IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Песи мани не му слушай глупотевините на Берто.От него само глупости така подлъга Накавръка да купува жълтици а не жилище.Чети му глупостите и прави точно обратното.А тва за солара просто кРЪти миФки и е без коментар типична арменска простотия.Ако искаш да направиш този имот непродаваем слушай му съветите щото аз те съветвам да послушаш жена си.
    верно бе пеше, що не сложиш един панел на плевнята
    кратунчо сигурно отдавна е наслагал термо панелите по някоя програма
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

Чак пък за главни букви да е...Тука засегнаха лихвите и инфлацията, но не засегнаха 50 други фактори - нито данъци, нито земетресения, нито демография... Пестеливо питат въпроси журналистите общо взето да ти пазят психиката.
      марсианци и междузвездни войни също не бяха засегнати а те са си фактор в цените на имотиту
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
        https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...ISssLvMFrC5QU4

Според Димитров в следващите две-три години няма да има съществени промени на имотния пазар. „Цените ще вървят нагоре и ще има недостиг на качествени имоти“. Има отдръпване на продавачи от пазара на имоти, които изчакват по-високи цени в опит да се защитят от инфлацията, каза той.

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААА, ДОБРЕЕЕЕ, ЧЕ КУПИХХХ
        Чак пък за главни букви да е...Тука засегнаха лихвите и инфлацията, но не засегнаха 50 други фактори - нито данъци, нито земетресения, нито демография... Пестеливо питат въпроси журналистите общо взето да ти пазят психиката.

Редкация: Ей тоз боклук не може да не пипне нещо в мнението ми. Точно психотерапия за брокери провеждат медиите да не се паникьосат и да се сринат цените където им е мястото. Какво има да триеш?
        Last edited by 20000леваЗАПЛАТА; 09.06.2021, 18:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

За соларите предполагам че си прав и за у нас къщните такива няма да се случат.... Имам роднини вкарали купища пари / примерно вила в еленският балкан с мрамори и кво ли не/ и сега не струват нищо тарашени по няколко пъти годишно.... , та влагането на средства / големи/ в селски имот откъснат малко от селото не е разумно, но все пак трябва да има минимум условия..... а парите трябва да ги харча някак преди те самите да се похарчат....
          От друга страна макар да са ми тежест и да не мога да ги поддържам не ми се продават защото са наследство и история.... Как да го напиша уважение към предните поколения.....
          Ако не ги поддържаш ще се разрушат.Следващото поколение след теб ще се отърве защото за него те няма да са никакво наследство и история.Живота доказа че ако не ползваш едно нещо трябва да се отървеш от него.Къщи за гости бол.като ти трябва излет на село това е идеален вариант.Кеф ти Еленски балкан кеф ти Родопите кеф ти Пирин..Знам от личен опит че е трудно да продадеш но трябва да го направиш

Коментар

• https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...ISssLvMFrC5QU4

Според Димитров в следващите две-три години няма да има съществени промени на имотния пазар. „Цените ще вървят нагоре и ще има недостиг на качествени имоти“. Има отдръпване на продавачи от пазара на имоти, които изчакват по-високи цени в опит да се защитят от инфлацията, каза той.

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААА, ДОБРЕЕЕЕ, ЧЕ КУПИХХХ

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Песи мани не му слушай глупотевините на Берто.От него само глупости така подлъга Накавръка да купува жълтици а не жилище.Чети му глупостите и прави точно обратното.А тва за солара просто кРЪти миФки и е без коментар типична арменска простотия.Ако искаш да направиш този имот непродаваем слушай му съветите щото аз те съветвам да послушаш жена си.
              За соларите предполагам че си прав и за у нас къщните такива няма да се случат.... Имам роднини вкарали купища пари / примерно вила в еленският балкан с мрамори и кво ли не/ и сега не струват нищо тарашени по няколко пъти годишно.... , та влагането на средства / големи/ в селски имот откъснат малко от селото не е разумно, но все пак трябва да има минимум условия..... а парите трябва да ги харча някак преди те самите да се похарчат....
              От друга страна макар да са ми тежест и да не мога да ги поддържам не ми се продават защото са наследство и история.... Как да го напиша уважение към предните поколения.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Don 0815 Разгледай мнение

В днешния глобален свят без граници е безсмислено да се прогнозира къде ще живеят децата. Къщите “ на три ката - да има по един за децата”, които в момента пустеят, са доказателство за това. За 20 години ще се променят много неща.
                А дали утрешния свят ще е без граници???Аз не съм убеден.За къщите на три ката мисля точно като теб.Децата е добре да са наблизо но не в една къща..

Коментар

Теоретично си прав, но къщата ми е в не много подходящо място за вкарване на пари - парцелите ако може така да са каже огромни - махала с примерно няколко десетки къщи с по 5+ декара място всяка....рехаво.... Ако вкарам много пари не знам какво ще намеря следващият път като отида....А в момента с малки деца няма как да го ползвам освен за събота неделя.... Според жена ми е пущинак и змиярник и не можела да спи там щото не виждала/чувала съседи... страх я е :-) Имам няколко селски имоти възможни за пенсиониране..... Та е поне 3-лема....
                  И си прав, че в настоящата ситуация Бокал печелят добре, аз ако съм им клиент не е сигурно....
                  Сега приоритета ми е да заведа децата на море за 1-2 месеца и вероятно няма да мисля за имоти през периода и ще видим как е като се върна....

