключващ шикалкавене
Ти ли си частното наето лице или си работодателя-изедник на частното наето лице, дай да уточним в каква роля играеш, за да продължим конструктивен диалог, като си толкова отворен
Поясних за дървените философи ! Ти конструктивен диалог по темата не можеш да водиш .
преди година съм писал тук ,че това е няма такъв парадокс ,държавен хрантутник да взима повече от частно наето лице ! И този парадокс ще убие всичко що мърда . Сега дървените философи да не пишат неща за които само са чели някъде си !
Ти ли си частното наето лице или си работодателя-изедник на частното наето лице, дай да уточним в каква роля играеш, за да продължим конструктивен диалог, като си толкова отворен
Ако се отпусна Бай Пешето че ме отнесе кат стой та гледай...Ного е добър по тази част та гледам да се отърва некак си.... с минимални щети ...все едно да продам на минимална загоба имот преди да е станало късно и да нема кой да купи съвсем....
Да земе да бори Берти примерно/ Там ще е по-равностойно :-)
нема кво да се отърваваш. от нищо не бегаш.
като намеси бъртрам и за него ще е по-лесно да каже;
да, верно, сбърках за големото мяу, но според мен трябваше да се случи тогава.
и толко.
Така на дървено филосфстване аз бих предпочел итонг-а от 2004 и къщата с единички вертикалните колони.
С итонга може да имаш проблеми, но те би трябвало да са си проличали.
Възможно е и тухлата от 95-а също да е добра.
Магазините са на бетон и итонг 2004г. Два пъти се пукат тръбите на водомери. Не съм забелязал да газобетонните блокчета да поемат влага отвъд мазилката обаче.
Къщата с вертикални бетонни колони през 2002г. не помръдна.
Тухлата от 1995г. -център на 4-тия град е безапелационна. Мазилката за 25г. не е помръднала, а старата дървена дограма ляга като чисто нова.
Старата чанта от 1940г. ме притеснява ел. инстала, иначе неминуема влага в приземния етаж, но и благодатен хлад, без климатик
Тук беше засегната темата за строителството през различните периоди.
Ще е интересно истински експерти да дадат мнение.
Интересуват ме няколко типа конструкции:
- панел 1980г.
- итонг 2004г. Търговска сграда на 2-етажа
- тухлена кооперация 1995г.
- къща от единични тухли и вертикални бетонни колони 2002г.
-стара къща тип гредоред зидана с единични тухли 1940г.
Така на дървено филосфстване аз бих предпочел итонг-а от 2004 и къщата с единички вертикалните колони.
С итонга може да имаш проблеми, но те би трябвало да са си проличали.
Възможно е и тухлата от 95-а също да е добра.
Тук беше засегната темата за строителството през различните периоди.
Ще е интересно истински експерти да дадат мнение.
Интересуват ме няколко типа конструкции:
- панел 1980г.
- итонг 2004г. Търговска сграда на 2-етажа
- тухлена кооперация 1995г.
- къща от единични тухли и вертикални бетонни колони 2002г.
-стара къща тип гредоред зидана с единични тухли 1940г.
абсолютно и се раздават кредити и се живее в безметежност....
преди година съм писал тук ,че това е няма такъв парадокс ,държавен хрантутник да взима повече от частно наето лице ! И този парадокс ще убие всичко що мърда . Сега дървените философи да не пишат неща за които само са чели някъде си !
песимисчо, отпусни се, бе.
тук сме само за забавление.
Ако се отпусна Бай Пешето че ме отнесе кат стой та гледай...Ного е добър по тази част та гледам да се отърва некак си.... с минимални щети ...все едно да продам на минимална загоба имот преди да е станало късно и да нема кой да купи съвсем....
Да земе да бори Берти примерно/ Там ще е по-равностойно :-)
Понеже продължавате с образование преди 20-30 години, мога да подкрепя Бате Пешо, че още през 1994г. МЕИ-то се признаваше в Австрия и Германия. Мой най-близък го завърши и в момента заплата на 5000 се мръщи. Аз съм със СУ. Не ме кефи да ми казват: " Ти си за директор, но ние не търсим такива. Затова съм се и ориентирал към пасивни доходи където слабо ще завися от яйчари
Свиркай си Бай Пеше картинката е кристална квото и да се оправдаваш :-), ама Ратко каза да не те пипаме, а аз на Папурския унсс могул не моа да противореча :-)
В царството на слепите / МЕИ/ и едноокият е цар / Бай Пешо/ :-)
песимисчо, отпусни се, бе.
тук сме само за забавление.
Коментар