Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Като чу "към 2 метра", "средни пръсти" и не се сдържа...
Забелязвам, че по провинцията много са вдигнали цените на НИ, а търсенето е слабо. А преди години можеше да се купи нещо тънко и евтино по селата с живописна природа.
А ти, Бони, харесваш ли такъв тип мъже (2м)?Last edited by Evgo; 04.09.2024, 14:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Привет колега,
професионален спортист ли си?
По колко върви декара?Last edited by nradev1111; 04.09.2024, 20:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Привет колега,
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнениеГосподин едименция, изглежда че и Вие имате някои проблеми с паметта. Казвал съм че съм в Цюрих. Заповядайте. По принцип Ви чаках в Милано, пънахте се че и там ще идвате, но сигурно сте били зает. Полета ми каца в 15:45, вероятно към 16:15 ще съм навън. Лесно ще ме познаете, към 2 метра съм, ще нося червена шапка и ще размахвам средни пръсти.
Сега ще трябва да ходя до няколко магазина, Милано все пак, после към летището. Вероятно няма да мога да прочета поста Ви с Вашето описание , но предполагам че няма да има много нервни джудженца и ще Ви разпозная лесно. Сложете си все пак шапчица със звънче, хем аз ще Ви разпозная по-лесно , хем да Ви забелязват и останалите, да не ви настъпи някой с Doc Martens че няма да мога да Ви изчетъргам.
Коментар
-
Хехе, пак изтървах веселбата. Кондорчо и ревербчо ще ми липсват, но няма как.
Поздрави на “италианката” и попътен вятър.
Рвербчо дали в Италия или в Швейцария ще потроши парите си е лично негов дерт. Ей го Док чака да му захлупи апартамента.
Специално към ревербчо - “емайл” е вид лак. “И-мейл” е електронно съобщение.Last edited by Selena2024; 04.09.2024, 11:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Имаш предвид email ли ? Че как се разбира че е отворен ? Половината софтуерни компании с продукти за маркетинг закъсаха заради това че не могат да засекат дали изпратения емаил е отворен. Баш наште гении от НАП са измислили начин. Това да го видя няма да го повярвам.
P.S. Има общо взето един начин да засечеш дали email-а е отворен. С така наречения пиксел. Софтуера който генерира имейла вкарва уникален линк към картинка на сървъра на изпращача. Когато отвориш имейла, имайл клента се опитва да свали картинката и изпращача го прихваща на сървъра и маркира имайла като прочетен. Това работеше допреди няколко години , но имайл клиентите масово въведоха опция да не се свялят явтоматично картинките и да пита искаш ли ... и като видиш че е от НАП просто не искаш. Епъл пък направиха прокси и в момента в който получиш съобшението те го свалят натехния сървър , включително картинки, атачменти и ги проверяват за вируси. Естествено сървъра на изпращача веднага регистрира имайла като прочетен, но с ИП-то на Епъл, така че няма начин НАП да докаже че си видял писмото. Най всичкото отгоре Епъл ше махнат линка и ше вкарат картинката като вграден обект , та ти може и да отвориш имейла, но НАП няма да разберат защото в него вече няма линк.
Ако някой знае начин различен от пиксел да каже. Ше черпа по бира а и ше го направя милионер.
Коментар
-
Господин едименция, изглежда че и Вие имате някои проблеми с паметта. Казвал съм че съм в Цюрих. Заповядайте. По принцип Ви чаках в Милано, пънахте се че и там ще идвате, но сигурно сте били зает. Полета ми каца в 15:45, вероятно към 16:15 ще съм навън. Лесно ще ме познаете, към 2 метра съм, ще нося червена шапка и ще размахвам средни пръсти.
Сега ще трябва да ходя до няколко магазина, Милано все пак, после към летището. Вероятно няма да мога да прочета поста Ви с Вашето описание , но предполагам че няма да има много нервни джудженца и ще Ви разпозная лесно. Сложете си все пак шапчица със звънче, хем аз ще Ви разпозная по-лесно , хем да Ви забелязват и останалите, да не ви настъпи някой с Doc Martens че няма да мога да Ви изчетъргам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеВ България като няма договор между собственика на апартамента и брокера, как тия си взимат комисионните ?
Обикновенно така започва една моя обява за отдаване на имот:
"Без комисион от моя страна за брокери!!!"
И пак се прават на аляви, не били чели обявата, дали им били телефона ми от офиса им... пълни глупости:-)))
99% от брокерите не са показали снимки на имота и водят горките хорица на сляпо. Често ми се случва като посрещна брокера и хората пред входа да видя, че хората вече са идвали, не съм ги харесал и веднага ги връшам.
Абе малоумна работа:-)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverbГоспожо, изглежда не сте в състояние да водите смислена дискусия. Половината от поста Ви е неразбираем. Какво общо има Джони и защо сте отговаряли на мен чрез него ? Не можахте да разберете че когато говорите за държави с прогресивен данък фиксираните цифри винаги са грешни. Преки , косвени , пак казвам , прост въпрос. Вие как изчислихте 60% данък , какво включихте ?
Какви никове Ви гонят, каква е тази параноя? Видях лайковете в емайла. Сайта праща емайл като има лайк. Хората ако искат могат да кажат кой е лайквал мои постове. Ако не искат, кой съм аз да го правя ? Освен това, тези които са лайквали знаят че лайковете са си техни, а като гледам са доста та Вашето мнение е без значение. Вие наистина ли мислите че някой ще създава фалшиви никове за лайкове ? За какво ? Да Ви впечатли ? Та Вие едва фунционирате. 5 пъти Ви казах че уча в Швейцария, Вие дори се опитахте да ме засегнете като коментирахте че съм наследник на червена номенклатура или нещо такова щом уча там. Вчера пак стана дума и Ви казах че плащам данъци в Швейцария и днес си измисляте имотна задачка за образование в Италия. Това старческа деменция ли е ? В Италия бях при семейството на приятелката ми. Надявам се поне нея да помните. Тази с претенциите, която ще ме прецака. Днес се връщаме в Швейцария защото започва семестъра.
.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
нап ти пращат мейл в който пише бла бла виж прикачения документ - линк(!)
реално линкът си е към тяхната система и като го кликнеш ти дава документа + го брои връчен.
просто е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Имаш предвид email ли ? Че как се разбира че е отворен ? Половината софтуерни компании с продукти за маркетинг закъсаха заради това че не могат да засекат дали изпратения емаил е отворен. Баш наште гении от НАП са измислили начин. Това да го видя няма да го повярвам.
P.S. Има общо взето един начин да засечеш дали email-а е отворен. С така наречения пиксел. Софтуера който генерира имейла вкарва уникален линк към картинка на сървъра на изпращача. Когато отвориш имейла, имайл клента се опитва да свали картинката и изпращача го прихваща на сървъра и маркира имайла като прочетен. Това работеше допреди няколко години , но имайл клиентите масово въведоха опция да не се свялят явтоматично картинките и да пита искаш ли ... и като видиш че е от НАП просто не искаш. Епъл пък направиха прокси и в момента в който получиш съобшението те го свалят натехния сървър , включително картинки, атачменти и ги проверяват за вируси. Естествено сървъра на изпращача веднага регистрира имайла като прочетен, но с ИП-то на Епъл, така че няма начин НАП да докаже че си видял писмото. Най всичкото отгоре Епъл ше махнат линка и ше вкарат картинката като вграден обект , та ти може и да отвориш имейла, но НАП няма да разберат защото в него вече няма линк.
Ако някой знае начин различен от пиксел да каже. Ше черпа по бира а и ше го направя милионер.
нап ти пращат мейл в който пише бла бла виж прикачения документ - линк(!)
реално линкът си е към тяхната система и като го кликнеш ти дава документа + го брои връчен.
просто етова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Разбира се, че знам. Доста мои познати си платиха тарикатлъка.
Получават ел.писмо от НАП. Като го отвориш се счита за връчено. Там има телефон и имейл на ревизор, както и списък на искани документи.
Ако не си отваряш имейла ти звънят, най-често от скрит номер. И да не вдигаш си има начини за обявяване в коридора на НАП, но в интерес на всички е да отговориш.
Обикновенно искат обяснителна записка, разпечатки от куриерите за пратки, наложени платежи, описание и т.н. от куриерите за ревизираният срок. Документи за произход и покупни цени ако има такива. Стоково паричен поток за да се обвържат плащаня и пратки.
Рапечатка от банковата сметка за периода.
Общо взето масово хората нямат документ за придобиване и НАП приема, че цялата сума е приход и върху нея се дължат данъци и осигуровки.
Накрая си плащат всичко накуп, подават си декл.6 и си плащат и осигуровките.
Може да си работил там, но миналото хилядолетие:-)
Нещата са динамични.
Ако някой знае начин различен от пиксел да каже. Ше черпа по бира а и ше го направя милионер.Last edited by segato; 04.09.2024, 05:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеАнюитетни са, така че ще видя, да. Но ще е голяма бумащина всеки месец да внасям, защото трябва да попълниш декларация, а ако искаш да ти се намаля вноската, трябва всеки път да ти преизчисляват погасителния план.
Коментар
Коментар