Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Надявам се с новия щам от Велика Британия,доста апартаменти да се освободят,иначе са лаладжийски истории,затова пандемия няма,щом няма масово освобиждение са ни нужни още щамове,и още локдауни,докато не се поосвободят места..
В случая валидна ще е фразата,дошъл е Ковида да те прибере...
- 1 like
Коментар
-
Това важи май за нови договори,като цяло.Питал съм.При заварени положения и стари контракти не пипат нищо.Според мен цялата тая ситуация ще избие изведнъж в обратна посока.Четох анализи,че като цяло банките са в режим на очакване,при който ако търсенето се сблъска с ниско предлагане,заради счупване на вериги и проозводство,инфлацията попне ли да мърда ,веднага се готвят да обърнат палачинката.Това го казвам ,защото в момента сме в една точка в която това не може да продължи много дълго.Другия вариант е като са такива тарикати,ако не ти трябват парите в злато,и заряваш в бетонен сейф,с метална заровена каса ,с поне 3 нива на защита.Има начини.Другия вариянт е на борсите ,и не пипаш няколко години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
От февруари ще го свалят на 200К. И разцепването не работи - ПИБ примерно въведоха месечна такса по фирмените депозити все едно е разплащателна сметка. Март - Април ще почнат статии колко е скъпо да спестяваш и къде какви са таксите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Офф добре че е над 400к. Опс ама аз съм на срочен депозит - там няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнениеАко темата е само със 177 мнения' бих си прерязал вените.....знам кого ползва...куп понижители' които се кефят' но горчивата дъвка им остава в устата...ще си купите ли някога бе???
алкохолен делириум ще извършиш
ритуала с вените
но по бързо ще е ако скочиш от балкончето
на 1/2 панеляка си
една брокерско тролска тема
започната от трол - панелообитател
е в историята .
Изхвърляй калкулаторчето
Край на капиталовата
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
така си купуваш и имоти
Коментар
-
Надявам се с новия щам от Велика Британия,доста апартаменти да се освободят,иначе са лаладжийски истории,затова пандемия няма,щом няма масово освобиждение са ни нужни още щамове,и още локдауни,докато не се поосвободят места..
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/...-pred-studenti
Левчо,затова ли ви забраниха срещите на живо?Само в онлайн режим казваш..
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Да са им честити имотите тогава! Сите ще ги посрещат в детската градина с думите: " Дядо ти е дошъл да те прибере"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
След тая криза ще си купят 2039...2029 не е актуална вече.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнениеАко темата е само със 177 мнения' бих си прерязал вените.....знам кого ползва...куп понижители' които се кефят' но горчивата дъвка им остава в устата...ще си купите ли някога бе???Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар