If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Както казах, квартирите, деЦките и сървърните ще си останат абсолютен ХИТ. За пропусналите 2 кризи, да не се притесняват, защото се задава нова криза към 2029-та. (е, ако новата криза закъснее с още10 години след 2029-та, ще ми простите грешката надявам се)
Моля индивидите към които се отнася тази новина да си пишат коментарите в съответните теми. Не е редно нулеваци да раздават акъл на инвеститори с 5+ имоти.
Тая новина е голям УЙ, просто ти казват хората, че пак си купил на връх Балона се е надул.
Превод на песента ,,Черен маскарад" на Рейнбоу с която Скептика проповедник разказа филма на зяпачите анализатори преди 6 години. С него имахме любима песен, освен това и двамата сме Плевенчани.
Аз с удоволствие я прведох за вас. С имотите е косвено свързана, но си я тананикайте, ще откриете истини.
Припомням я и следва превода:
"За едно момиче което срещнах напоследък и сега тя дава светлина на моите дни:
Зная ключа към тайните за които никога не съм говорил скрити в моята душа, чувствата, които крия, никога не чакайки да открия, че винаги са били мои. Освободи цялата лудост в себе си, нека всичко започне. Сега ще откриеш цялата ми тъмна страна в нашия черен маскарад. Нека лунната светлина те заобикаля. Играта която играем е черения маскарад. Пълнолунието разкрива странното и непознато във всички нас и жестокият свят взима своето. Сянката е хвърлена върху това което си била... Нека те освободя... Ела сега, ела хвани моята ръка, тогава ще разбереш, ще отидем в тази забранена земя на нашия черен маскарад. Нека тъмнината те заобикаля. Играта която играем е черения маскарад. ...ще отидем в тази забранена земя, ела, позволи ми да те взема там, нека лунната светлина те обгръща. Не се страхувай, това е черения маскарад..."
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
единственото което трябва да се случи, за да се нормализират цените на имотите е да се промени методиката на ЧСИ по която определят цената на една публична продан и всички схеми отиват на майната си, а това въобще не е голяма философия
Ако може да се нормализира и ценнобразуването на бензина по-същата логика. То тия неща не са случайни.
единственото което трябва да се случи, за да се нормализират цените на имотите е да се промени методиката на ЧСИ по която определят цената на една публична продан и всички схеми отиват на майната си, а това въобще не е голяма философия
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
аз пък казвам, че цените тръгват надолу ..
и пак ще са недостъпни имотите, но цените ще са надолу, не нагоре ..
ще видим кой ще излезе прав ..
лошото е че изкуствено толкова ги надуха, че ще минат много години докато се върнат на нормални нива
Няма да падат, поне това стана ясно миналата година. Дори и да пандат, банковият кредит ще пресъхне или ще стане много скъп. Поне за обикновеният потребител. Затова мисля, че ще видим популистки мерки за в бъдеще.
много е важно да уточниш обаче .. като го казваш това .. дали цените на имотите продължават да растат според теб или просто все повече хора ще са бедни .. демек покупателната им способност ще пада .. различни неща са .. направи си прогнозата може пък да се окаже , че имаш добри анализаторски способности
Не очаквай от мен да се държа като мама !!! Ще продължат да растат на този етап и все повече хора ще бъдат бедни за жалост
Казвам, че цените ще стават все по-невъзможни за покупки и казвам ,че това няма да може да го контролираме.
Казвам, че много хора и семейства ще се наложи да живеят под наем без да могат да си купят жилище в голям град , да не говоря в София !!!
И за съжаление , казвам ,че тренда е за повече недостъпни жилища за мнозинството на хората !
много е важно да уточниш обаче .. като го казваш това .. дали цените на имотите продължават да растат според теб или просто все повече хора ще са бедни .. демек покупателната им способност ще пада .. различни неща са .. направи си прогнозата може пък да се окаже , че имаш добри анализаторски способности
какво ще стане ?
аз казвам, че имотите ще стават все по евтини и пак няма да се продават ..
цените им са европейски, а доходите на населението не ..
ти може би очакваш да продължи тренда и да станат все по недостъпни .. това ли казваш ?
Казвам, че цените ще стават все по-невъзможни за покупки и казвам ,че това няма да може да го контролираме.
Казвам, че много хора и семейства ще се наложи да живеят под наем без да могат да си купят жилище в голям град , да не говоря в София !!!
И за съжаление , казвам ,че тренда е за повече недостъпни жилища за мнозинството на хората !
Какво очакваш да забравя ,че не разбрах ? Преживял ли си изобщо това време за да пишеш за него ?!!! Знаеш ли ,че е много по-лесно и спокойно да се спре в един момент и да се изчака ? Не знаеш, а и не те интересува, но сега ще го видиш
Който строй ,ще знаеш ,че и това го е сложил в проекта, само чакай да видиш какво ще стане за жалост.
какво ще стане ?
аз казвам, че имотите ще стават все по евтини и пак няма да се продават ..
цените им са европейски, а доходите на населението не ..
ти може би очакваш да продължи тренда и да станат все по недостъпни .. това ли казваш ?
да обаче забравяш нещо съществено ....
строителите и те са бизнесмени и те трябва да продават,
но няма на кого .. и няма и да има на такива цени ..
ако искат да продадат, ато им се налага, понеже не всички могат на мускули само да строят ..
ще им се наложи много да клекнат ... лошото е, че докато клекнат ще мине време ..
не се надявайте да се повтори 96-97 .. сегашната инфлация няма нищо общо с тогавашната
Какво очакваш да забравя ,че не разбрах ? Преживял ли си изобщо това време за да пишеш за него ?!!! Знаеш ли ,че е много по-лесно и спокойно да се спре в един момент и да се изчака ? Не знаеш, а и не те интересува, но сега ще го видиш
Който строй ,ще знаеш ,че и това го е сложил в проекта, само чакай да видиш какво ще стане за жалост.
Да ви напиша какво казвате и двамата : Много хора, вече няма да могат дори да си помислят за собствен имот ,а тези които са се надценили ще глътнат вода . Права ли съм ?
да обаче забравяш нещо съществено ....
строителите и те са бизнесмени и те трябва да продават,
но няма на кого .. и няма и да има на такива цени ..
ако искат да продадат, ато им се налага, понеже не всички могат на мускули само да строят ..
ще им се наложи много да клекнат ... лошото е, че докато клекнат ще мине време ..
не се надявайте да се повтори 96-97 .. сегашната инфлация няма нищо общо с тогавашната
Коментар