Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Какво значи да мишкувам на дребно?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеА паркомястото си го купувам 18 кв м за 15К€ без да ми мигне окото.
Ама така и трябва де ! :-)))
https://www.dnevnik.bg/gradska_sreda...vashti_koli_v/Last edited by Julius_BG; 10.10.2022, 22:15.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Друго, в което инвестираме, е силният долар, далеч не смятаме, че трендът на падане на еврото спрямо долара е приключил. Според нас тези, които държат парите си в долари в последните две години и продължават да го правят, няма да спират да печелят.
Не става тая работа само с четене на заглавия, не ставааааа.................
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
На Постоянство, на сами ъгъла с Коперник се продава един. Може да тече малко, ама лесно се оправя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеИнвеститор: Най-лошият вариант е да държим парите си кеш или на почти безлихвени спестявания https://www.plovdiv24.bg/novini/plov...vaniya-1420996
Не става тая работа само с четене на заглавия, не ставааааа.................
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Преди да се гъбраркаш с Кавръчето си дай сметка, че вместо да мишкуваш на дребно + потребителски , когато купуваше в Бургас можеше да барнеш една добра ипотека и да вземеш и гараж, но нещо ипотеките не са ти по вукса - нали. Тогава недей се смей на тези, които също не искат да скочат в 'дълбокото'.
На теб ипотеките също не са ти по вкуса мамин. Баща ти ти е дарил бизнес и детска стая във вид на апартамент и затова поучаваш людете тук. Моята щерка е по твоя път, дал съм и апартамент и плащам курсове за ай ти
- 1 like
Коментар
-
Понякога седя и се чудя, откъде тоя авантюризъм да набивате 50-60к по забити села и паланки, щото било евтино. Евтиното излиза скъпо. Тея съборетини с куп проблеми само чакат някоя балама да дойде, да се отърват от нея. Читава къща в нормално село, никой няма да ти продаде, та особено за 60к. По хубаво стискайте кеша и купувайте в София, поне шведа още не е налазил и е пълно с наематели. Кирпича на село освен разходи, друго не носи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
И аз бих дал за гараж, без да ми мигне окото, толкова за колкото ми го предложат на офертна, но просто не се намира такъв. Този път ще послушам понижителите и към 2029г.може да се отвори прозорец за такава покупка. Притеснява ме проблема, че тогава за нужния гараж ще се наложи да дам колкото за апартамента през 2021г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Пържолите и бирата не са толкова скъпи. Вода за басейна грея в черни варели и от слънчеви батерии за бойлера. С 8 бона все ще покриеш тези разходи.Кое точно му е скъпото?
И естествено ,че къщата е наследствена и от 20 години я ремонтирам,та придоби сегашният вид.Не съм я построил вчера.
Иначе много мислехме с жената за едно китно къще с два декара в Ябланица за 60 хил. лева.... Без пари. Ама трябваше да построим още минимум две стаи, което става приключение. Пък и жената не шофира. За училището с шведи да не говорим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Какво да купим, чакаме бомбите. Путин ще тресне Бургас и Варна заради камиона, не разбра ли. Сега ще продадем всичко е ще сложим кеша на 2 процента лихва за 6 години, за по сигурно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеКак е повишители? Купихте ли нещо докато ме нямаше?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Сигурно, а по-добра услуга ли щях да им направя ако не бях купувал и сега имах една купа шума която за нищо не става
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Хаха, абсолютно! Сега си говоря с моя инвеститор, който е и бил чейнчаджия и то известен на младини. Съжаляеа че разкарал доларите си преди 3 месеца. Споко, викам му, аз имам 11500 и ще ги разкарам на падежа им след няколко дни. Това е върха, макс да е 2,20 лв някъде.
А паркомястото си го купувам 18 кв м за 15К€ без да ми мигне окото.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар