IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Ама това не е от сега, а е поне от 3-4 години.

Лично мене поне от 3-4 години български банки ме зарибяват с оферти за потребителски кредити с лихва над 9% , с които уж съм "щял да сбъдна всичките си мечти" Опитват се с техните елементарни зарибявки и номера за малоумници да ме изпързалят, все едно съм някой новобранец... Настроил съм си пощата тези да ги тагва автоматично в графа "идиоти".

Най-смешното е, че същите тези банкстери-смешници(или идиоти) когато финансират ипотекарите им дават ипотечен кредит само за половината от стойността на имота, за останалата половина ги принуждават да теглят потребителски на лихва над 9%...
    Много правилно, не се поддавай на подобни манипулации, имаш си детска стая, няма кой да те събори. Какъв хубав Форекс може да си играеш, същевременно на борсите, красота...

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
      А тва кърти мивки:

Средният размер на лихвите по потребителските кредити през септември е 9,05%, показват данните на БНБ. А ГПР по потребителските кредити е средно 9,79%.
      Ама това не е от сега, а е поне от 3-4 години.

Лично мене поне от 3-4 години български банки ме зарибяват с оферти за потребителски кредити с лихва над 9% , с които уж съм "щял да сбъдна всичките си мечти" Опитват се с техните елементарни зарибявки и номера за малоумници да ме изпързалят, все едно съм някой новобранец... Настроил съм си пощата тези да ги тагва автоматично в графа "идиоти".

Най-смешното е, че същите тези банкстери-смешници(или идиоти) когато финансират ипотекарите им дават ипотечен кредит само за половината от стойността на имота, за останалата половина ги принуждават да теглят потребителски на лихва над 9%...
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
        Притежател на третина биткон, който всъщност купува апартаменти, вие по цял ден срещу имотите и държавата, в която живурка. Щизофрения, бате…
        Абе, странен субект, да се ужасява на 9,%по потребителски кредит, при масов ипотечен такъв през 2009г., той тогава в детска градина ли е бил?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Затуй ли сделките за последното тримесечие се сриват с 11% (според баш брокераза)?

А тва кърти мивки:

Средният размер на лихвите по потребителските кредити през септември е 9,05%, показват данните на БНБ. А ГПР по потребителските кредити е средно 9,79%.
          Не следя сделките, следя, че жилищното строителство е колосално!
          Това големи лихви ли са за потребителски, като 2009г. бяха такива по ипотечни? Въпреки това моя ГПР по потребителския, продължава да е на 4,2%

Коментар

• Притежател на третина биткон, който всъщност купува апартаменти, вие по цял ден срещу имотите и държавата, в която живурка. Щизофрения, бате…
            Last edited by Minaiivan; 28.10.2024, 20:11.

Коментар

• Най-големият европейски автомобилостроител "Фолксваген" (Volkswagen) планира да закрие поне три завода в Германия, с което десетки хиляди работници ще бъдат съкратени, обяви днес ръководителят на синдиката на работещите в компанията Даниела Кавало, цитирана от световните агенции.

Освен това капацитетът на останалите производствени обекти на компанията ще бъде намален, предвижда план на ръководството. Планът, оповестен в прессъобщение, включва също намаление с 10% на всички заплати и тяхното замразяване през 2025 и 2026 г.

А ганя тегли смело, смело ипотечки и потребителски на 9% (засега).....

https://www.segabg.com/hot/category-...voda-germaniya

Коментар

• От същата статия:

В резултат на добрите условия (9%????!!!! ) общият обем на отпуснатите потребителски кредити през септември нараства с 22% на годишна база до над 807 млн. лв. Голяма част от тези заеми също са свързани с дома. Те са за ремонти, за покупка на мебели и обзавеждане.

Ганьо освен, че затънал с ипотечен, но и с потребителски на 9%...... Ооооох ганя......ооохххх....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                  Жилищните кредити поевтиняват

Много хора са се възползвали от изгодните банкови кредити за покупка на имоти.

https://trud.bg/%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D...2%D0%B0%D1%82/

АХХХААХАХАХАХАА,ААААААААААААА

За какво ги ручахме жабчетата толкова скръбни години на мрачния перон, тука имаше шамани вещаещи увеличения на лихви и се кълнеха, че имало дефлация. Един друг, пък не му омръзна 10 години да лъже, че потопа е зад близкия ъгъл
                  Затуй ли сделките за последното тримесечие се сриват с 11% (според баш брокераза)?

А тва кърти мивки:

Коментар

• Жилищните кредити поевтиняват

Много хора са се възползвали от изгодните банкови кредити за покупка на имоти.

https://trud.bg/%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D...2%D0%B0%D1%82/

АХХХААХАХАХАХАА,ААААААААААААА

За какво ги ручахме жабчетата толкова скръбни години на мрачния перон, тука имаше шамани вещаещи увеличения на лихви и се кълнеха, че имало дефлация. Един друг, пък не му омръзна 10 години да лъже, че потопа е зад близкия ъгъл
                    Last edited by Bailor; 28.10.2024, 18:41.

Коментар

• https://www.youtube.com/shorts/ZbtcsjsQ4vY

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Ще се строят комарджийници.ТО у нас има доста както и фирми за бързи кредити.Големи инвеститори
                        Строителството Омре, време е да се върнем към класиката - препиране през хазарт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                          Американци вдигат нов град у нас на стратегическо място

https://www.standartnews.com/biznes/...oogle_vignette
                          Ще се строят комарджийници.ТО у нас има доста както и фирми за бързи кредити.Големи инвеститори

Коментар

• На брокеразите като им казвах, че идва мотиката, те ми се мръщеха.
                            Вижте кво вика баш брокераза:

Като цяло за страната за първото тримесечие на 2024 г. спрямо същото тримесечие на 2023 г. е отчетен незначителен спад - 1,5%, за второто тримесечие има покачване с 0,02%, а за третото - лек спад от 0,25%, по данни на Агенцията по вписванията. През третото тримесечие в големите градове Бургас, Варна, Пловдив и София има спад с около 11,3% спрямо предното тримесечие, посочи Бочев, но по думите му традиционно пазарът на имоти се представя по-зле в периода на отпуските.

https://www.segabg.com/hot/category-...vdigat-pone-10

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

макро очаквания нямат общо с това да живееш умерно мизерно, но да смяташ цифри всяка вечер (на 200+ грама твърд алкохол)
                              мяу,бау, неразумни политики - всеки има право да ги харесва или не.
                              аз моето мнение съм го казвал многократно, но не седя да броя и смятам цифри

ако ме питаш колко имота имам - ще ти отговоря честно НЕ ЗНАМ трябва да вадя и да смятам, но не виждам сми
                              Няма как да знаеш, защото още не са ти дарили всичко. Но собствениците на "семейните" имоти (мама и тати) знаят бройката, все пак те са ги купували.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

То в България едно семейство може да си купи имот и с по-малко от една годишна заплата. Ама не в столицата. Както и в Щатите ще си купиш имот с 4 годишни заплати, ама не в столицата или пък в Манхатън.
                                Да сравняваш населените места в САЩ, които са извън столицата им, с тези в България, които са извън столицата - това вече е предозиране. Говоря за малко населени места, тип село. Това говори много лошо за теб, човек. Все едно не си излизал в чужбина да знаеш каква е разликата между българско село или село в Германия, Франция, САЩ и т.н....

Коментар

Working...
                                X