Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Помня още от детството си как капитализЪма загнивал, как Запада западал, хората изнемогвали от експлоатация. Комунистически лъжи и тъпизми. Тази година приключва с по-голям от очакваното ръст на евроикономиката. Догодина ще е още повече. Ако ние се отървем от обръчи, шишита, котараци, георгиовци и прочие ще имаме феноменален ръст.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Чужденците продадоха на българи.Какъв проблем има тук? Аз си купих от еврейн.
- 1 like
Коментар
-
Ето това е бъдещето - https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7cydoo&f1=3
Места под наем, които си цуркулират из сайтовете от година и повече и си стоят така. Единственият проблем е, че с времето ще стават все повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Наистина ли си въобразяваш, че някой ще ти се върже ?!
Понеже по случайност за София си водя статистика последните 2 месеца обявите за продажба са НАМАЛЕЛИ с 8%. Всяка седмица намаляват.
За наеми също има намаление, но е с 5% само....За сметка на това средният наем вече надмина предковид времената....
Както и преди на други профили съм писал и на теб ти препоръчвам да си много стриктен в плащането на наема, че зимата ще е студена.....:-)
Интересното е, че и аз следя. Септември месец обявите за наем в София бяха около 16,5 хил. В момента отиват към 18,5 хил.
За продажби също са се вдигнали, но не с толкова - бяха около 29,5 хил, а в момента са малко над 30.
Ако поразцъкаш, наемите с промяна в цената са на 90% с една зелена стрелкичка надолу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ever Разгледай мнениеБроят на оферти както за наем, така и за продажба си расте и расте.
Цените на наемите падат стабилно.
Големи ръстове очаквам при продажните цени. Още 20-30% минимум.
В България, която тази година за съжаление ще намалеят с около стотина хиляди души, е напълно логично имотите да растат с невиждани темпове, нали?
Понеже по случайност за София си водя статистика последните 2 месеца обявите за продажба са НАМАЛЕЛИ с 8%. Всяка седмица намаляват.
За наеми също има намаление, но е с 5% само....За сметка на това средният наем вече надмина предковид времената....
Както и преди на други профили съм писал и на теб ти препоръчвам да си много стриктен в плащането на наема, че зимата ще е студена.....:-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 21.11.2021, 01:00.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеХубавицата Скай си купи жилище и отдавна забрави за темата, докато други още си я карат така:
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
това не е много добра новина
еврейте са добре информирани и реагират навреме ..
неслучайно най много нобелови лауреати има именно евреи
ако не друго има вероятност да си взел нещо добро
Коментар
-
Броят на оферти както за наем, така и за продажба си расте и расте.
Цените на наемите падат стабилно.
Големи ръстове очаквам при продажните цени. Още 20-30% минимум.
В България, която тази година за съжаление ще намалеят с около стотина хиляди души, е напълно логично имотите да растат с невиждани темпове, нали?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Добро е! Беше направил козметичен ремонт и ми го предаде в топ състояние. Разликата е в това , че го беше купил на 900 е/м2, а ми го предаде за 400 е/м2.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
това не е много добра новина
ако не друго има вероятност да си взел нещо доброSapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Чужденците продадоха на българи.Какъв проблем има тук? Аз си купих от еврейн.
ако не друго има вероятност да си взел нещо добродействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Кое му сложното?...
имоти като имоти...сложни били чужбинските имоти...не са сложни,ами стана сложно на територията на която са построени...Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 1 like
Коментар
-
Last edited by bulgarian lev; 21.11.2021, 20:13.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Кое му сложното?...
имоти като имоти...сложни били чужбинските имоти...не са сложни,ами стана сложно на територията на която са построени...
киип калм, айде не се престаравай. Не се заяждам казвам само моята гледна точка. Къде видя да съм споменал нещо директно насочено към някого?Last edited by bulgarian lev; 20.11.2021, 21:19.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар