Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеА тва кърти мивки:
Средният размер на лихвите по потребителските кредити през септември е 9,05%, показват данните на БНБ. А ГПР по потребителските кредити е средно 9,79%.Ама това не е от сега, а е поне от 3-4 години.
Лично мене поне от 3-4 години български банки ме зарибяват с оферти за потребителски кредити с лихва над 9% , с които уж съм "щял да сбъдна всичките си мечти"Опитват се с техните елементарни зарибявки и номера за малоумници да ме изпързалят, все едно съм някой новобранец...
Настроил съм си пощата тези да ги тагва автоматично в графа "идиоти".
Най-смешното е, че същите тези банкстери-смешници(или идиоти) когато финансират ипотекарите им дават ипотечен кредит само за половината от стойността на имота, за останалата половина ги принуждават да теглят потребителски на лихва над 9%...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеПритежател на третина биткон, който всъщност купува апартаменти, вие по цял ден срещу имотите и държавата, в която живурка. Щизофрения, бате…
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Затуй ли сделките за последното тримесечие се сриват с 11% (според баш брокераза)?
А тва кърти мивки:
Средният размер на лихвите по потребителските кредити през септември е 9,05%, показват данните на БНБ. А ГПР по потребителските кредити е средно 9,79%.
Това големи лихви ли са за потребителски, като 2009г. бяха такива по ипотечни? Въпреки това моя ГПР по потребителския, продължава да е на 4,2%
Коментар
-
Най-големият европейски автомобилостроител "Фолксваген" (Volkswagen) планира да закрие поне три завода в Германия, с което десетки хиляди работници ще бъдат съкратени, обяви днес ръководителят на синдиката на работещите в компанията Даниела Кавало, цитирана от световните агенции.
Освен това капацитетът на останалите производствени обекти на компанията ще бъде намален, предвижда план на ръководството. Планът, оповестен в прессъобщение, включва също намаление с 10% на всички заплати и тяхното замразяване през 2025 и 2026 г.
А ганя тегли смело, смело ипотечки и потребителски на 9% (засега).....
https://www.segabg.com/hot/category-...voda-germaniya
- 1 like
Коментар
-
От същата статия:
В резултат на добрите условия (9%????!!!!) общият обем на отпуснатите потребителски кредити през септември нараства с 22% на годишна база до над 807 млн. лв. Голяма част от тези заеми също са свързани с дома. Те са за ремонти, за покупка на мебели и обзавеждане.
Ганьо освен, че затънал с ипотечен, но и с потребителски на 9%...... Ооооох ганя......ооохххх....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЖилищните кредити поевтиняват
Много хора са се възползвали от изгоднитебанкови кредити за покупка на имоти.
https://trud.bg/%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D...2%D0%B0%D1%82/
АХХХААХАХАХАХАА,ААААААААААААА
За какво ги ручахме жабчетата толкова скръбни години на мрачния перон, тука имаше шамани вещаещи увеличения на лихви и се кълнеха, че имало дефлация. Един друг, пък не му омръзна 10 години да лъже, че потопа е зад близкия ъгъл
А тва кърти мивки:
Средният размер на лихвите по потребителските кредити през септември е 9,05%, показват данните на БНБ. А ГПР по потребителските кредити е средно 9,79%.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Жилищните кредити поевтиняват
Много хора са се възползвали от изгоднитебанкови кредити за покупка на имоти.
https://trud.bg/%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D...2%D0%B0%D1%82/
АХХХААХАХАХАХАА,ААААААААААААА
За какво ги ручахме жабчетата толкова скръбни години на мрачния перон, тука имаше шамани вещаещи увеличения на лихви и се кълнеха, че имало дефлация. Един друг, пък не му омръзна 10 години да лъже, че потопа е зад близкия ъгълLast edited by Bailor; 28.10.2024, 18:41.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Ще се строят комарджийници.ТО у нас има доста както и фирми за бързи кредити.Големи инвеститори
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеАмериканци вдигат нов град у нас на стратегическо място
https://www.standartnews.com/biznes/...oogle_vignette
- 1 like
Коментар
-
На брокеразите като им казвах, че идва мотиката, те ми се мръщеха.
Вижте кво вика баш брокераза:
Като цяло за страната за първото тримесечие на 2024 г. спрямо същото тримесечие на 2023 г. е отчетен незначителен спад - 1,5%, за второто тримесечие има покачване с 0,02%, а за третото - лек спад от 0,25%, по данни на Агенцията по вписванията. През третото тримесечие в големите градове Бургас, Варна, Пловдив и София има спад с около 11,3% спрямо предното тримесечие, посочи Бочев, но по думите му традиционно пазарът на имоти се представя по-зле в периода на отпуските.
https://www.segabg.com/hot/category-...vdigat-pone-10
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
макро очаквания нямат общо с това да живееш умерно мизерно, но да смяташ цифри всяка вечер (на 200+ грама твърд алкохол)
мяу,бау, неразумни политики - всеки има право да ги харесва или не.
аз моето мнение съм го казвал многократно, но не седя да броя и смятам цифри
ако ме питаш колко имота имам - ще ти отговоря честно НЕ ЗНАМтрябва да вадя и да смятам, но не виждам сми
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
То в България едно семейство може да си купи имот и с по-малко от една годишна заплата. Ама не в столицата. Както и в Щатите ще си купиш имот с 4 годишни заплати, ама не в столицата или пък в Манхатън.
- 1 like
Коментар
Коментар