В тая връзка, защо всеки жител на Батак или Попово, си представя, че му е задължително да стане позволимо желаното жилище в София или Бургас???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Тези капацитети по макроикономика и международни финанси, са всъщност понижители стоящи на перона от години в очакване на Годо. Най-съкровените им желания в обърканите им глави е, икономиката да се счупи, безработицата да се увеличи, доходите на хората, вместо компенсиращо на инфлацията, да намаляват, ако може да спаднат наполовина, че обезценялите им депозитчета, с които от години разчитаха да влязат на пазара на НИ, да придобият някаква реална стойност и да си купят най-сетне лелеяното жилище. Приказката за Пепеляшка е много по-реалистичен сценарий, от техните въжделения от перона
Цялата работа опира до старият шопски лаф - Не сакам на мене да ми е добре ......
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Нека го направят още един път.Терзиев описа доста пъти в различни теми на форума, какво би се случило, ако се изкушат още един път да сложат тонер в принтера
Събрали се всички и то им казало заплашително намерете ми куфара да не стане като миналата година
Всички се хвърлили да го търсят и накрая го намерили и го питат - А какво стана миналата година?
Еми пак така ми изчезна куфара и после мама зайка ме спука от бой
Винаги съм се чудел на хората дето си мислят че западният свят могат да си плащат заемите без да печатат пари
Как въобще може да ви го роди главата че е възможно кредити над 100% БВП да бъдат обслужвани при лихви над 2% ????
Ще се печати до последно и далеч не сме видели най добрите изпълнения на принтер
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И да сложат и да не сложат, свърши вече, никой няма вяра вече във фиатното понци.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Нека го направят още един път.Терзиев описа доста пъти в различни теми на форума, какво би се случило, ако се изкушат още един път да сложат тонер в принтера
- 1 like
Коментар
-
Какво ли ще сподели Електроджон за това:
По-скъпо е и от Германия, преди 2 месеца си дойдох от там, но за разлика там доходите са много по-добре. Всичко е уредено, има правила и народът ги спазва”, заяви пловдивчанка.
https://blitz.bg/obshtestvo/gurbetch...ews924538.html
Очаквам огромно количество помия срещу Родината от понижители. Давайте всичко от себе си!Last edited by Bailor; 10.12.2022, 22:59.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепичове, ама как се събирате точно в тая тема най-големите икономисти и консултанти на ецбетата и фед.
наскоро четох от небезизвестен потребител с ник бертрам, че ецбтата отново щели да постъпят глупаво...
ми, вземете им мейлите от накавръков и им пуснете офертите си за консултации
- 3 Харесвания
Коментар
-
пичове, ама как се събирате точно в тая тема най-големите икономисти и консултанти на ецбетата и фед.
наскоро четох от небезизвестен потребител с ник бертрам, че ецбтата отново щели да постъпят глупаво...
ми, вземете им мейлите от накавръков и им пуснете офертите си за консултации
препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
Дебилите са "спасителите" ........... Имаше 2-3 вълни на неочаквано , нечовешко печатане , като за финал на цялата печатарска история . Неочаквано , защото когато доходът ти трябва да намалее наполовина , той скача двойно . Това са ненормални неща , никой не ги очаква и не мисли че са възможни . Но когато видиш на какво са способни и как разсъждават , започваш да разбираш , че когато обърнат другия край на тоягата също ще се стигне до крайности .Терзиев описа доста пъти в различни теми на форума, какво би се случило, ако се изкушат още един път да сложат тонер в принтера
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
теб не те броя за претенциозно експертен понижител.
еми там живее накавръка, да не мислиш, че ще плаща квартира.Айде сега ще се обиждаме
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Има, има....
абе от къде знаеш, че въпросният живеее при майка си?
еми там живее накавръка, да не мислиш, че ще плаща квартира.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениемного експертни понижители се изказват тук, и кой от кой по-голям капацитет и разбирач на термините.
а има ли някой, който да не е под наем, освен един, за когото се знае, че живее при майка си.
абе от къде знаеш, че въпросният живеее при майка си?
- 1 like
Коментар
Коментар