If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересни неща думаш. Явно не само аз смятам, че при текущите цени, черния лебед ще е като бяла гълъбица - донасяйки здравословния спад, изрязвайки гангрената.
П.С. между другото ако помниш споровете ни преди години за къща в околието срещу голям апарт в СФ, вече мнението ми е 50/50
Не си спомням каква ти е била позицията, ама при тия безумни цени на апартаментите ме учудва че си само 50:50
Е Мъск днеска обещал за "малък колапс", който бил необходим на САЩ за да се оправят нещата. От друга страна от известно време се вайка за гигантския дълг, повтаря безумията на Тръмпарата и прочие, та не бих изключил един черен лебед тука.
Интересни неща думаш. Явно не само аз смятам, че при текущите цени, черния лебед ще е като бяла гълъбица - донасяйки здравословния спад, изрязвайки гангрената.
П.С. между другото ако помниш споровете ни преди години за къща в околието срещу голям апарт в СФ, вече мнението ми е 50/50
Тепърва ще става трудно за щурчетата, които досега свирукаха с чужди пари. Пуснаха им куката на по-големи заплатки за година-две и сега всичко е с 6-цифрени кредити, очаквайки щастлива развръзка.
Ооо, такива с неговите крака нямаше, само горили бяхме по Космос и Магурата, 11 хиляди марки и гулдени сме ги творили за по време оно не баш от ученик, ама следказармено бяхме opulence!
Надеждите за хиперинфлация обикновено водят до....дефлация.
Е Мъск днеска обещал за "малък колапс", който бил необходим на САЩ за да се оправят нещата. От друга страна от известно време се вайка за гигантския дълг, повтаря безумията на Тръмпарата и прочие, та не бих изключил един черен лебед тука.
Тепърва ще става трудно за щурчетата, които досега свирукаха с чужди пари. Пуснаха им куката на по-големи заплатки за година-две и сега всичко е с 6-цифрени кредити, очаквайки щастлива развръзка.
за какво да говоря за рецесия като тя вече чука на вратата
вижте статистика за индустриалното производство в последните няколко тримесечия - не трябва да се забравя, че българската индустрия има най-голям клиент Германия...
кавръка не е нулирал нищо (виж цената на епъл и ще видиш колко е нулирал)
тепърва ще стане трудно в България. Засега се радваме на 'лесните пари' от банките, но докога?
Коментар