IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Лакомията е гаранция за стригане. А капиталовата изобшо няма да я споменавам. Само ме питат дали продавам. Не. Гледам вие да продадете им отговарям.
    Радев, ще излизам от фондовете, прилична е кривата. И може да помисля кога баш да вляза на индекс или етф. Неам време и умения да ги чеша тез науки, зает съм непрекъснато.
    Тия фондове дето си ги взел са дърво.Много дерат

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
      Ще видим. .
      99.9999% .Америка вече е в рецесия,но не го знаем .А хелия е много там.Този индикатор никога не е бъркал досега

Доходността по 2-годишните ДЦК на САЩ падна под тази по 10-годишните за пръв път от 2 години

https://www.investor.bg/a/538-pazari...at-ot-2-godini
      Last edited by danetha; 05.08.2024, 20:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Ще паднат и много повече.Иска си време.Това е само старта на началото
        Ще видим. Аз при минус 20% ще развържа част от резервите, ако падне повече и останалото.

Коментар

ПС: Гледам нещата малко се пооправиха и при борсите...Само на 2% надолу съм за сега...Ще чакаме и ако паднат над 20% ще купуваме още евтинко.
          .
          Ще паднат и много повече.Иска си време.Това е само старта на началото

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Лакомията е гаранция за стригане. А капиталовата изобшо няма да я споменавам. Само ме питат дали продавам. Не. Гледам вие да продадете им отговарям.
            Радев, ще излизам от фондовете, прилична е кривата. И може да помисля кога баш да вляза на индекс или етф. Неам време и умения да ги чеша тез науки, зает съм непрекъснато.
            Точно сега да излизаш от фондовете, при тези спредове и волатилност...ЪпсурТ
            Излиза се когато е тъмно зелено.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Всеки притежаващ имот в БГ след Кокорчо дефакто е станал ~50% по-беден заради инфалцията.
              Но това не се осъзнава от масовката .Важното е да сме в играта
              При акциите поне знам каква е пазарната цена в момента. При имотите какво? 50% надписани квадратури и разни брокеразки напудерени обяви...
              Дори при наличието на дни като днешния предпочитам акциите пред разни кофтори с неясна стойност.

ПС: Гледам нещата малко се пооправиха и при борсите...Само на 2% надолу съм за сега...Ще чакаме и ако паднат над 20% ще купуваме още евтинко.

Хайде наздраве...

Коментар

А купилите март 2021 година какво да кажат? Баш голямата инфлация мина, а те са на нула.
                Ако не си Ванга, сигурни доходи няма.
                Всеки притежаващ имот в БГ след Кокорчо дефакто е станал ~50% по-беден заради инфалцията.
                Но това не се осъзнава от масовката .Важното е да сме в играта

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

На някои хора им малееше доходоносност 2-3-4% от рентиерство...
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

А купилите март 2021 година какво да кажат? Баш голямата инфлация мина, а те са на нула.
                    А що не са купили март 2020, или март 2019 та?

Коментар

• Как ли се се чувства сега кольо с акциите на загуба? Ако беше купил тухли, щеше да си свирка и да не му пука.

===2079===

Я да погледна дали не е време за вход...

Погледнах... рано е още, имат още доста да падат, всичко е в червено, но в процентно изражение спадовете са малки. Трябва да са двуцифрени процентите

Черния лебед дори още не е разперил крила над фондовите борси, стоим люпим семки и чекаме паниката....

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2024-08-05 175638.jpg
Views:	1
Size:	48.2 КБ
ID:	4201062
                      Last edited by два_таралежа; 05.08.2024, 17:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Кво за тях? Вместо на 350% са на 300 % (за година и половина)...

Коментар

За каква "доходност" говорим при 12% официална инфлация?????

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

за хуйните става дума
                            Кво за тях? Вместо на 350% са на 300 % (за година и половина)...

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

От акции е поне 10%
                              Ако купиш на връо, ако не - повече.

Коментар

От акции е поне 10%

Коментар

X