IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

сега лордчето ако беше с арменски корени щеше да опъне локума за сгодните кредити, стадото, блейките и тн
    както някои други правят. вече 7-8 години им четем пророчествата за спад и мяу
    не искам да го взимаш лично, но ти дори не се усещаш, нали?
    Едва влязох в темата, някой се постара да ме изключи, въпреки, че бях вътре цял ден!!! Твърдения за алкохол и подобни на арменци естествено са пълен шит. Дано инвестора да е безпристрастен, че цените на имотите жилят много хора!

Коментар

• Това долу за Щатите,в България реалностите са други- София ги задмина по цени:

The dream of owning a home is dwindling for the middle class as prices surge in once-affordable areas. The harsh reality of today's low inventory market, high interest rates, and soaring house prices have made buying a home out of reach for many. The new median existing-home price has climbed to $426,900 -- according to the National Association of Realtors -- while the average household income for the middle class is $106,092, per the Pew Research Center.

https://www.msn.com/en-us/money/real...3758910c&ei=23

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

сега лордчето ако беше с арменски корени щеше да опъне локума за сгодните кредити, стадото, блейките и тн
        макро очаквания нямат общо с това да живееш умерно мизерно, но да смяташ цифри всяка вечер (на 200+ грама твърд алкохол)
        мяу,бау, неразумни политики - всеки има право да ги харесва или не.
        аз моето мнение съм го казвал многократно, но не седя да броя и смятам цифри

ако ме питаш колко имота имам - ще ти отговоря честно НЕ ЗНАМ трябва да вадя и да смятам, но не виждам сми

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

10+ години слушаме за този гараж ( и вендинг машината) ... несериозно е... да не кажа по-силна дума.
          като се изключи излираното приземие, което топлиш с 700вата - другото само цифри ли е?

какъв е смисъла да нажулиш 3 ракии и да смяташ колко си имотен, когато живееш далче от цифрите, които цитираш.

наздраве
          препоръка е

Коментар

• От друга страна, трябва да коригирам извадката:
            https://m.imot.bg/results?rub=2&type...rency=1&sort=1

Моят е 21м2, трябва да намаля цената с 50лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

10+ години слушаме за този гараж ( и вендинг машината) ... несериозно е... да не кажа по-силна дума.
              като се изключи излираното приземие, което топлиш с 700вата - другото само цифри ли е?

какъв е смисъла да нажулиш 3 ракии и да смяташ колко си имотен, когато живееш далче от цифрите, които цитираш.

наздраве
              Ами, наздраве щом пиеш...чак пък 10 години за гаража и Вендинг машината!!!! Тази идея ми е от две години. Намери по- стара инфо, ако имаш. Аз знам, че ти 10 години сапунисваш перона за спад на цените на имотите, да не би затова да бъркаш годините? Плюс това смятай, колко ме боли за +500лв, животоспасяващи за перона

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyyy1 Разгледай мнение

BULgarian lev

Цитираната фарма компания присъства ли на БГ пазара?
                или локален маркетьор организира срещата…
                Да, локална фирма е с правата - Swiss. Те повечето присъстват с имената си - Roche и Ventana, Roche diagnostics, Astra Zeneca и много други с права и рсзработващи пт десетилетия с мултидисциплинарни екипи като мен, онколози и генетици новите стратегии в лечението. И пробива е голям. При смъртна присъда с диагноза рак, сега в зависимост от персонализирането, прецизната медицина постога повече - по 5-10 год преживярмост за определени типове рак, преди живееха по 2 год макс.
                Last edited by bulgarian lev; 26.10.2024, 21:36.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

А, през това време на повишителя, тези 200 000, станали милион, щото цените на имотите всяка година двуцифрен ръст, а влоговите лихви-нулеви, за смях си е...

наздраве
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Тру стори:
                    Тухладжия-повишител се присмива и се подиграва на Кавръков, че 10 години си държал парите на депозит. Кавръков накрая прибра от депозитите с лихвите 200к кеш...
                    Тухладжията 20 години си държал гаража празен и неремонтиран, и на 20-тата година се сеща да го пусне под наем за 300 лева....
                    А, през това време на повишителя, тези 200 000, станали милион, щото цените на имотите всяка година двуцифрен ръст, а влоговите лихви-нулеви, за смях си е...

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Вчера скока на Теслата осигури повече отколкото те ще съберат от тристаен за 1 год. при пълна заетост!
                      Аз изкярих само 2 месеца наем.

Коментар

• А акт 16 кога?

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Колко ракия се е варило в тая къща,повечето ракиджийници не са и мечтали
                          НАП ако му направят една проверчица на тоя Ганъо има ли бандероли на всичкия тоя алкохол ще се хванат за главите,както радка се хваща за големия палец ."nradev" нали работеше в НАП.Колега я се самосезирайте и подайте едно сигналче
                          И да му напраят проверка, нищо няма да открият, понеже казанЯ, е маскиран като пералня Роса 05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Тру стори:
                            Тухладжия-повишител се присмива и се подиграва на Кавръков, че 10 години си държал парите на депозит. Кавръков накрая прибра от депозитите с лихвите 200к кеш...
                            Тухладжията 20 години си държал гаража празен и неремонтиран, и на 20-тата година се сеща да го пусне под наем за 300 лева....

Аве не е бил празен, вероятно е бил обурудван като казан за варене на ракия. След "укрупняването" на имота в Овча мисъл, е преместил инсталацията там.

Коментар

Правя ремонт и моя гараж го пускам за 300лв. и нито лев по-малко!
                              Тру стори:

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Правя ремонт и моя гараж го пускам за 300лв. и нито лев по-малко!
                                Пак си пил огнена вода

Коментар

Working...
                                X