IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ако няма ипотечни и потребителски - не ми го хвали
    няма да проумеете, че кредита е инструмента на богатите
    кажи ми, философе, как милиардерите харчат, като не получават заплати, само дялове?

не знаеш? ами ще ти обясня;
    теглят кредити
    очаквах малко повече финансова грамотност от някой, който иска да продава счетоводно-складови програми
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ако няма ипотечни и потребителски - не ми го хвали...
      ... които да изплаща от мазето, както един известен наш форумен участник....
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

собствени акции
        ако няма ипотечни и потребителски - не ми го хвали
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Ти нямаш финансова култура .Човека има 90 милиарда в акции.
          собствени акции
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

В бг-то нали нямало спад на имотите. Само "вечен" ъп. Значи няма как да се купят изгодно имоти.
            +
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

За кое бре?
              За тая тема С кой брокер търгувате на чуждите борси?

Коментар

В бг-то нали нямало спад на имотите. Само "вечен" ъп. Значи няма как да се купят изгодно имоти.
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Очаквам след Юли да е най голямото повишение което да обере максимално ръста
                  Какво ще стане Юли?

Коментар

.

но не видях да пише, че купува акции и индекси
                    явно няма финансова култура
                    Ти нямаш финансова култура .Човека има 90 милиарда в акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Аз пък не видях и да купува маломерки в сметището Младост. Явно все пак му е лоша финансовата култура.

Гледай само какво изпуска:

https://www.google.com/maps/@42.6283...8192?entry=ttu
                      с него сме се разбрали
                      той да не се бърка с маломерките
                      аз да не шия дрехи

иначе казва, че редовно чете форума и чака големото мяу
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

И на мен отдавна ми е направило впечатление, че или разпъва локуми... или едно и също нещо го представя като случило се няколко пъти!
                        Да, наемите се случват всеки месец, прав си. Докато ти подготвяш следващата грешна лекция, ама те и студентите ти не вярват вече.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Експерт предупреди за много "грозен" пазар на недвижимите имоти в САЩ

18 Януари 2024 11:00

Главният изпълнителен директор на водеща фирма за финансови услуги бие тревога за "много грозен" пазар на недвижими имоти през следващите две години.

Говорейки пред домакина на FOX Business Мария Бартиромо на Световния икономически форум в Давос, Швейцария, главният изпълнителен директор на Cantor Fitzgerald Хауърд Лутник каза, че на хоризонта е „смяна на поколенията“, предупреждавайки за масивен фалит при продажбите на заеми.

„Мисля, че 700 милиарда долара може да изпаднат в неизпълнение… Кредиторите ще трябва да се справят с тях. Те ще продават. Ще настъпи промяна на поколенията в недвижимите имоти, края на 2024 г. и през цялата 2025 г. Ние ще говорим, че недвижимите имоти са просто огромна промяна, предстоят неизпълнения от 700 милиарда до 1 трилион долара“, подчерта Лутник.

„Мисля, че ще бъде много, много грозен пазар за притежаване на недвижими имоти през следващите, знаете, 18 месеца, две години“, добави той.

Той обясни, че високите лихви ще доведат до „унищожаване“ на търговските заеми.

„Мисля, че това, което ще се случи, е, че продажбите на заеми, за които никой не говори, ще се превърнат в огромен бизнес. Защото когато ипотеките върху търговски сгради достигнат трилион, дължими през следващите две години и половина при тези високи проценти, няма да получите постъпления. Което означава, че когато имате заем от 120 милиона долара за сграда и някой каже: „Ще ви дам 90 милиона долара при много по-висока лихва“, вие хвърляте ключовете обратно на заемодателите… ", каза той.

Главният изпълнителен директор също така разкри откровената си оценка за пазарите, предупреждавайки, че хората са "прекалено оптимистични" за Федералния резерв и бъдещето на повишаването на лихвите.

„Мисля, че лихвените проценти ще останат донякъде стабилни. Мисля, че всички тези приказки за съкращения със 175 базисни пункта, това е твърде много. Прекалено много. Мисля, че [това] може да бъде 50 базисни пункта, може би 75. Хората са прекалено оптимистични за лихвите. Мисля, че ще останем тук. Но това е добре. Светът е готов за стабилни нива на лихвите", каза Лутник.

Коментар

ако купува нещо от което разбира (магазини) - не бърка
                            всеки един силен наемател, който работи и изкарва е ОК да купи обекта, който е наел, когато получи адекватна оферта.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Засега ти водя около 5%
                              Очаквам след Юли да е най голямото повишение което да обере максимално ръста

Коментар

но не видях да пише, че купува акции и индекси
                                явно няма финансова култура
                                Аз пък не видях и да купува маломерки в сметището Младост. Явно все пак му е лоша финансовата култура.

Гледай само какво изпуска:

https://www.google.com/maps/@42.6283...8192?entry=ttu

Коментар

Working...
                                X