Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеВ момента имотите са като инфлационна гъба,която е напоена до пръсване .
Предполагам никой не иска да притежава актив който е поел вече рекродната инфлация .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това е само инерция, която се засилва.
всъщност ще се засилва докъм 2029, после ще започне да отслабва.А наемите взели че паднали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Ето на това му викам мечти:
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеТемата е заключена,поради общата позиция,че поскъпването на жилищата е приключило.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеhttps://money.bg/property/tsenite-na...za-godina.html
Добре, че ръста е инерционен и все някога някой мултиакаунтър ще познае, че 2022, 2023 или 2024 може да започнат първите симптоми на спад в цените
всъщност ще се засилва докъм 2029, после ще започне да отслабва.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеredcreten, къде това в Германия ли 30 г преход? Тази държава регресирамного сериозно, бях 10 г. там, 2010 си бих камшика, в БГ имам по-висок стандарт и с парите тук мога да си позволя много повече, така че прав си Германия е в преход и не му се вижда края, ние тук започнахме нещо и има всички индикации да стане, та хейти си там мангалите по Германия имаш по-голямо основание. Хейтене тук по бг е безпредметно, това че ти си се пре..бал и си се вързал там си е твой проблем нема нужда да хейтиш всички останали.
Полша е фаворит за новата Германия ,официално Полша е в клуба на развитите подчертавам страни ,не развиващите се ,а развитите и сега къде е ключа за бараката .
Място за сравнения няма,защото Полша е огромен паза,но виж Естония ,след 10 години управление след падане на режима ,100 дигитализация и НУЛЕВА почти корупция или такива нива че да не пречи .
И сега се връщаме в България .
Я ми кажи как смяташ че ще тръгнат нещата като за 30 години НЯМАМЕ и наченки за прозрачност ,съд и присъди за кражбите на прехода ,няма и елементи на работещ закон за лустрацията ,има само едни подмени .
Казвам ти всичко това защото в последните две години имам пряк поглед какви хора работят и с какво потекло са въс висши държавни институции като КФН,разни комисии към партии в които лично аз участвам докато ти си страничен наблюдател и само се надяваш.
Разбери с главицата си че в Западния свят има страх,уважение към суверена но това е градено с историята която помни и Френската Революция и граждански войни и така нататък,там класата има някакъв респект към народа ,нещо е останало докато в България няма нищо подобно ,то дори няма и наченки на нещо такова .
- 1 like
Коментар
-
https://money.bg/property/tsenite-na...za-godina.html
Добре, че ръста е инерционен и все някога някой мултиакаунтър ще познае, че 2022, 2023 или 2024 може да започнат първите симптоми на спад в цените
- 1 like
Коментар
-
redcreten, къде това в Германия ли 30 г преход? Тази държава регресирамного сериозно, бях 10 г. там, 2010 си бих камшика, в БГ имам по-висок стандарт и с парите тук мога да си позволя много повече, така че прав си Германия е в преход и не му се вижда края, ние тук започнахме нещо и има всички индикации да стане, та хейти си там мангалите по Германия имаш по-голямо основание. Хейтене тук по бг е безпредметно, това че ти си се пре..бал и си се вързал там си е твой проблем нема нужда да хейтиш всички останали.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Къде ш'са нажежава, като е под нивата си от преди 15 години бре хахахахахаТой умрял.
Ми той умрял, ма! Господари на ефира VBOX7действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Пазара според мен почна да се нажежава.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Пазара според мен почна да се нажежава.Той умрял.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениеша варят ли нагоре имотиту иле напротивSapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
Коментар