IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yo Разгледай мнение
    Това долу за Щатите,в България реалностите са други- София ги задмина по цени:

The dream of owning a home is dwindling for the middle class as prices surge in once-affordable areas. The harsh reality of today's low inventory market, high interest rates, and soaring house prices have made buying a home out of reach for many. The new median existing-home price has climbed to $426,900 -- according to the National Association of Realtors -- while the average household income for the middle class is $106,092, per the Pew Research Center.

https://www.msn.com/en-us/money/real...3758910c&ei=23
    Какво излиза, че едно семесйтво в Щатите може да си купи имот със 4 годишни заплати, докато в София за една тристайка искат 450 - 500 хиляди лева, а едно сеймесйтво вади по 50 хиляди лева годишно, 10 годишни заплати.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Като подиша малко канцерогенни отрови в София и ще се откаже.
      Давам и 3 седмици макс, преди да си бие камшика някъде другаде...
      А, дано. Обаче по-вероятно е да домъкне още след себе си. Очевидно нямаш идея каква клоака са големите градове в Канада.

Коментар

• Е оня десето нали ви прай велоалеи, карайте тротинетки, вместо 15 годишни таралясници.
        Last edited by X_Y; 27.10.2024, 17:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
          https://youtu.be/C1KRZrq6r08?si=rL83ZN-zHeIJzMgR
          Една кака украинка , която ще се мести в Бг от Канада. С дружески поздрав към всички мрънкащи и храчещи гастърченцо. Жената е красива също
          Като подиша малко канцерогенни отрови в София и ще се откаже.
          Давам и 3 седмици макс, преди да си бие камшика някъде другаде...
          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyyy1 Разгледай мнение

Поздравления за пробива и науката…
            Мерси!
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• https://youtu.be/C1KRZrq6r08?si=rL83ZN-zHeIJzMgR
              Една кака украинка , която ще се мести в Бг от Канада. С дружески поздрав към всички мрънкащи и храчещи гастърченца. Жената е красива също
              Last edited by Minaiivan; 27.10.2024, 17:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Да, локална фирма е с правата - Swiss. Те повечето присъстват с имената си - Roche и Ventana, Roche diagnostics, Astra Zeneca и много други с права и рсзработващи пт десетилетия с мултидисциплинарни екипи като мен, онколози и генетици новите стратегии в лечението. И пробива е голям. При смъртна присъда с диагноза рак, сега в зависимост от персонализирането, прецизната медицина постога повече - по 5-10 год преживярмост за определени типове рак, преди живееха по 2 год макс.

Поздравления за пробива и науката…

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                  Американци вдигат нов град у нас на стратегическо място

https://www.standartnews.com/biznes/...oogle_vignette
                  Купувай, българският Лас Вегас

Коментар

• Американци вдигат нов град у нас на стратегическо място

https://www.standartnews.com/biznes/...oogle_vignette

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ако ме питаш колко имота имам - ще ти отговоря честно НЕ ЗНАМ трябва да вадя и да смятам, но не виждам сми
                      Това е най-големия бисер, който съм прочел последната година, но ще ти помогна в сметките

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ако ме питаш колко имота имам - ще ти отговоря честно НЕ ЗНАМ трябва да вадя и да смятам, но не виждам сми
                        На твоите не им знаеш бройката, а кавръчето го остай без къщичка. Добър приятел и съветник си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

А, през това време на повишителя, тези 200 000, станали милион, щото цените на имотите всяка година двуцифрен ръст, а влоговите лихви-нулеви, за смях си е...
                          Моят влог(в небългарска банка) от началото на годината до сега ми е донесъл 9,60%
                          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Внимание, има арменец, който влияе в темата за недвижими имоти!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

сега лордчето ако беше с арменски корени щеше да опъне локума за сгодните кредити, стадото, блейките и тн
                              както някои други правят. вече 7-8 години им четем пророчествата за спад и мяу
                              не искам да го взимаш лично, но ти дори не се усещаш, нали?
                              Едва влязох в темата, някой се постара да ме изключи, въпреки, че бях вътре цял ден!!! Твърдения за алкохол и подобни на арменци естествено са пълен шит. Дано инвестора да е безпристрастен, че цените на имотите жилят много хора!

Коментар

• Това долу за Щатите,в България реалностите са други- София ги задмина по цени:

The dream of owning a home is dwindling for the middle class as prices surge in once-affordable areas. The harsh reality of today's low inventory market, high interest rates, and soaring house prices have made buying a home out of reach for many. The new median existing-home price has climbed to $426,900 -- according to the National Association of Realtors -- while the average household income for the middle class is $106,092, per the Pew Research Center.

https://www.msn.com/en-us/money/real...3758910c&ei=23

Коментар

Working...
                                X