Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
на едро! уха!
е това вече е обява за играчите в темата ... играчите, които захлупват (на думи) час по час някой як имотМара Шепова захлупват. Обявата е нарисуван имот, сигурно стърчат 4 колони в един изкоп ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
бях за 4 дни на морето и прекарах много хубаво.
Да ви разкажа за една отлична покупка на млад кошия.
Мой съсед (мъж на 30г) си е купил голям тристаен апарт в затворен комплекс в Бургас, завършен и обзаведен за 130 000 евро ( две спални, огромен хол с бокс, балкон, баня и тоалетна, много просторен, с паркомясто) през пролетта на 2020 г. Подобни апарти в СФ вървят над 200 000 евро и са трудно достъпни. И рядко ги предлагат обзаведени. Нали?
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ernan Kortes Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...8eo&f1=2&fe7=1
ПРОДАВАМ НА ЕДРО - 1- СТАЙНИ 2- СТАЙНИ, 3- СТАЙНИ апартаменти в Студентски град.
Луксозно строителство.
Цена - по договаряне.
е това вече е обява за играчите в темата ... играчите, които захлупват (на думи) час по час някой як имоттова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Джони е наясно че Каките не искат да ходят в старовремски просторни ЕПК-та.....:-)
Не знам дали си гледал какво се случва с цените напоследък..... станаха умопомрачителни за всичко ново и ставащо..., но то го няма така или иначе....
стадото е изплашено. И аз се опасявам, да няма силна инфлация.
Трябва да ти кажа, че след ремонта, старовремският директорски ЕПК е перфектен.Last edited by Evgo; 14.07.2021, 11:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеДа се върнем към темата и да се допитам до имотните тигри- напълно обзаведени апарти с цялата нужна техника ли отдавате или " полуобзаведени"? При мен всичко е от- до ( печки, перални, телевизори, хладилници.....даже и съдове и прибори) събуваш си обувките и можеш да живееш. Но още се чудя дългосрочно кое от двете е по- добър вариант- ако е " полуобзаведен" не се занимаваш с поддръжка и ремонти на техниката, но взимаш малко по- малък наем.Last edited by 13ADROL; 14.07.2021, 11:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз съм виждал просторни тристайни старо строителство за 120 - 150 000 евро, много често ЕПК.
За ремонт или по стара мода, навремето ги даваха на директори или връзкари, но са подходящи за семейство.
Гледал съм и дизайнерски, в затворените комплекси, но цената за СФ е неоправдана, малко стаи, а космическа цена.
Не знам дали си гледал какво се случва с цените напоследък..... станаха умопомрачителни за всичко ново и ставащо..., но то го няма така или иначе....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
A така! А така! Тази на Яндоксчо, също би се радвала да я уважиш.
Станчева
откак ти махнаха попското напръсниче
гледам -
взела си на други да се молиш за
мъжки работи
аз няма да се моля на друг
щерките ти и двете
ще ги водя на седмото небе
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
По-скоро над 350.000 Евро и то без гараж.
За ремонт или по стара мода, навремето ги даваха на директори или връзкари, но са подходящи за семейство.
Гледал съм и дизайнерски, в затворените комплекси, но цената за СФ е неоправдана, малко стаи, а космическа цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
Мой съсед (мъж на 30г) си е купил голям тристаен апарт в затворен комплекс в Бургас, завършен и обзаведен за 130 000 евро ( две спални, огромен хол с бокс, балкон, баня и тоалетна, много просторен, с паркомясто) през пролетта на 2020 г. Подобни апарти в СФ вървят над 200 000 евро и са трудно достъпни. И рядко ги предлагат обзаведени. Нали?
Поздрави
Коментар
-
Жилищата в София поскъпнаха с 5,16% за година и средната им цена достигна 1326 евро за кв. м, показват данни на компания за недвижими имоти. В повечето райони на столицата цените на апартаментите отдавна са над 1000 евро за квадрат. Жилищата струват по-малко само в няколко
https://trud.bg/%D0%B4%D0%BE-1000-%D...0%D0%BB%D0%B8/
Коментар
-
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...8eo&f1=2&fe7=1
ПРОДАВАМ НА ЕДРО - 1- СТАЙНИ 2- СТАЙНИ, 3- СТАЙНИ апартаменти в Студентски град.
Луксозно строителство.
Цена - по договаряне.
Коментар
-
Добро утро,
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениецените вече много ме фрустрират.
добре, че е кратунчо и още няколко като него, че да се разтоварвам с тях.
- 1 like
Коментар
Коментар