Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Ламаринените покриви със сигурност !
Докато проблемите на панелките със старата канализация /електрически кабели/връзки и ужастно скъпия покрив за ремонтиране ще останат завинаги и само ще се влошават с годините.
Имот в БГ ли е,не ми го хвали ,че е качествен !
Няма такива поради липсата на какъв да е контрол.
Кой ли не Сулъо и Пулъо от улицата стана строител за 3 дена и резултатите са видими.
Едва ли някъде в Европа или зад Океана има по- нискокачествено строителство и инфраструктура от БГ !
Направи ми впечатление лакомията на майсторите и на организатора. Според мен той се беше уговарял с тях да се фактурира на високи цени и да има и за него.
До сега съм платил: 280 лв + 240 лв? + 240 лв + 205 лв. Покрив и дограма сме сменяли преди на по-ниски цени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
По колко върви декара?
Ако не се обработва 1-2 години, цената му пада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеПанелките ще надживеят всички пишещи, гарантирано!
Докато проблемите на панелките със старата канализация /електрически кабели/връзки и ужастно скъпия покрив за ремонтиране ще останат завинаги и само ще се влошават с годините.
Имот в БГ ли е,не ми го хвали ,че е качествен !
Няма такива поради липсата на какъв да е контрол.
Кой ли не Сулъо и Пулъо от улицата стана строител за 3 дена и резултатите са видими.
Едва ли някъде в Европа или зад Океана има по- нискокачествено строителство и инфраструктура от БГ !
Last edited by danetha; 05.09.2024, 06:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Пазарът определя колко върви декара (или имуществото) някъде.
Ако продавачът се прави на "инвеститор" и подценява купувачите - най-вероятно няма да се стигне до сделка за прехвърляне на собствеността.
Колко върви декара (с "почистени" тръни)?
В кв.метри излиза още по-"изгодно" - АКО има купувач...
https://www.imoti.net/bg/obiava/prod...C4zNjg1NDcyMDU.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
По колко върви декара?
Ако продавачът се прави на "инвеститор" и подценява купувачите - най-вероятно няма да се стигне до сделка за прехвърляне на собствеността.
Колко върви декара (с "почистени" тръни)?
В кв.метри излиза още по-"изгодно" - АКО има купувач...
https://www.imoti.net/bg/obiava/prod...C4zNjg1NDcyMDU.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
От сграда правена за хора от УБО през 1980 г.
https://www.youtube.com/watch?v=zgCEO9reB5o&t=87s
Коментар
-
По колко върви декара?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Точно затова - строено ли е от бай Тошо за негови хора, значи е читаво.
Твоя апарт на Шейново от какви хора го взе? Там са се давали само на партийни секретари и нагоре.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Панелките ще надживеят новото. Старата тухла да не говорим - тя е вечна (стига да не са бутани носещи стени).
Ново, строено от инвеститор Ганьо и работник бай Мангау, няма нищо общо с ново, строено в бяла държава със съответния надзор.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не съм. То ще е трудно, аз съм го пускал по обяви и имаше клиенти, които в последствие се отказаха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
също не бих заложил прекалено на ново - но такава в момента е работещата формулаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ами, Джонка, не забравяй кви хора станаха инвеститори. Мутрафони, бивши спортисти и всякаква сволач. Перейки кинти. И строителни фирми също. Някои техни. Строящи за бърза продан, за нищо друго. Оттам идват нещата. Хора нямащи нищо общо със строителния инвеститорски бранш.
Твоя апарт на Шейново от какви хора го взе? Там са се давали само на партийни секретари и нагоре.
Коментар
-
Панелките ще надживеят новото. Старата тухла да не говорим - тя е вечна (стига да не са бутани носещи стени).
Ново, строено от инвеститор Ганьо и работник бай Мангау, няма нищо общо с ново, строено в бяла държава със съответния надзор.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар