Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by ЦветомирК; 01.12.2021, 11:10.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от ЦветомирК Разгледай мнениеИскам при мама! - Труд (trud.bg)
Някой има ли източник на информация колко % от мъжете и жените до 31 години в България живеят при родителите си? Ако % е голям, то ще знаем % потенциални купувачи, което ще даде възможен бум на търсене на имоти и съответното покачване на цените им. Тази статия ни показва само възрастовите граници, но не и % живеещи при родителите си до 31 години.
пп. Живеещите при родителите си след 40 годишна възраст не са потециални купувачи според мен, по-скоро са потенциални пенсионери-наследници от поколението "Искам при мама" което явно няма намерение да напуска детската стая в родителското жилище.Last edited by bulgarian lev; 01.12.2021, 08:39.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Искам при мама! - Труд (trud.bg)
Някой има ли източник на информация колко % от мъжете и жените до 31 години в България живеят при родителите си? Ако % е голям, то ще знаем % потенциални купувачи, което ще даде възможен бум на търсене на имоти и съответното покачване на цените им. Тази статия ни показва само възрастовите граници, но не и % живеещи при родителите си до 31 години.
пп. Живеещите при родителите си след 40 годишна възраст не са потециални купувачи според мен, по-скоро са потенциални пенсионери-наследници от поколението "Искам при мама" което явно няма намерение да напуска детската стая в родителското жилище.Last edited by ЦветомирК; 01.12.2021, 08:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Въпрос към модераторите на Инвестор.
Уважаеми господа ,
Всички сте наясно че САМО ЕДИН ТИП си позволява през 100 акаунта да се подиграва ,обижда и троли непрекъснато във форума .
ТОЙ Е САМО ЕДИН а Вие сте модераторите .
Мисля че е крайно време да използвате всички налични технически средства дадени Ви от длъжността ,веднъж завинаги да приключите с него,защото това е подигравка със сайта .
Поздрави,
Искам при мама! - Труд (trud.bg)
Това е линк към статия, която за жалост не важи за вас, тъй като вие отдавна сте минали христовата възраст.
ето и цитат: Мъжете в България по-трудно късат с родния дом
"Средно мъжете в България напускат след 31 години родителското тяло, а жените - на 27 години. Причината за това е, че силният пол са по-малко склонни от нежния да емигрират в големия град, тъй като в провинцията има по-често работа за мъжете. Това позволява на момците от малкия град да останат във фамилната къща. Много често дори след сключване на брак младото семейство остава да живее в къщата на някой от родителите. И по време на комунизма е имало дял от над 60% от младите, дори семейства, които са живеели при родителите на един от двамата."
Last edited by ЦветомирК; 01.12.2021, 08:00.
Коментар
-
https://www.investor.bg/sasht/337/a/...street-340824/
Коментарите на Пауъл потопиха индексите на Wall Street !!!
хем локдауни ,хем високи лихви
Пауъл посочи още, че инфлацията в САЩ вече не може да бъде определяна като "временна и преходна", визирайки очакванията, че потребителските цени ще продължат да растат до средата на 2022 г.
Гуверньорът на Фед Джером Пауъл заяви, че е уместно да се помисли за по-ранно от първоначално планираното прекратяване на програмата за покупки на активи и ускоряване на нейното редуциране, тъй като покачването на инфлационните нива се оказва по-устойчиво от очакваното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЦветомирК Разгледай мнение
Достъпни, достъпни, колко да са достъпни... Абе докато не стане така, че с една заплата да се купуват 3-4м2 на топ локация аз няма да купя. Ще си чакам да станат много по-достъпни догодина.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
в туркия е много хубаво
имат много хубави сладки работи, баклавъ, халвъ, също и имам баялдъ
за меките работи, не знам.
да кажат колегите, които се стремят натам, как е.
но разбирам, че и дребния бизнес трябва да е добре, щом именити съдържатели на селски къщи, тип хан, локирани в непривлекателни немски провинции, се ориентират натам
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
какво бе, даже щеше да емигрира, след предните избори.
що се отказА, не знам
- 1 like
Коментар
-
Сигурно доста честичко си ходиш до там.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Хахахаха, в десятката!
що се отказА, не знампрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
ако се мери отношение покупателна способност цена на имот .. ето това ще е инересно .
да видим какъв процент от месечното възнаграждение на човек в бг може да задели настрана ..
тоя виц дали не е бг действителност, а ?
Срещат се президентите на Франция, САЩ и България. Саркози: - При нас заплатата е 4000 евро, данъците като се извадят, получават се 3500. За живеене са нужни 2000. Къде отиват другите 1500 не ни интересува! Обама: - При нас заплатата е 6000 долара, данъците като се извадят, получават се 5500. За живеене трябват 3000. Къде отиват другите 2500 нас не ни интересува. Българският президент: - При нас заплатата е 600 лева, данъците като се извадят, получават се 500. За живеене трябват 1000. Откъде взимат другите 500 нас не ни интересува!
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 4 Харесвания
Коментар
-
Сигурно доста честичко си ходиш до там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
В Атина беше преди 3-5 години. Аз съм доволен - сал с 2 се уредих. Можеше и повече и на по джиджани места - като глифада. Ама нямало хасансьор за 3 етаж и не го взех за 35к€Last edited by ratten; 30.11.2021, 21:25.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
В Атина беше преди 3-5 години. Аз съм доволен - сал с 2 се уредих. Можеше и повече и на по джиджани места - като глифада. Ама нямало хасансьор за 3 етаж и не го взех за 35к€
Коментар
-
Казват, че и в Атина пак така било. Аз тук имот въобще няма да купя докато цените не паднат с поне -150% от сегашните.
Коментар
Коментар