Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by bulgarian lev; 02.11.2024, 12:28.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
И без Шенген ако тръгнеш в правилното време стигаш за около 3ч и 30 минути което ми е с поне 30 минути по бързо от до българското черноморие
Най дългото време което съм чакал на границата е около 1 час - Естествено ако тръгнеш с потока когато има 3 почивни дни нищо добро не те чака
На блокираната заради катастрофа магистрала Тракия съм висял над 2 часа
Със самолет от София е по бавно до морето от колкото с кола до Гърция
С кола от София до Ситония съм стигал за 3:30 ч. (около 400 км).
И утре мога да отида за толкова, но не и лятото...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Вчера, на арменеца му написах, че всяка година съм в Гърция. Минимум 2-ва пъти от 2007-ма година. "Като" го оправят (кресненското), нооо, няма да е скоро. Втория проблем е "Шенген"...
п.п. Естестено, че няма общо с нашето черноморие и в пъти по-добро. Но тук говорим за загубено време по опашки на граница.
Това лято беше мармалад.
Най дългото време което съм чакал на границата е около 1 час - Естествено ако тръгнеш с потока когато има 3 почивни дни нищо добро не те чака
На блокираната заради катастрофа магистрала Тракия съм висял над 2 часа
Със самолет от София е по бавно до морето от колкото с кола до Гърция
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Последният път минах границата за 5мин естествено не във час пик
От София до плажа в Гърция е 3ч 30м като спазвам ограниченията , като оправят кресненското дефиле и махнат границата ще се ходи за 3ч
Дълги години държах инкяр на българското черноморие, но за съжаление разликата във храната и чистотата на водата е много голяма
Сериозно се замислям да разпродам на нашето черноморие и да купя нещо в Гърция
п.п. Естестено, че няма общо с нашето черноморие и в пъти по-добро. Но тук говорим за загубено време по опашки на граница.
Това лято беше мармалад.
Коментар
� -
Ми единия автомобил е на летище Варна, другия на летище София и пей сърце.
Арменеца като искa да се бута на Кулата - Промахон....
От София до плажа в Гърция е 3ч 30м като спазвам ограниченията , като оправят кресненското дефиле и махнат границата ще се ходи за 3ч
Дълги години държах инкяр на българското черноморие, но за съжаление разликата в храната и чистотата на водата е много голяма
Сериозно се замислям да разпродам на нашето черноморие и да купя нещо в Гърция
Last edited by 6000; 02.11.2024, 12:16.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Като стана въпрос за " портфолио" 99% от брокерите нямат такова. Иска да те води на обяви от имот.бг, които ти сам можеш да си видиш в сайта
И за какво да му плащаш комисионна в този случай? Другото е, че ако ти отидеш с брокер на обява пусната от друг брокер, а аз отида на същата обява без брокер- аз автоматично ставам предпочитания купувач защото брокера продавач освен от продавача взима комисионна и от мен, а при теб като си дошъл с брокер не взима втора комисионна
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Какво им е на нивите като НИ? Нямат данък, държавата субсидира (ако си ги работиш), има ренти (ако те мързи или ти е невъзможно да ги работиш). Няма подръжка, събрание на входа, ремонти и др. Жена ми няма ЗЗ. ЗЗ купувам от 2017-та, когато прецених, че в София прекалихме с жилищното строителство. (трябваше по-рано да се усетя, но по-добре късно от колкото никога).
Не знам дали купуваш ти, тати или булката... ?!?
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеРазбирам, че младите лъвчета са ти отнесли плячката, но това не означава да си язвителен и откровено лъжещ. Смени подхода и може да реализираш повече сделки, защото не остана много време за хубави сделки и шараните са на привършване. Не пропускай фактът, че 'влакогонците' както се изразяваш са потенциални клиенти на такива като теб. Друг въпрос е с портфолиото си от няколко посредствени апартамента какво може да им предложиш.
Идея си нямаш, къде и с какво точно се занимавам...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Като стана въпрос за " портфолио" 99% от брокерите нямат такова. Иска да те води на обяви от имот.бг, които ти сам можеш да си видиш в сайта
И за какво да му плащаш комисионна в този случай? Другото е, че ако ти отидеш с брокер на обява пусната от друг брокер, а аз отида на същата обява без брокер- аз автоматично ставам предпочитания купувач защото брокера продавач освен от продавача взима комисионна и от мен, а при теб като си дошъл с брокер не взима втора комисионна
Същото е и с продаващите - могат и сами да си пуснат безплатна обява но го дават на брокер за продажба
Не е луд тоя дето яде баницата да знаете
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Какво им е на нивите като НИ? Нямат данък, държавата субсидира (ако си ги работиш), има ренти (ако те мързи или ти е невъзможно да ги работиш). Няма подръжка, събрание на входа, ремонти и др. Жена ми няма ЗЗ. ЗЗ купувам от 2017-та, когато прецених, че в София прекалихме с жилищното строителство. (трябваше по-рано да се усетя, но по-добре късно от колкото никога).
Разбирам, че младите лъвчета са ти отнесли плячката, но това не означава да си язвителен и откровено лъжещ. Смени подхода и може да реализираш повече сделки, защото не остана много време за хубави сделки и шараните са на привършване. Не пропускай фактът, че 'влакогонците' както се изразяваш са потенциални клиенти на такива като теб. Друг въпрос е с портфолиото си от няколко посредствени апартамента какво може да им предложиш.
.. Иска да те води на обяви от имот.бг, които ти сам можеш да си видиш в сайта
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеЕ, те са основно ниви в карловско и то от жена му...
Разбирам, че младите лъвчета са ти отнесли плячката, но това не означава да си язвителен и откровено лъжещ. Смени подхода и може да реализираш повече сделки, защото не остана много време за хубави сделки и шараните са на привършване. Не пропускай фактът, че 'влакогонците' както се изразяваш са потенциални клиенти на такива като теб. Друг въпрос е с портфолиото си от няколко посредствени апартамента какво може да им предложиш.
.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеЗа съжаление България е трайно в челото на европейските статистики за ПТП с фатален край (на глава от населението) именно заради подобен род изцепки. Пътищата не са писти и 'бързото стигане' излага на риск не само живота на комплексирания (или неразумен) шофьор, а и на тези каращи срещу него или возещи се в превозното средство. Да чете човек такива хвалби от 18-20г юнаци взели книжка онзи ден е поносимо, но от 50+ чичаци... лоша работа. Подобни 'карачи' са един от факторите пътят до Варна и района да е кофти, претоварен и изнервен.
Правосъдието ни е точно като на Африканска държава
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да, помня. Докато се изкъпах и пих кафе и ударих една бира на пътя горе и ти дойде. За 4,30 часа от София.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
� -
То, тук в тоя форум (тема), е пълно с "напикаващи се" и "влакогонци" , но не е наша грижа психичното им състояние.
В час сме с тези симптоми...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Помня го, разбира,се. Чакалите са били с физиологична фимоза на пишлетата по това време.. Лошото е че има чакали и напикаващи обувките си. Това е драма вече.
В час сме с тези симптоми...
Коментар
� -
Абсолютли ...
Докога да губим време в "хора, пътища, автомобили"...?!?
Спомняш ли си това СОЦ ТВ предаване по БНТ... ?!?. Лошото е че има чакали и напикаващи обувките си. Това е драма вече.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
�
Коментар