If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Повишителски мечти са на мода в момента как ще обясниш че пазарът в моменти е най-мъртъв от последните 20г ? Няма кой да ти даде тея пари дето ги искаш за панелът си, изтрезней най-накрая, казвам ти го за твое добро.
Аз не искам никакви пари за панела ми, поради простата причина, че аз имоти не продавам. Вие не сте изгледали и 5 минути от въпросния подкаст, а вече сте с готови тези и мнения,....интересно...
Със сигурност не е по-добър от Атина а и кой нормален чужденец ще избере София пред градове в Западна Европа, ако може да избира в ЕС?
Скопие, Тирана или Белград звучат зловещо за живот не мисля че ще ги посетя в близките 20г. София също е зловеща, мръсен въздух, разбити сгради, изглежда като Ивицата Газа след бомбардировки когато кацаш на летище София.Но хотелите и около центъра става за няколко дни живот, но всичко останало е леш.
Със сигурност въздухът в Атина е много по-зле от София. От май до септември там не се диша, а като погледнеш от акропола зелено въобще не виждаш. Правилно схващаш, че София вече надскочи балканските столици и трябва да се сравнява с градовете в Западна Европа. Още е далеч от Прага, но е пред Неапол например.
Да, брокери са, но изслушай цялото. Час и половина е. Вижте, колко понижителски легенди и мечти разгромяват тотално хора от кухнята в сделките с имоти, през два икономически цикъла са преминали и имат практически опит.
Ти нормален ли си брЯ? Как може да слушаш заинтересовано лице, на което единствената цел е да вземе комисион?
Да, брокери са, но изслушай цялото. Час и половина е. Вижте, колко понижителски легенди и мечти разгромяват тотално хора от кухнята в сделките с имоти, през два икономически цикъла са преминали и имат практически опит.
Повишителски мечти са на мода в момента как ще обясниш че пазарът в моменти е най-мъртъв от последните 20г ?
Няма кой да ти даде тея пари дето ги искаш за панелът си, изтрезней най-накрая, казвам ти го за твое добро.
Много върл подкаст, подходящ за всички понижители от перона. Гледайте го....
Кво ги постваш тия гладни брокерази бре?
Иначе от коментарите тва ми хареса:
Дай един епизод за комисиооните. Гледах един апартамент в Гео Милев, заведе ме брокер от Адрес. След огледа се върнах в блока и намерих номера на собственика от домоуправител. Срещнахме се с човвека, пихме по една напитка и си стиснахме ръцете. Оказа се, че той е обявил цена от 180 к на частна обява, а брокерите са му копирали обявата и са сложили сума отгоре. В моя случай брокера обяви цена от 188 К, като при сделка щеше да иска и 3 процента над това. Това правят около 15 к.. евра, че е копирал обява и ме е завел. В крайна сметка сделката се сключи без посредници и си спестих парички за едно паркомясто.
В София се живее в пъти по-добре от Истанбул, Скопие, Тирана или Белград. Живее се по-добре от Букурещ и дори от Атина. Включително е по-чисто и с по-уреден трафик. В Букурещ има страхотни паркове и нощен живот, но движението е кошмар и доходите са по-ниски. В Белград е красиво и вкусно, но е беднотия и простотия.
Със сигурност не е по-добър от Атина а и кой нормален чужденец ще избере София пред градове в Западна Европа, ако може да избира в ЕС?
Скопие, Тирана или Белград звучат зловещо за живот не мисля че ще ги посетя в близките 20г. София също е зловеща, мръсен въздух, разбити сгради, изглежда като Ивицата Газа след бомбардировки когато кацаш на летище София.Но хотелите и около центъра става за няколко дни живот, но всичко останало е леш.
Не виждам кой и как ще инвестира в близките години в София, хептен пък бизнесът с имоти да потръгне пак.
В София се живее в пъти по-добре от Истанбул, Скопие, Тирана или Белград. Живее се по-добре от Букурещ и дори от Атина. Включително е по-чисто и с по-уреден трафик. В Букурещ има страхотни паркове и нощен живот, но движението е кошмар и доходите са по-ниски. В Белград е красиво и вкусно, но е беднотия и простотия.
В София има достатъчно пари, даже бих казал много но се живее ОТВРАТИТЕЛНО.
Това че ти си свикнала с КОЧИНАТА и си ти харесва не значи че е хубаво
Жонката, доколкото разбрах е търсил хора, които да му пишат софтуера и да му го продават на клиентите. Такива в БГ няма да намери, не само, че ще бягат за 200 лева отгоре, ами ще бягат и за 200 лева отдолу. Са като може да ти е леко, защо да робуват, било то и на Жонката. Българско ИТ да обикаля да преговаря с клиенти, заеби само като си го представя с костюма и селския диалект, при това сричащ на английски...
Иначе, за чужденците...ти и аз излизаме все още, по-евтини от чистачката в офиса в Лондон. 4000к средна нетна заплата или 2к евро или 1700GBP. Или средно клалифицирано ИТ у нас взима минамална заплата в ЮК
IT на 4К пък разправяте че плочкаджии и таксиджии изкарвали 6К.Баси.
Ам как да е? Нали виждаш кви цръвули избираме. Ей го виж Копейкин, цял живот бил уредник в музей на илядо лв заплата, изведнъж къща за 200к, и кола за 50к, откъде брЯ?
Ми тая Григорова, за малко да стане кмет. Цял живот чиновник в кнсб на илядо лв, и хоп изведъж строи къща за 1 млн, откъде бре?
Ей такива са повечето - цръвули, купуват ги за жълти стинки. Вярно, че богатия добрал се до власт пак може да се корумпира, но няма да е за дребни стинки.
То затова преди 1944 година е имало имуществен и образователен ценз за да можеш да гласуваш. Считало се е и че на заможния човек е по- малко вероятно първата му мисъл след като попадне във властта да е как да се обогати отколкото на бедния.
Коментар