If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Турсти сигнализират за претъпкани плажове по Южното Черноморие тази година. Журналистът Лияна Панделиева, която е на почивка в Поморие, публикува снимка от препълнената плажна ивица в социалните мрежи.
"Сезонът е доста по-успешен спрямо предходния. Организираните почивки са по-малко от индивидуалния туризъм. Българите почиват между 5 и 14 дни", заяви в ефира на „Здравей, България" Христина Славова от Регионалната туристическа камара-Бургас.
Много туристи има и в "Слънчев бряг".
"Има хора, но за съжаление нямат пари. Само се разхождат, питат, разглеждат и продължават", каза Николай, продавач на дюнери.
"Има поляци, чехи, но не искат да харчат много пари", каза Георги, продавач на храна."
dnes.bg
----
Верно е фраш по Черноморието - фраш с хора по квартирки и семейни хотелчета, които ще изкарат морето на домати със сирене и мастичка в пластмасови чаши. Яко богатеем, може да не консумираме и пазаруваме, но пък събирането на тен е безплатно.
Ха ха ха нямало пари.Пари има ама хората не са глупави да купуват боклуци на десеторни цени.Тоя комунистически манталитет докато не се избие от главите а именно тоя глупак туриста да го оберем пари няма да видят...Или ще се научат да продават на нормални цени или фалиргат.Ебал съм ги у тарикатите...Аз на нашето море няма да стъпя именно заради такива боклуци.Много правилно правят хората щайгата с доматиту и картофето пържолите и на тарикатите среден пръст.Отзаде.Плащаш си квартирата и тарикатите го духат сапалив
За козметичен ремонт и не е живяно в него от 2006 / а е ремонтиран 1988/ и е на отделни сектори !
Топ сделка не е за изпускане ! Или нещо ме е напекла жегата тва 41 градуса не са шега :-)
Щом е на " сектори" си заслужава, и ремонта е от скоро има няма 30 и няколко години.....
направо сделка без предварителен
един ремонт уж се справяш с хаспела ..ще икономисаш някой лев. и го пускай хем под наем хем продава се с 40 процента горница
ше изчекам още малко да обърне палачинката и да се отдръпне водата за да се види кой плува без гащи и тогава ще захлупя с поне -40% дискаунт.
захлупвай с парещия кеш. това по твои очаквани трябва догодина да е 1500 е минимум!!
направо сделка без предварителен
един ремонт уж се справяш с хаспела ..ще икономисаш някой лев. и го пускай хем под наем хем продава се с 40 процента горница
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
За козметичен ремонт и не е живяно в него от 2006 / а е ремонтиран 1988/ и е на отделни сектори !
Топ сделка не е за изпускане ! Или нещо ме е напекла жегата тва 41 градуса не са шега :-)
Малко са му множко баните и тоалетните за козметика. Лека козметика като за 20К€...ми тънко за сметкаджиите, кво, не е ли така.
Явно е българска черта и като цяло българските мъже не са ларж, дори да имат пари.
Евго, за мен почивката на вилата на Албена въобще не е почивка. Вярно, събираме се всички братчеди и братчедки от близо и далеч. Ама да готвя, да мия посуда и да чистя ... Че каква е разликата от ежедневието ми у хабитатя!? С изключение на хубавата гледка, естествено.
Затова - никакви вили, къщи за гости, бунгала и кемпери. Хотел и ресторант, с възможност за прием на домашни любимци.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар