Хора в момента обзавеждам. Минах да гледам врати двойно по-скъпи са от преди. Бях говорил от преди 3 седмици за един параван поръчах го, обаче хората ми викат има 35% увеличение на цените на стъклата от преди няколко дена и ми викат от първи януари ще има пак увеличение. Нещата придобиват умопомрачителни размери. Чувам, че строителите масово не искат да започват да строят нови сгради и се ослушват яко. Очаквам рязък спад на предлагането на новото строителство. Очаквам и сериозен ръст на цените на жилищата и чак тогава ще започнат пак полека да се престрашават за стартиране на нова сграда строителите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Прав си леФчу, а и кой ще ги купи..... па и защо. Само НЕ ми е ясно що цитираш - Берлин и САЩ ний сме си на светлинни години като икономика и всичко, но това не те интересува, нали ? Но да спра с мисленето, че това НЕ е лесната част за популациятаа камо ли последващ анализ
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
А защо мислиш, че някой има зор да продава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Е и? Дори да е така, важното е че вече съм купил каквото трябва. Не вися с непродаваем хотел-развалина в Банско.
Last edited by bulgarian lev; 27.11.2021, 21:14.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
Коментар
-
ти ще купиш имот когато купи накавръка, демек никога
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Твоите имоти сумарно струват колкото четвърт имот в столицата. За какъв инвеститор се имаш тогава?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЖилищата вече са недостъпни в 95% от локациите в София (economic.bg)
хаххахахахахахахаххахахахаххахаха, хохохохохохоохохохохохохоохохо, хихииххихихиихихихиихихихи
Както казах, квартирите, деЦките и сървърните ще си останат абсолютен ХИТ. За пропусналите 2 кризи, да не се притесняват, защото се задава нова криза към 2029-та. (е, ако новата криза закъснее с още10 години след 2029-та, ще ми простите грешката надявам се)
Моля индивидите към които се отнася тази новина да си пишат коментарите в съответните теми. Не е редно нулеваци да раздават акъл на инвеститори с 5+ имоти.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
по интересно е дали повишителите имат фронт в тази действителност да реализират продажбаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЖилищата вече са недостъпни в 95% от локациите в София (economic.bg)
хаххахахахахахахаххахахахаххахаха, хохохохохохоохохохохохохоохохо, хихииххихихиихихихиихихихи
Както казах, квартирите, деЦките и сървърните ще си останат абсолютен ХИТ. За пропусналите 2 кризи, да не се притесняват, защото се задава нова криза към 2029-та. (е, ако новата криза закъснее с още10 години след 2029-та, ще ми простите грешката надявам се)
Моля индивидите към които се отнася тази новина да си пишат коментарите в съответните теми. Не е редно нулеваци да раздават акъл на инвеститори с 5+ имоти.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 1 like
Коментар
-
Жилищата вече са недостъпни в 95% от локациите в София (economic.bg)
Моля индивидите към които се отнася тази новина да си пишат коментарите в съответните теми. Не е редно нулеваци да раздават акъл на инвеститори с 5+ имоти.Last edited by bulgarian lev; 27.11.2021, 17:12.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Нали ти казах,Бургас е правилния избор И преди време съм писал пак за Бургас.Добре че не купи във Варна защото от Варна масово разпродават и бягат по София и Пловдив..сега с новата голяма болница в Бургас ,локацията ти ще стане още по ценна.
Да вижда се, че във Варна масово разпродават.Човек трябва да не е наред с главата си , че да бяга от Варна към кочината София. Но най-добре е в Розино.
Last edited by bulgarian lev; 27.11.2021, 12:49.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Лордиевич, това е стара новина, днес поскъпването е 0. До края на годината едни инерционни +10% и толкоз.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЖилищата поскъпват почти повсеместно в София, Пловдив и Варна
https://www.investor.bg/analizi/113/...-varna-340515/
Но никъде сред водещите градове у нас поскъпването на тристайните жилища не превъзхожда толкова покачването на цените на двустайните като в Бургас.
Хората търсят по-големи апартаменти като цяло, което говори, че достъпността спрямо доходите се е увеличила
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЖилищата поскъпват почти повсеместно в София, Пловдив и Варна
Но никъде сред водещите градове у нас поскъпването на тристайните жилища не превъзхожда толкова покачването на цените на двустайните като в Бургас.
Хората търсят по-големи апартаменти като цяло, което говори, че достъпността спрямо доходите се е увеличилаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Жилищата поскъпват почти повсеместно в София, Пловдив и Варна
Хората търсят по-големи апартаменти като цяло, което говори, че достъпността спрямо доходите се е увеличилаLast edited by 13ADROL; 27.11.2021, 10:34.
- 1 like
Коментар
Коментар