Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА
Разгледай мнение
За Германия си прав че раждаемостта е много ниска, но колкото и да е малка деца все пак има. Няма как да са по 3-4-5 след като двустаен в Мюнхен на желано място е сигурно 2000 евро наем , а за много деца ще трябва голямо жилище ...
А за мен си се объркал - не съм инвеститор в имоти ! Всичко купено е за собствени нужди и ползване и с цел някаква защита на изкараните ми пари с честен труд / не са ми паднали от небето или от корупционни сделки и т.н./ Отдаването под наем не е хич задължително....
Иначе наемателите ми разбира се ще са ок , ако се занимавам с това в бъдеще - например ако Люлин и Обеля станат Факултета то спасилите се от там ще дойдат под наем при мен / няма как да купят щото не се продава и е скъпо това което се продава/ ....
Имотите не ги имам за да ми носят доход, а за да ми съхранят изкараният доход.... в някаква приемлива степен....
ПП Гледай какъв емайл получих и помисли над него - предполагам и ти си го получил....
· За всички физически лица, които съхраняват парични средства на стойност над 10 000 EUR (или равностойността им в друга валута) по сметката си в ХХХХХХ, ще се прилага отрицателна годишна лихва в размер на -0,5%.
Коментар