Първоначално изпратено от MorskiShop
Разгледай мнение
Напиши му го с червено да го види това за използването на имота. И да , фирмата може би отказва някои имоти защото на тях не са им изгодни. Мен ме караха да правя промени за да си работят по техния начин както с другите апартаменти. Също така определят правилата , примерно не може да се дава за по малко от 3 ( или 5 дни беше) , не може животни и т.н. С две думи те водят хорото. Ма е ок зашото аз даже не съм ги мислил тия неща и доста не ги знам и сега. Ако си говорех с клиентите и миналата година ме бяха питали може ли да си водят кучето сигурно шях да ги подведа. Разбрах чак тази година и то защото някакъв човек имал алергия и се опивал да си вземе кинтите та имаше разходи да доказват че е нямало кучета в апартамента.
Въпроси, ше ми е интересно да кажеш как процедирате Вие. Примерно казуса в предишните постове. При Вас собствениците комуникират ли с клиентите ?
Кой проверява апартамента след като се е изнесъл клиента. Хората, които чистят като гледам, не са баш експерти и сигурно могат да кажат не мога да пусна пералнята и липсват 3 чинии, ма чак пък да проверяват всичко и да взимат решения ... не ми изглежда възможно. Как биха разбрали примерно , че телевизора не е сменен ? Това са нискоквалифицирани длъжности. От друга страна пък колко човека може да се занимават с наем за 5 дни ?
Съшо така как работите с алергиите и как установявате дали някой е дошъл примерно с котката.
Коментар