IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

когато ипотеките играят фундаментът мълчи...
    дай на хора достъп до пари, които не са изкарали и гледай как се харчи
    вече са 50% , но има и потребителски намесени - да са паднали на 50-70% кредитните пари

но това е изкривяване заради подплашените депозанти - иначе го мисля над 80% ............... за София

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
      за страната сделки / ипотеки
      Q2 2024 Общо: 54379 / 12241
      Q2 2023 Общо: 54371 / 10329

за София сделки / ипотеки
      Q2 2024 9641 / 4458
      Q2 2023 8615 / 3591

https://www.registryagency.bg/bg/reg...ar/statistika/
      когато ипотеките играят фундаментът мълчи...
      дай на хора достъп до пари, които не са изкарали и гледай как се харчи
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• за страната сделки / ипотеки
        Q2 2024 Общо: 54379 / 12241
        Q2 2023 Общо: 54371 / 10329

за София сделки / ипотеки
        Q2 2024 9641 / 4458
        Q2 2023 8615 / 3591

https://www.registryagency.bg/bg/reg...ar/statistika/

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Стига си клечил в тоя форум бре, излез малко, иди на плаж, на почивка или екскурзия. Тая злоба ще те довърши.
          О, бетърчо, ко става ве, пак се дигали цените и наемите у варна. Ее що тъй ся ве, да му се невиди. Ела по средиземноморието малко, да видиш истински умните и богати хора как живеят стига си се прайл на мутра из дружба и кранево

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Дадох ви инфо, колега за провала си в чужбина, заплащането, гастарче като вас и два живота да работи апарт у Обеля все скъп му се вижда. Нали на такива като вас и при цени от 500€ квадрата им беше скъпо и чекаха 250€ квадрата. Но па не става, щото не могат и да продадат наследствената къща на село щото родителите им са още там, живеят и работят без да подозират наследниците им кви мечти имат.
            А и сега прочитам каква глупост сте предположил. Кой е казал че съм получавал заплата в евро. Посочих ти и цифри в съответната валута. Написах колко евро съм изработил. Тотално не са ви ясни нещата. Ако сте в Америка у австралийски долари ли ви плащат? Ако сте у Китай у рубли ли ще плющиш?
            Гастарче като мен ли ?

В един от предните постове говoрехте за трагедии на гастaри. Поне в този форум гастара с трагедията сте Вие. Най-добрите Ви години са минали в една изостанала държава, като втора ръка човек, сам, зарязал семейството си, заминал временно за да изкара пари.
            Бедните хора се концентрират върху материални цели и късно усещат, че са сбъркали. Сега разбирате , че сте в началната позиция, но голяма част от живота Ви е минал, нямате семейство, живеете под наем и се опитвате да компенсирате изгубените години с фантазии за апартаменти, каки, които във Вашия случай, ако въобще ги има, са баби, и като кълвете тези, които не са направили Вашите грешки. Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение

Наемите основно са функция на доходите.
              ... и дистанцията

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
                Наемите са функция на лихвите. В японските провинции наемите са по 200 евра месечно, разходите за транспорт са двойни.
                Наемите основно са функция на доходите.

Коментар

Е, една част за Люлин доколкото знам и то от писането на съфорумци, ти не си ме осветлявал или аз не съм разбрал. Другата част за конове. Или Люлин беше преди коновете, не знам бре, предполагам.
                  Аз никого не съм "осветлявал", но това не ви пречи да си фантазирате по брокеразки.

Коментар

Е, що злоба, бе колега? ...че си продал у варненската Чайка и си купил в Люлин ли? Да ти кажа, може би е добър ход. Наистина. И аз на твое място точно това бих направил. Даже ако не съм разбрал хронологията на действията ти моля да ме извиниш.
                    Чакай бре, налЕ бях продал за да купя конове? Я се съберете брокеразИти и се угововорете, кво съм направил, че ставате смешни.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

ботич, излиза ми възможност за един апарт в Солун. Как са наемите там, чудя се дали да не го захлупя?
                      нямам идея. Аз си държа на Атина. Не смея да го вдигна че да си нямам проблеми. капе там нещо не се занимавам
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Чакали на рояци!
                        Стига си клечил в тоя форум бре, излез малко, иди на плаж, на почивка или екскурзия. Тая злоба ще те довърши.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ха ха при 50% БЕЗ ЖИЛИЩЕ, колко ли са с по 2-3 че и без усилие. Дали има 2-3%
                          ботич, излиза ми възможност за един апарт в Солун. Как са наемите там, чудя се дали да не го захлупя?

Коментар

• Наемите са функция на лихвите. В японските провинции наемите са по 200 евра месечно, разходите за транспорт са двойни.

Коментар

• България е №1 в ЕС по поскъпване на жилищата

За близо 15 години цените на имотите у нас скачат със 100%

https://www.economic.bg/bg/a/view/by...-na-jilishtata

Наемите са нарастнали с 40%

В същото време инфлацията за периода е 56%

https://www.nsi.bg/bg/content/2539/%...8F%D1%82%D0%B0

А мин заплата е нарстнала с 350 + %

https://kik-info.com/spravochnik/mrz.php

Аве наемче да капе.......
                              Last edited by better; 07.07.2024, 13:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

смисълът на икономическото развитие е хората да живеят нормално , а не скупчени в гета , и да имат 2 и 3 то жилище без усилие

не знам защо винаги трябва да можеш да купуваш еднаква площ с една заплата - от кога тоя бетонен стандарт ..............

да не се окаже че жилището струва бетона си - 100лв на кубик
                                ха ха при 50% БЕЗ ЖИЛИЩЕ, колко ли са с по 2-3 че и без усилие. Дали има 2-3%
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X