IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

И как ще я поддържаш, управляваш. Бали е част от Индонезия, мюсюлманска страна, ще я застраховаш - цунами, порои, едно е да посетиш Бали, друго е да живееш там във Екваториалната жега и влага.
    Тук пишат дори такива отявлени хейтъри, които твърдят, при унищожително глобално затопляне , че още през юни не можеш да стъпиш на пясъка в Бургас, че сезона бил 50 дни. Онзи ден в Гърция беше 43°C. Ако им докажа, че в Бургас е плътно четири месеца+, какви ли аргументи ще извадят...

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Симеоновският лифт спира завинаги заради липса на части.

Така въжени линии, които да карат туристите от града в планината вече няма, след като през годините бяха спрени завинаги и Княжевският, и Драгалевският лифт.
      Жалко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Напълно безмислено. З а 150~180 хил. долара можеш да имаш луксозна вила на Бали.

И как ще я поддържаш, управляваш. Бали е част от Индонезия, мюсюлманска страна, ще я застраховаш - цунами, порои, едно е да посетиш Бали, друго е да живееш там във Екваториалната жега и влага.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Мисля че драгалевският лифт си работи
          Симеоновският лифт спира завинаги заради липса на части.

Така въжени линии, които да карат туристите от града в планината вече няма, след като през годините бяха спрени завинаги и Княжевският, и Драгалевският лифт.

Коментар

• Първоначално изпратено от chokolino Разгледай мнение
            Някой в тази тема строил ли е скоро около София? Да речем в диапазон до 20 км. Колко горе долу му е изчезнало това начинание до ключ? Просто гледам разни апартаменти по 250-300 000 евро в столицата, които са нищо особено, и се чудя кой ги купува. При положение, че според мен може да се вдигне топ къща за тия пари.
            Напълно безмислено. З а 150~180 хил. долара можеш да имаш луксозна вила на Бали.

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Някой в тази тема строил ли е скоро около София? Да речем в диапазон до 20 км. Колко горе долу му е изчезнало това начинание до ключ? Просто гледам разни апартаменти по 250-300 000 евро в столицата, които са нищо особено, и се чудя кой ги купува. При положение, че според мен може да се вдигне топ къща за тия пари.
              Аз имам наблюдения за много новопостроени къщи на около 20км. от София. Обикновено ги строят разлати на един етаж, дори да ги направят на 3, което е голяма рядкост, никой няма маза(избени помещения) Питах един в Житен и то още преди 5 години, що така, той ми вика, едно 30м2 мазе, ще ми оскъпи къщата минимум с 60 палки. Сега, сигурно е сто...разбирам го, аз долу на обзаведено приземие, държи 24°С.при 35°С надземна температура!!! В най-адските жеги в София, там над 25 не е качвало...

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
                Далече сме от Барселона и която да е друга развита туристическа дестинация. Дори в най- развития в БГ град- София няма създадени елементарни удобства- няма нормален работещ лифт до Витоша( а дори и старите соц лифтове не работят) Имаше един нормален лунапарк- София ленд- и той не работи вече. При толкова на минерални извори около и в София нямаме голям и хубав балнеоложки център с който да привличаме западните пенсионери по подобие на Чехия и Унгария. За да дойде туристът трябва да има какво да види и какво да прави, а и самата услуга да е на хубаво съотношение цена- качество. А иначе София има огромен потенциал за развитие на целогодишен туризъм с летище, планина до самия град и т н., само трябва нормална организация.....
                Мисля че драгалевският лифт си работи

Коментар

• Далече сме от Барселона и която да е друга развита туристическа дестинация. Дори в най- развития в БГ град- София няма създадени елементарни удобства- няма нормален работещ лифт до Витоша( а дори и старите соц лифтове не работят) Имаше един нормален лунапарк- София ленд- и той не работи вече. При толкова минерални извори около и в София нямаме голям и хубав балнеоложки център с който да привличаме западните пенсионери по подобие на Чехия и Унгария. За да дойде туристът трябва да има какво да види и какво да прави, а и самата услуга да е на хубаво съотношение цена- качество. А иначе София има огромен потенциал за развитие на целогодишен туризъм с летище, планина до самия град и т н., само трябва нормална организация.....
                  Last edited by mitko2848; 03.08.2024, 21:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

на ибиса за 6 дена със закуска е 260 лири, от ирландия 280€. От БГ е 3 пъти по скъпо. По евтино е да вземеш полет до лондон или Дъблин и оттам да отидеш в ибиса. ЗАЩО?
                    Поради по-голямата покупателна способност на англосаксонската средна класа и по-голямата бройка на потенциалните клиенти от същата тази средна класа.

По същата причина да си купя сешоар или климатик в София ми излиза тройно по-скъпо от цената на същия уред в Мадрид.

Затова и полетите са по-евтини освен че е по-малко разстоянието между Дъблин и Ибиса

Last edited by Selena2024; 03.08.2024, 20:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Не говори за Барселона бе. Не говорете за други държави, след като не сте стъпвали никога там. Ходят до Анталия на две години веднъж и до Одрин на пазара и започват да разсъждават за чужбината. Иди да живееш в Барселона, само данъците си в Испания не можеш да платиш, българомразец.
                      на ибиса за 6 дена със закуска е 260 лири, от ирландия 280€. От БГ е 3 пъти по скъпо. По евтино е да вземеш полет до лондон или Дъблин и оттам да отидеш в ибиса. ЗАЩО?
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Къде е този балнеотуризъм на Златни? Какви пенсионери в България? Че то един масаж е 120 кинта, колкото и в Барселона?
                        Не говори за Барселона бе. Не говорете за други държави, след като не сте стъпвали никога там. Ходят до Анталия на две години веднъж и до Одрин на пазара и започват да разсъждават за чужбината. Иди да живееш в Барселона, само данъците си в Испания не можеш да платиш, българомразец.

Коментар

Може да се вдигне ама друг път. Цените са космически, вероятно е по-евтино, и по-бързо можеш да вдигнеш къща в Германия.

П.С само комарниците са 6~7 палки.
                          Last edited by better; 03.08.2024, 18:00.

Коментар

• Някой в тази тема строил ли е скоро около София? Да речем в диапазон до 20 км. Колко горе долу му е изчезнало това начинание до ключ? Просто гледам разни апартаменти по 250-300 000 евро в столицата, които са нищо особено, и се чудя кой ги купува. При положение, че според мен може да се вдигне топ къща за тия пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ок, Барца си има проблеми с туристите, но ние не можем да се вмъкнем никъде - скъпо е вече, а богати няма как да привлечем.
                              Какво може да направи мениджмънта, когато имаш 50 дена сезон и стотина км пренаселени плажове?
                              Чувал ли си за мароканците, джебчиите и явлението “ocupas”? Идеята ми е, че няма вечна слава. Средата е променлива. Но се иска акъл да си извоюваш търговска ниша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Къде в Барселона обаче? Там дето сега гонят туристите и ги пръскат с водни пистолетчета? Нещата се изменят и можем да се вмъкнем, но само при кадърен мениджмънт.
                                Ок, Барца си има проблеми с туристите, но ние не можем да се вмъкнем никъде - скъпо е вече, а богати няма как да привлечем.
                                Какво може да направи мениджмънта, когато имаш 50 дена сезон и стотина км пренаселени плажове?
                                Last edited by better; 03.08.2024, 15:35.

Коментар

Working...
                                X