If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Статус е на английски ако искаш някой да те разбере се казва рейтинг.Така че се научи да се изразяваш първо и после се прави на отворен.
На английски си е рейтинг. това неговото сигурно е dutch където думата за рейтинг е друга, ма тя и на суахили е друга. Явно човека влиза в защитен режим и се опитва да намери начин да замаже неграмотността си. Но Вие и двамата сте присмял се хърбел на щърбел или присмял се статус на шперц (Тоя явно не разбира и разликата между "спец" и шперц )
Питам се дали и в темата не е удачно да направим имотен рейтинг на участниците и според рейтинга да имат право да пишат или само четат?
Примерно: С рейтинг = безимотен = може само да чете, Б рейтинг = има само наследствени/семейни имоти, не е купувал нищо = може да пише само по 1 коментар на месец и А рейтинг = има собствени имоти купувани със лични финанси = всички права в темата
Айде бе ,кога ще го резнете тоя ?
Модерацията??
Хигиената е най важна мисля
Защото не е фрустриран. И за секунди обработва всички фактори и факти. И не живее при мама. Даже и наследство няма.
...като този който нито един имот няма
Питам се дали и в темата не е удачно да направим имотен рейтинг на участниците и според рейтинга да имат право да пишат или само четат?
Примерно: С рейтинг = безимотен = може само да чете, Б рейтинг = има само наследствени/семейни имоти, не е купувал нищо = може да пише само по 1 коментар на месец и А рейтинг = има собствени имоти купувани със лични финанси = всички права в темата
както казах и преди банките с ААА рейтинг са или с държавно участие или са тъй наречените developments banks от тях няма такива занимаващи се с частни клиенти! Освен ако не си компания която има директен заем с тях, друг вариант да имаш вземане даване с подобна институция просто няма. Но дори и така да е, то тогава въпросната компания има вземане даване с банката а не ти...така че пак ни спестяваш малко детайли!
Той не че ни спестява детайли ами иска така да се направи на по интересен.
Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft gisteren de kredietwaardigheid van de XXXbank verlaagd van AAA naar een 'stabiele' AA-status. S&P stelde de status bij van 37 grote internationale banken.
===2039===
И кой пак е глупака сега? А кольо? Я сега ни кажи има ли разлика между кредитен рейтинг и кредитен статус? Така се получава, чатбот специалисте и шперц по виртуалните машини на Майкрософт. хахахахаха
Статус е на английски ако искаш някой да те разбере се казва рейтинг.Така че се научи да се изразяваш първо и после се прави на отворен.
По начина по който питаш, няма да си дам труда да те просвещавам. Хем питаш, хем казваш, че залитам, нещо не ти се връзва едното с другото. Пък и който има желание сам може да намери банката, не са много банките с ААА статус.
прав си не са много, аз затова и те питам! говоря с факти, къде са твойте?
както казах и преди банките с ААА рейтинг са или с държавно участие или са тъй наречените developments banks от тях няма такива занимаващи се с частни клиенти! Освен ако не си компания която има директен заем с тях, друг вариант да имаш вземане даване с подобна институция просто няма. Но дори и така да е, то тогава въпросната компания има вземане даване с банката а не ти...така че пак ни спестяваш малко детайли!
Забележи Конан само как си определя оценката на банката.
Великия холандски аутсорс служител казва моята банка има ААА статус?
И питаме какъв е тоя статус ?Нов термин може би?
Чъл съм че има рейтинги,рейтингови агенции ама статуси ...?
Има в тик ток и фейсбук
S&P schroeft kredietstatus XXXbank omlaag
Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft gisteren de kredietwaardigheid van de XXXbank verlaagd van AAA naar een 'stabiele' AA-status. S&P stelde de status bij van 37 grote internationale banken.
===2039===
И кой пак е глупака сега? А кольо? Я сега ни кажи има ли разлика между кредитен рейтинг и кредитен статус? Така се получава, чатбот специалисте и шперц по виртуалните машини на Майкрософт. хахахахаха
хаха я ни кажи на нас непросветените коя е тази търговкска банка с ААА рейтинг дето точно теб те обслужва? институции с подобен рейтинг не са депозит тейкърс аако ме разбираш.... с това изказване залитна малко
Не разбираш и ти,няма рейтинги тука ,има СТАТУСИ !!А някой рейтинги ААА за една агенция са топ но друга не ги слага най отгоре
Току-що??? В Събота? Гоуем си фантазьор бе брокеразино.
Забележи Конан само как си определя оценката на банката.
Великия холандски аутсорс служител казва моята банка има ААА статус?
И питаме какъв е тоя статус ?Нов термин може би?
Чъл съм че има рейтинги,рейтингови агенции ама статуси ...?
Има в тик ток и фейсбук
Пинокио ти отговори. Юридичвска стойност имат, но тръгнаш ли по съдебен ред може да се окаже че няма кого да осъдиш или има да вземаш.
Никакви такива. Само с прехвърляне на собственост от самото начало. И цената определена. Ако е съгласен. И на всеки етап от строителството е упоменато кво се плаща. Но не знам на най-зелено с чертежите възможно ли е това. На тъмно зелено не съм купувал. Ако не, по живо по здраво.
Еми да де ,юридическа стойност има когато можеш да имаш успехи в съда,обратното означава нулева юридическа стойност.Аз работя в момента с подобен тип договори,но съм сертифициран по ISO ,стандарти и отделно гарант ми е държавата ,пак някъде има нещо,някой дето застава зад изпълнението,а тука заставя кой ?
Михаля
По начина по който питаш, няма да си дам труда да те просвещавам. Хем питаш, хем казваш, че залитам, нещо не ти се връзва едното с другото. Пък и който има желание сам може да намери банката, не са много банките с ААА статус.
Току-що??? В Събота? Гоуем си фантазьор бе брокеразино.
хаха я ни кажи на нас непросветените коя е тази търговкска банка с ААА рейтинг дето точно теб те обслужва? институции с подобен рейтинг не са депозит тейкърс аако ме разбираш.... с това изказване залитна малко
Строителя може да си прави всичко, ама когато поиска,каквото поиска,в каквито размери си поиска,всичко !!Другата страна може само да се моли ! Е такива отношения повярвайте няма и в Зимбабве вече може би
Така е, на практика строителя строи само с твои пари! Рискът за теб, печалбата - за него!
Коментар