IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Любим цитат!! С лаг 10 години...
    Аз лично се радвам на лесни пари от банките 5 години, през 2020г. и през 2021г.
    е, ми още поне 5 години имаш да им се радваш
    послеее...
    препоръка е

Коментар

• Нещатата се сговняват неочаквано бързо и рязко:

Празникът свърши, не може дълго време да вземаме заеми и да се веселим, без да изкарваме тези пари", заключи Велев.

https://www.segabg.com/hot/category-...-biznes-za-dds

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Не си спомням каква ти е била позицията, ама при тия безумни цени на апартаментите ме учудва че си само 50:50
        Крайна, както винаги.

И на къщите бая наваксаха напоследък, но цените на 120м2+, са абсурдни. Дразни ме факта, че това което е стандарт отвъд океана, у нас го водят лукс.

Коментар

• Айде, парите свършиха и хиените се фанаха за гушите. Да видим, кой на кого ще изгризе гръцмуля. Грабвайте пуканките.

Ресторантьорите се изпокараха с останалия бизнес за ДДС

Ричард Алибегов се издаде, че разчита на лоби в парламента за ниската ставка

https://www.segabg.com/hot/category-...-biznes-za-dds

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
            Бетерчо, махай бързо графиката от форума, че тая вечер сън нема да ги лови младши и мид нива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Интересни неща думаш. Явно не само аз смятам, че при текущите цени, черния лебед ще е като бяла гълъбица - донасяйки здравословния спад, изрязвайки гангрената.

П.С. между другото ако помниш споровете ни преди години за къща в околието срещу голям апарт в СФ, вече мнението ми е 50/50
              Не си спомням каква ти е била позицията, ама при тия безумни цени на апартаментите ме учудва че си само 50:50

Коментар

Е Мъск днеска обещал за "малък колапс", който бил необходим на САЩ за да се оправят нещата. От друга страна от известно време се вайка за гигантския дълг, повтаря безумията на Тръмпарата и прочие, та не бих изключил един черен лебед тука.
                Интересни неща думаш. Явно не само аз смятам, че при текущите цени, черния лебед ще е като бяла гълъбица - донасяйки здравословния спад, изрязвайки гангрената.

П.С. между другото ако помниш споровете ни преди години за къща в околието срещу голям апарт в СФ, вече мнението ми е 50/50

Коментар

Тепърва ще става трудно за щурчетата, които досега свирукаха с чужди пари. Пуснаха им куката на по-големи заплатки за година-две и сега всичко е с 6-цифрени кредити, очаквайки щастлива развръзка.
                  Ето я:

https://fred.stlouisfed.org/series/IHLIDXUSTPSOFTDEVE

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                    Ооо, такива с неговите крака нямаше, само горили бяхме по Космос и Магурата, 11 хиляди марки и гулдени сме ги творили за по време оно не баш от ученик, ама следказармено бяхме opulence!
                    Пак си пил огнена вода.

Коментар

Надеждите за хиперинфлация обикновено водят до....дефлация.
                      Е Мъск днеска обещал за "малък колапс", който бил необходим на САЩ за да се оправят нещата. От друга страна от известно време се вайка за гигантския дълг, повтаря безумията на Тръмпарата и прочие, та не бих изключил един черен лебед тука.

Коментар

Хахахаха, вероятно цитираш един компрометиран прУфесУр.

Коментар

Хиперинфлация?

Коментар

Тепърва ще става трудно за щурчетата, които досега свирукаха с чужди пари. Пуснаха им куката на по-големи заплатки за година-две и сега всичко е с 6-цифрени кредити, очаквайки щастлива развръзка.
                            Хиперинфлация?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

за какво да говоря за рецесия като тя вече чука на вратата
                              вижте статистика за индустриалното производство в последните няколко тримесечия - не трябва да се забравя, че българската индустрия има най-голям клиент Германия...
                              кавръка не е нулирал нищо (виж цената на епъл и ще видиш колко е нулирал)

тепърва ще стане трудно в България. Засега се радваме на 'лесните пари' от банките, но докога?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

тепърва ще стане трудно в България. Засега се радваме на 'лесните пари' от банките, но докога?
                                Любим цитат!! С лаг 10 години...
                                Аз лично се радвам на лесни пари от банките 5 години, през 2020г. и през 2021г.
                                Last edited by Bailor; 29.10.2024, 22:36.

Коментар

Working...
                                X