Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Изненадан съм от това твърдение в черно от твоя пост. Както коментирахме, продавам си в момента апартамента, в който живея, за да си куя втори в сградата, в която вече си строя едно жилище за собствено ползване. Та, реално ако успея да продам, ще се наложи известно време да живея под наем докато са готови двата ми нови апартамента. Затова следя от няколко месеца наемите на тристайни в два квартала. Към днешни дати в сайта, който най-много се цитира тук, има 9 паратамента с намалени наема и 2 с увеличени за кв. Стрелбище. Има и поне един, който съм видял преди два месеца да е на по-висока цена, сега е на нова обява с по-нисък наем, но без макривоква за увеличение или намаление. В квартала, в който живея и също гледам за наем, съотношението е даже по-голямо в полза на намлените наеми. И понеже купувам и продавам едновременно в два квартала, мога смело да кажа, че с настоящите наеми и цени на продажба на м2, смятам, че спадът на цените на имотите е неминуем.
И понеже ще се намери някой умник пак да пита що тогава купувам, направо да кажа, щото съм си харесал мястото, където ми строят и щото мога да си го позволя.
Коментар