IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Лорде колко бройки натовари от ANAU.И да пратиш бутилка скоч дето те открехнах
    Аз ги имам преди да ме "открехваш

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Както и разни комарджии, занимаващи се с CFD-та, като правят директни залагания срещу клиентите си.
      Че тва кой не го прави?

Коментар

Казах ти че може няколко пъти и ти обясних как става.Ама ти не възприемаш
        Много сложно ми се стори. Във dex овете (примерно aave) става с 1 клик, и не чакаш някой да те "одобри". Благодаря ще тествам.
        Last edited by better; 29.07.2024, 18:10.

Коментар

Ти каза че е офшорка което не е вярно
          Баш такива са си. Колко представителства имат и къде са те? Как са регулирани? Какви защити и гаранции дават? Къде депозират ценните книжа? Ти изобщо не търгуваш през компанията майка в САЩ. Моделът им е свързан точно с идеята да обхванат клиенти от бамбуковите републики, където има малко алтернативи. Както и разни комарджии, занимаващи се с CFD-та, като правят директни залагания срещу клиентите си. Ако обаче недай си боже стане беля, много е възможно човек да глътне водица с тях. Лично мое мнение.

Аз предпочитам да имам директен денонощен телефон и офис и при нужда да има кой да реагира. Да знам точно къде са ми акциите. Да са вкарани публично и поименно в регистъра. И така нататък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз разбрах, че иска да купи ЕТF. Aз препоръчвам IWDA или ANAU
            Лорде колко бройки натовари от ANAU.И да пратиш бутилка скоч дето те открехнах

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

И какво като се търгува ? Те и доста измамници с нелоялни и нечестни практики се търгуват там - примерно фрийдъм и адмиралс...
              Джонката каза че е офшорка

Коментар

Е и?
                Щом е хамерикански, значи трябва всички вкупом да сме там, така ли?

Казах кои точки не ме кефят при тях и няма как лесно да ме убедиш в противното.
                Ти каза че е офшорка което не е вярно

Коментар

Тука се изложи яко.Имах те за грамотен.Интерактив е най -големия брокер .В САЩ са регистрирани.Пазарна капитализация 50 милиарда,Търгува се на Nasdaq.

https://finance.yahoo.com/quote/IBKR/
                  И какво като се търгува ? Те и доста измамници с нелоялни и нечестни практики се търгуват там - примерно фрийдъм и адмиралс...
                  ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                    Чакайите малко сиа. Аз пари имам, имоти имам, и др работи имам, но не искам да ги ползвам като collateral! Имам обаче едни да каем 100к авариен фонд (дет го яде яко инфлацията), които с 1 клик мога изхарча.
                    Мога ли с тези 100к да купя етф, който следи сп500, но ако ми притрябват спешно (да не дава господ), да мога да ги заложа и да тегля заем. Не искам да продавам, защото може да сме в корекция.
                    При крипто е мн просто. Слагаш конове за 100к, веднага теглиш 50к, и след минути са ти по сметката. Има ли такова нещо в Иб?
                    Казах ти че може няколко пъти и ти обясних как става.Ама ти не възприемаш

Коментар

Оооох, да чакам нЕкой чиновник да ме "одобри"? Начи да бЕгам с 200.
                      и без това няма да те одобрят.освен ако не лъжеш

Коментар

Тука се изложи яко.Имах те за грамотен.Интерактив е най -големия брокер .В САЩ са регистрирани.Пазарна капитализация 50 милиарда,Търгува се на Nasdaq.

Е и?
                        Щом е хамерикански, значи трябва всички вкупом да сме там, така ли?

Казах кои точки не ме кефят при тях и няма как лесно да ме убедиш в противното.

Коментар

Има си регулаторни изисквания в САЩ.Пазят те да не снесеш.Това да не ти е БГ

Коментар

Моите брокери предлагат такъв вариант, какъвто си описал - напр. Scalable Capital, където държа малка част от портфейла си, както и повечето банки.

https://de.scalable.capital/en/product-news/credit

Излез извън БГ и си открий сметки в сериозни банки, да имаш по една в CH, UK, DE и NOR е най-добрият вариант.

Интерактив са офшорен брокер и са супер скъпи, а всичкото Ганьо е там по незнайни за мен причини (и не, липсата на алтернативи не е оправдание).

Коментар

Попълваш въпросник да те одобрят.След одобрението става за 1 секунда
                              Last edited by better; 29.07.2024, 17:19.

Коментар

Ок но става ли за 1 ден, или тр да чакам одобрение от някъФ костюмар, дет ще е на почивка (примерно).
                                Попълваш въпросник да те одобрят.След одобрението става за 1 секунда

Коментар

Working...
                                X