Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Другата тема много не се чете и никой не го коментира.
Като бях там, при мен се отби едно момче, на 32 г, културно, образовано, живяло в Германия 12 години. Съсед ни е.
И искаше да се видим и да коментираме нещата от живота. И той има същите проблеми с кифличките като мен.
еми...вижте се, но внимавай да не ти е подготвил изненада.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
евго, това не го ли писа същото и вчера
или ти държиш пешето да те види, че си работлив и да те хареса за зет
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
евго, това не го ли писа същото и вчера
или ти държиш пешето да те види, че си работлив и да те хареса за зет
Като бях там, при мен се отби едно момче, на 32 г, културно, образовано, живяло в Германия 12 години. Съсед ни е.
И искаше да се видим и да коментираме нещата от живота. И той има същите проблеми с кифличките като мен.
Коментар
-
Привет,
аз бях за 3 дни на село, този уикенд.
Ако бай Пешо можеше да види колко работа свърших и колко мокри тениски свалих нямаше да се заяжда с мен.
На село е хубаво, но да ходиш уикендите при хубаво време и да си поддържаш имота.
Обаче, при дистанционно земеделие добивите са малки и не си струва усилията.
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Привет,
Ако бай Пешо можеше да види колко работа свърших и колко мокри тениски свалих нямаше да се заяжда с мен.
На село е хубаво, но да ходиш уикендите при хубаво време и да си поддържаш имота.
Поздрави
или ти държиш пешето да те види, че си работлив и да те хареса за зетпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Що ти да не би д можеш да предложиш нещо на София освен едно мрънкане,Като не ти уйдисва вземай си гащата шапката и чантата и фащай гората.
в рая на земята - швабистанско село.
и там не ще. няма угодия.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Тоя е рядко срещан мрънкач.Всички и всичко лоши сал той убавец и умник.Предполагам че е член или фен на съответната партия на умнокрасивитета,Взел се е насериозно и постоянно хи демонстрира превъзходството си и ни заплашва как щвл да се махне..явно си мисли че ще плачем за него и ще му се молим да не си отива.....не не си отивай ще ми бъде тъжно....Момчето не е добре с главата и си мисли че ние тука сме второ качество хора....Поведението му е просташко и издава комплекси.В реалността тоя убитник вози някой началник и дига бариерата във форума обаче се представя с живота на шефа си.Болен мозък.А това с каките по 1000 евро на нощ изби рибата....В реалността слага грим обува мрежестия чорапогщник и ботушите бодва перото отзаде и от 20 е на пиацата на площад Македония нощна смяна.Когато няма клиентела си позволява да пише простотии тук.Вски който не е съгласен с него е .....да не му изреждам репертоара...Здравната реформа зацикли и всички откачалки са по форумите из нета.
Привет,
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Еми плати си даници в Немско и си прехвърли парите там и си купи на по 15к
Има и врътка да купиш тук няколко имота да държиш няколоко години и после да продадеш не би трябвало да ти търсят данъци
Doppelbesteuerungsabkommen
Progressionsvorbehalt
чувал ли си ги?
Защо ли питам, ти на български не можеш да пишеш и да говориш правилно, какво остава за други езици.
Нали всяка година попълвам немска данъчна декларация, всичките ми български доходи са декларирани там. Българският доход е необлагаем, само влияе на прогресивната ставка, която облага немските ми доходи. Парите ми са били винаги в немски банки. Имам си и Steuerberater, който е от 30 години в занаята и на който хонорарът му е колкото един твой годишен доход от брокерство.Last edited by ejonny2376; 26.05.2021, 10:01.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ако визираш така наречените зърнари е абсолютно така, но там 100 кинта на декар наложено на десетки хиляди (стотици) декари дава много сериозен резултат.
приеми го така - ако от една земя купена по 500-700лв декара може да прибираш 75-80 кинта годишно от декар и да си подаряваш(!) каквото порасте да го вземе друг, който да ползва насаждението ти - каква доходност идва?
дали ако рентваш апартамент ще имаш по-малко занимавки особено при смяна на наематели със съпътствашите това ремонти.
тук всички гледат 2000+лв цена на земята в добруджа и бизнеса на зърнарите, но има малки ниши, които са много в страни от това и с правилно менажиране нещата се случват.
а ако си поиграеш 3 години да направиш насажденията био доходността се вдига с още някой и друг процент.
резултата е инвестирани пари в земя (не особено плодородна , но си е земя) + доходност от около 10% ... но нищо лесно няма и се иска да се натрупа ноу хау.
поздрави
От друга страна както се развиват нещата по света / инфлация/ възвръщаемостта вероятно ще е повече от планираната.... доста повече....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Джонка защо си мислиш че ти като си бил в чужбина останалите ядЪт бананите с обелките?
Първо научи Български език, после ми обяснявай какви са данъците в Германия и Англия и как се купуват имоти там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеСлед последните случки в парламента е ясно колко се изкарва от земя - около 100 лева на декар след рентата . с други култури може да се стигне и до 15-20% възвръщаемост, но вече е работа/бизнес.... Не са няколко дена работа в годината....
приеми го така - ако от една земя купена по 500-700лв декара може да прибираш 75-80 кинта годишно от декар и да си подаряваш(!) каквото порасте да го вземе друг, който да ползва насаждението ти - каква доходност идва?
дали ако рентваш апартамент ще имаш по-малко занимавки особено при смяна на наематели със съпътствашите това ремонти.
тук всички гледат 2000+лв цена на земята в добруджа и бизнеса на зърнарите, но има малки ниши, които са много в страни от това и с правилно менажиране нещата се случват.
а ако си поиграеш 3 години да направиш насажденията био доходността се вдига с още някой и друг процент.
резултата е инвестирани пари в земя (не особено плодородна , но си е земя) + доходност от около 10% ... но нищо лесно няма и се иска да се натрупа ноу хау.
поздрави
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
кой ти говори за лавандула ? явно и ти си от тези, които знаят да кажат "ааа това нищо не става" и предпочитат да киснат в канцеларията , а после да се наредят да си вземат рентите за земите от дядовците.
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
ти си българин или бъркам нещо ? човека може да избяга от селото но селото от човека никога !!! сигурен съм ,че идеално осъзнаваш какво съм написал в предишния пост и си съгласен но от що се срамиш да признаеш ?!
Дърво без корен, мразен от свои и чужди.
По всяка вероятност и инструмента му е къс
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеМ да особено от лавандула голяма доходност пада...Сей марихуана и ще спечелиш още повече.Аз понеже си позволявам да вися в този форум печеля по малко...и не мога да се меря с теб...Ти от всичко разбираш и си най добрият.Само дето каквото си прогнозирал все обратното става....Понамали малко самочувствието и се замисли дали си над другите в тоя форум...Колкото разбираш от земеделие и икономика толкова и от компютри...Уважавай мама и тате за да ти задоволяват капризите
успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар