If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Берти нямам представа каква е компанията нито ме интересуват фин. отчети, но като познаваш хората питал ли си ги защо вместо акции не са взели кредит от банка ? Условията по кредитите са страхотни в момента.... Няма ли банка която да иска да финансира подобни компании ?
Страхотни са условията по ипотечни кредити.По другите може да не са толкоз страхотни.
Берти нямам представа каква е компанията нито ме интересуват фин. отчети, но като познаваш хората питал ли си ги защо вместо акции не са взели кредит от банка ? Условията по кредитите са страхотни в момента.... Няма ли банка която да иска да финансира подобни компании ?
И със какво ще го обезпечат тоя кредит? С гол гъз ли?
Аз съм сменил 5 квартири от тогава... И нещо си се объркал че наемите растат. Просто отпадат мораториумите и съответно кошницата отразява повече платен наем.
Това на Запад ? Пишат че във всички страни растат....
Направо ти завиждам за житейските подвизи...Да нямаш отстъпка в компанията - моем носим ? :-)))
Коментар