Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
напротив да блоква и той и ти , че после да нямам угризения на съвестта, че съм ви подвел и сте изтървали влака.
Угризения трябва да имаш за хората, които остаряха в детските си стаи или тези, които плащат наем от години с надеждата за дискаунти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
Моля те не го блокирай. Виж какво хубаво красноречие има.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнениеАз Берти съм на път да го блокирам, въпреки че е симпатяга.
Имам чуството, че само си упражнява икономическото красноречие
Моля те не го блокирай. Виж какво хубаво красноречие има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
. Така е, за маломерки, ще разписваш нотариалния с химикалка за 5 цента. А елджон като купува милионния апарт във Вазов, със златен паркър
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз пък мислех, че ако схвана икономиката на писалките от 5 цента ще съм много по-подготвен да купя неко маломерка.. Така е, за маломерки, ще разписваш нотариалния с химикалка за 5 цента. А елджон като купува милионния апарт във Вазов, със златен паркър
Коментар
-
аз пък мислех, че ако схвана икономиката на писалките от 5 цента ще съм много по-подготвен да купя неко маломерка.
само да спират да строят вече, че прекаляват с продукцията и ще се навъдят много конкуренти за рентиери.Last edited by bertram; 24.06.2021, 11:37.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
не знаех, че и мъжете така се оправдават.
Ти сигурно не слагаш естествен паркет в инвестиционните си имоти.
Дъбовият паркет има няколко цикления, може би 4 бр. И ако се направи както трябва е много красив.
Но за да му е голяма печалбата, майсторът ползва по-евтин лак, мирише и боли глава 1-2 дни, въпреки че е отворено и го правихме лятото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Слава Богу, че преместихте тези макроикономико-политически каламбури, че на ръба бяха да поевтинеят имотитепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз знам за един майстор на паркет.
Уикендите един хол го прави от сутринта до към 3 часа за 300 лв, а след това много често взема втори обект за още 150 или 200 лв до към 8 часа.
И за един уикенд си докарва 1000 лв. Обаче диша много отрови и все го боли глава, което не е ОК.
Не си цени здравето заради парите.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеЛипсващите мнения може да немерите тук:
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
не говорим за довършителни, а за грубо строителство. довършителните всички знаят са на пазарлък иначе да, последно време някой "майстори" си докарват надник от по 1000 лева, което е добър надник дори за най развитите икономики
Уикендите един хол го прави от сутринта до към 3 часа за 300 лв, а след това много често взема втори обект за още 150 или 200 лв до към 8 часа.
И за един уикенд си докарва 1000 лв. Обаче диша много отрови и все го боли глава, което не е ОК.
Не си цени здравето заради парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
До това че 5-година ми стоят терасите на цимент. Пари за строителни нямам. От къф зор да ги дам на неук (българите също са мърлячи) че и да си скъсам нервите?
Пиши на лично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
С твойта тераса добре, ама като нема кой да зида тули как ще се строи ?!
За 5К според Джони най-много 2 и половина Каки мое да земеш ...Тая половината не знам как се случва :-) Инфлация Ботич и тва си е :-)Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
Коментар