Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ако купя имот, надценен двойно, инвеститор ли ще съм или глупак?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеАз нещо не мога да ги схвана нито джони, нито тоя с интервютата и професорите, вие инвеститори ли сте щото не съм прочел да сте купили нещо или сте някакви професионални оплаквачки. Вече години слушам само едно и също безсмислено хленчене!?!
Коментар
-
джони, защо не седнете с накавръков двамата да подготвите статията.
но искам да е обективна. искам да пише навсякъде в нея за 40% дискаунт и мау.
писна ми да чета брокерски глупости всека година с по 15-20% нагоре.
то народа затова се стиска и нищо не иска да продава на нормални цени!препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не идва, защото пазарните принципи в България не важат. Пак казвам, пазарът тук се определя от:
- Измамници (брокери, банкери, инвеститори)
- Крадци (перачи на крадени пари)
- Глупаци (IT-а и други професии хора с доходи над средното, които купуват нещо, което не им трябва и по този начин пълнят джобовете на измамниците)
Не знам дали осъзнаваш, но реално цялото ново строителство се реализира с крадени средства. Самите ипотекари теглят кредит, за да плащат кражбата на останалите участници. Целият този огромен капиталов ресурс, налят в тъмни прозорци, всъщност е трябвало да бъде налят в инфраструктура - пътища, болници, детски градини. Ти нямаш един нормален тротоар, една нормална улица - но вместо това имаш 10 нови затворени комплекса. Нормалните хора никога не биха вложили пари в подобен абсурд.
У нас има и от изброените както си посочил и ще продължи да има, ама ние останалите какво да правим бре Джони ? Да седя на кеш и да чакам цените да станат тройни ли и тогава да си взема гараж вместо апарт ?
А това, че с моите лични пари искаш да изградиш обществена инфраструктура е поредната наглост :-) Може ли да не се опитваш да ми казваш какво да правя с тях :-) И да платил съм си всички данъци, които не са хич малки. Плащам ги у нас, макар и да мога без проблем и законно да плащам вместо това една годишна такса за офшорка....
ПП Пак ти казвам не разбираш механизмите на формиране на цените и тежестта/мотивацията на различните фактори. Поради това още дълго време няма да се случи, това което ти смяташ за нормално....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 10.12.2021, 14:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Наистина ли мислиш ,че ти си критерии за оценка ?! След като нямаш нито една сделка с НИ ?! Да ти имам самочувствието !!!
Мислиш, ли, че хората / вкл. и аз / имаме нужда от публични изяви по медиите ? Нямаме !!! Съвета ми към купувачите е да не купуват ,а и никой да не прави като мен, аз нямам нужда от конкуренция хахаха
Страшен проблем имаш ама дано бързо се осъзнаеш и да поправиш живота си !!!
Да нападаш и да се изказваш без да познаваш човека е лош признак за този който го прави .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не идва, защото пазарните принципи в България не важат. Пак казвам, пазарът тук се определя от:
- Глупаци (IT-а и други професии хора с доходи над средното, които купуват нещо, което не им трябва и по този начин пълнят джобовете на измамниците)
Не знам дали осъзнаваш, но реално цялото ново строителство се реализира с крадени средства. Самите ипотекари теглят кредит, за да плащат кражбата на останалите участници. Целият този огромен капиталов ресурс, налят в тъмни прозорци, всъщност е трябвало да бъде налят в инфраструктура - пътища, болници, детски градини. Ти нямаш един нормален тротоар, една нормална улица - но вместо това имаш 10 нови затворени комплекса. Нормалните хора никога не биха вложили пари в подобен абсурд.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Питам се дали перона се усеща, че такива статии ще излизат все по-често за различни места в България?
Май не се усеща, което е добре за да няма конкуренция. А и 2029-та не е много далеч в бъдещето, тъй че, в чекането е истината.
Аз не ходя да спя по чужди ЕПК-та в Красна Поляна.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
За много от нещата дето пишеш си прав. А те така са били и в последните 20 години.
Сега остава да се замислиш защо очакваният резултат на база нещата които пишеш го няма и все не идва.... :-)
Явно аргументите , които даваш дори приемайки ги за верни са много ''леки'' :-)
Чее да не зема да НАпиша статията на Кавръка :-)
Не знам дали осъзнаваш, но реално цялото ново строителство се реализира с крадени средства. Самите ипотекари теглят кредит, за да плащат кражбата на останалите участници. Целият този огромен капиталов ресурс, налят в тъмни прозорци, всъщност е трябвало да бъде налят в инфраструктура - пътища, болници, детски градини. Ти нямаш един нормален тротоар, една нормална улица - но вместо това имаш 10 нови затворени комплекса. Нормалните хора никога не биха вложили пари в подобен абсурд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеБум на търсенето на имоти в Пловдив, предлагането - в пъти по-малко
https://m.dir.bg/dnes/ikonomika/bum-...-pati-po-malko
Май не се усеща, което е добре за да няма конкуренция. А и 2029-та не е много далеч в бъдещето, тъй че, в чекането е истината.Last edited by bulgarian lev; 10.12.2021, 12:46.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Щом са глупости, дай нещо по-добро. Не само клишета от сорта на "имотиtе пазят от инфлация", "имотите са достъпни" и пр.
То и свинското месо в момента е достъпно - това значи ли, че всеки трябва да купи по 1 тон свинско? Купува колкото може да изяде. А имотите в София са повече, отколкото могат да бъдат обитавани - за последните 10 години 80% повече според статистиките.
Сега остава да се замислиш защо очакваният резултат на база нещата които пишеш го няма и все не идва.... :-)
Явно аргументите , които даваш дори приемайки ги за верни са много ''леки'' :-)
Чее да не зема да НАпиша статията на Кавръка :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Купа,
това, че някой е завършил УНСС, не го прави некадърник. Много важни са връзките и визията (и розичката), благодарение на тези неща много хора от УНСС успяват. Преди години се правеха купони по домовете, момчето- отличник си стоеше кротко на масата, с хубави дънки с бяла блуза, а гаменът от квартала вършеше работата в тоалетната или в децката,
Тъй е, за съжаление.Last edited by pesimist4o na kvadrat; 10.12.2021, 12:43.
- 1 like
Коментар
-
Бум на търсенето на имоти в Пловдив, предлагането - в пъти по-малко
https://m.dir.bg/dnes/ikonomika/bum-...-pati-po-malko
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеапартамент в морската градина във Варна, 196м2, чжп 153м2, 4 стаен, цена 530К Евро
Честитои това ако не е балон, здраве му кажи За тия пари Бота ще изкупи 1/3 от Истанбул.
пп. Чудя се дали да не го купя с виртуална сделка, после ако не хареса да живея във Варна ще дам на познати да го поддържат, а аз ще се си наема едно студио в София.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар