If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Баш такива са си. Колко представителства имат и къде са те? Как са регулирани? Какви защити и гаранции дават? Къде депозират ценните книжа? Ти изобщо не търгуваш през компанията майка в САЩ. Моделът им е свързан точно с идеята да обхванат клиенти от бамбуковите републики, където има малко алтернативи. Както и разни комарджии, занимаващи се с CFD-та, като правят директни залагания срещу клиентите си. Ако обаче недай си боже стане беля, много е възможно човек да глътне водица с тях. Лично мое мнение.
Аз предпочитам да имам директен денонощен телефон и офис и при нужда да има кой да реагира. Да знам точно къде са ми акциите. Да са вкарани публично и поименно в регистъра. И така нататък.
Чакайите малко сиа. Аз пари имам, имоти имам, и др работи имам, но не искам да ги ползвам като collateral! Имам обаче едни да каем 100к авариен фонд (дет го яде яко инфлацията), които с 1 клик мога изхарча.
Мога ли с тези 100к да купя етф, който следи сп500, но ако ми притрябват спешно (да не дава господ), да мога да ги заложа и да тегля заем. Не искам да продавам, защото може да сме в корекция.
При крипто е мн просто. Слагаш конове за 100к, веднага теглиш 50к, и след минути са ти по сметката. Има ли такова нещо в Иб?
Казах ти че може няколко пъти и ти обясних как става.Ама ти не възприемаш
Коментар