Коментар

Теоретично си прав, но къщата ми е в не много подходящо място за вкарване на пари - парцелите ако може така да са каже огромни - махала с примерно няколко десетки къщи с по 5+ декара място всяка....рехаво.... Ако вкарам много пари не знам какво ще намеря следващият път като отида....А в момента с малки деца няма как да го ползвам освен за събота неделя.... Според жена ми е пущинак и змиярник и не можела да спи там щото не виждала/чувала съседи... страх я е :-) Имам няколко селски имоти възможни за пенсиониране..... Та е поне 3-лема....
                    И си прав, че в настоящата ситуация Бокал печелят добре, аз ако съм им клиент не е сигурно....
                    Сега приоритета ми е да заведа децата на море за 1-2 месеца и вероятно няма да мисля за имоти през периода и ще видим как е като се върна....
                    Ахахаха туй ли били имотята - змиярници... каза си и ти Инак ясно какво няма да намериш - ай честито, дано си осъзнал къде се намираш най-сетне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Don 0815 Разгледай мнение

В днешния глобален свят без граници е безсмислено да се прогнозира къде ще живеят децата. Къщите “ на три ката - да има по един за децата”, които в момента пустеят, са доказателство за това. За 20 години ще се променят много неща.
                      Така е прав си- фактите са такива към момента и баща ми има къща на 4!!! етажа и е сам сега.... и след 20 години сигурно пак ще е така...., но им давам избор. Аз го нямах защото в бащината провинциална къща даваше труден достъп до Софийската работа.... и как да водя там Софийско-провинциални Каки ?! Джонката затва иска лЮкс имот....:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

песи,
                        ако къщата ти в Радомирско е твоя и както не можеш да си харесаш вкарай парите в един хубав ремонт
                        изолация, дограма, подово отопление с термопомпа или някаква такава технолгия, сондаж, парник, хубава ограда
                        това не са грешни пари. не е далеч от софия и може да се пенсионираш там, а докаот имаш пара и я вложиш ще си направиш живота по-комфортен и по лек, когато може и да не ти се работи и занимава с масйтори.

един солар от 30кв ще те закачат и ще си осигуриш доход след 55г от поне 1000 кинта на месец , а е силно верятно тогава да има по-раздвижена борса и покрай еко меко да са по-високи цените

въобще имаш мегдан спокойно да си вложиш едни 150К лв в идните години , за да го направиш като хората, да добавиш стойност и да си го изплатиш даже през солара....дето ще им плащаш тройно на бокал ватата покрита с италбонд...примерно (знам , че ги харесваш)

поздрави

Коментар

... след 20 години няма наемчета за пенсия тогава имотите ще се ползват от децата ми ...

Коментар

Възможно е да си прав, и съм сигурен че къщата ми в Радомирско няма да има кой да я наеме, за Софийските имоти не съм убеден че няма да има желаещи.... Ако кажеш , ама кой при тази демография ?! Потенциалните са около половин милион Българи собственици бягащи от Люлин, Слатина, околностите на Факултета и всички панелни сгради в града.... Не е малко и за тези хора възможностите за една идея по-спокоен живот ще е или да наемат на нормално място или да купят в някоя нова кал , но трябва да имат достатъчно кеш....
                            песи,
                            ако къщата ти в Радомирско е твоя и както не можеш да си харесаш вкарай парите в един хубав ремонт
                            изолация, дограма, подово отопление с термопомпа или някаква такава технолгия, сондаж, парник, хубава ограда
                            това не са грешни пари. не е далеч от софия и може да се пенсионираш там, а докаот имаш пара и я вложиш ще си направиш живота по-комфортен и по лек, когато може и да не ти се работи и занимава с масйтори.

един солар от 30кв ще те закачат и ще си осигуриш доход след 55г от поне 1000 кинта на месец , а е силно верятно тогава да има по-раздвижена борса и покрай еко меко да са по-високи цените

въобще имаш мегдан спокойно да си вложиш едни 150К лв в идните години , за да го направиш като хората, да добавиш стойност и да си го изплатиш даже през солара....дето ще им плащаш тройно на бокал ватата покрита с италбонд...примерно (знам , че ги харесваш)

поздрави
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Никой в нищо не убеждавам

За пореден път повтарям - Казвам какво очаквам да се случи а не на мен какво ми се иска

За тази година казах че ръста на имотите ще е над 20% и ми се смеехте - Сега гледам вече не ви е толкова смешно

Миналата години купих февруари и го написах във форума в началото на март когато почна кризата - Тогава пак ми се смеехте - Сега нещо не ви е толкова смешно

Та така Берти пилците се броят на есен - В случая очаквам да е най рано следващата есен
                              Малииии ти даже май сам си вярваш хахахаха
                              Пророк Ламби, те вървят в стагнация нещата - сега си заклещен с покупката, затова ревеш белким някой се сбърка да те отърве.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Наливане на пари в имоти с цел запазване на стойността.
                                Не виждам голяма разлика с това, да купиш биткойни с целия кеш и да не ги продаваш никога. Дори пазарната им цена да стане нула, ти вярваш как те държат стойност и понеже не продаваш никога, не реализираш загубата. Имаш биткойни и толкова. Вярваш, че имаш нещо, макар това нещо да е нищо.
                                Ми не е същото... Тухлата се ползва тч не седи като паметник безкрай , има и земя под нея, а с биткойните не можеш и задника си да избършеш както можеш поне с кеша.....

Коментар

Working...
                                X