Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Около мен хората имат мотивация. От ден до пладне е там където мотивацията не е от факторите които определят успеха. Вие как се мотивирате?
Шегата настрана, но на 90% мотивацията им е само на хартия. Огледай се като дойдеш, но по-детайлно, че мнозинството иска максимум резултат, с минимум усилия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Айде сега нямало квалифицирани. Че то е пълно с вишисти, бре. От толкова интелигенция, нема кой да мете улиците. Де си чул някоя сладка позицийка да е останала свободна, м?
ИТ-тата пък сте най-нискоквалифицирани от всички. Повечето неща могат да се научат за под половин година от всеки с IQ над 100 при желание.Щом смехотворни модели като Софт-уни работят...Веки един средноинтелигентен обущар може да стане прорамист за отрицателно време, докато програмист да стане обущар не може и за 100 години. Точно това е и проблемът.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеБотльо да не се помайва. Да организира партия за реставрацията на ергенския данък. После да се командирова задължително при бай Орбан и там да кара две квалификации: 1. Повишаване на раждаемостта, 2. Недопускане на не унгарци в Унгария.
Дела тука се искат, а не лакърдии.
Отварям скоба. Ботльовият принос към раждаемостта е неизвестен
- 4 Харесвания
Коментар
-
Каква метаморфоза! Допреди няколко дни и Вие говорехте за финансови стимули като решение на демографските проблеми и избягвахте да коментирате от къде ще дойдат парите.
Да плащам обаче аз, с моите данъци, апартамента на някой, който е решил да се множи или да стимулирам "ромите" да правят още деца под 25 - не мерси. Тези два типа ще имат деца так или иначе, щом са решили. Това по никакъв начин няма да помогне на деморафията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Скоро всичко живо ще има по 3-4 апартамента, а заради липса на квалифицирани хора икономиката ще спре изцяло. А всички тези новопостроени гета във Вади и Ливади - кой ще живее там, нямам никава идея.
- 1 like
Коментар
-
Много СОЦ започнахте да я давате (а уж бяхте против СОЦ-методите). Едни да плащат за отрочетата на други. Няма как да стане - плащачите ще избягат. Както и да погледнем на нещата - БГ е бита карта. В момента поколението, раждано в годините с висока раждаемост, е на преклонна възраст. Има едни хора все още над 40 години, които са от старото поколение и които още държат нещата да не се сринат. Но и те са пътници до 10-20 години и вече няма кой да ги замести. В момента поколението на 15-30 годишните е съставено от 99% неграмотни чалгари с идоли като Диона и подобни отрепки, които висят в мрежите по 10-15 часа на ден и се дрогират. От тях не става абсоютно нищо.
Скоро всичко живо ще има по 3-4 апартамента, а заради липса на квалифицирани хора икономиката ще спре изцяло. А всички тези новопостроени гета във Вади и Ливади - кой ще живее там, нямам никава идея.
- 1 like
Коментар
-
Много СОЦ започнахте да я давате (а уж бяхте против СОЦ-методите). Едни да плащат за отрочетата на други. Няма как да стане - плащачите ще избягат. Както и да погледнем на нещата - БГ е бита карта. В момента поколението, раждано в годините с висока раждаемост, е на преклонна възраст. Има едни хора все още над 40 години, които са от старото поколение и които още държат нещата да не се сринат. Но и те са пътници до 10-20 години и вече няма кой да ги замести. В момента поколението на 15-30 годишните е съставено от 99% неграмотни чалгари с идоли като Диона и подобни отрепки, които висят в мрежите по 10-15 часа на ден и се дрогират. От тях не става абсоютно нищо.
ше местите квартирите и след пенцияпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не бой се, по цял свят се очертава идното поколение да са клонинги. А там мотивацията е от ден до пладне. Ако им задържиш вниманието за повече от 1минута, се счита за успех. Хубавото е, че все пак има светлина в тунела...макар и да не е човешка.
Коментар
-
В темата отново има силен заряд. Ботчо е дръпнал от еликсира на революционерите, канализирайки енергията в правилна посока.
Аз съм за още по-крайни мерки - държавата да изплаща ипотеките на четиристайни апартаменти в столицата за млади родители.
Скоро всичко живо ще има по 3-4 апартамента, а заради липса на квалифицирани хора икономиката ще спре изцяло. А всички тези новопостроени гета във Вади и Ливади - кой ще живее там, нямам никава идея.Last edited by ejonny2376; 28.08.2024, 23:04.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Проблема на България е че няма работещи. ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз от дълго време мисля така.
Хората с богати и щедри бащи имат репродукция по-рано и понякога повече (3 или 4 деца, за България е рядкост).
През 90-те години беше смутно време и дори бедно. Аз съм разкзвал как ни отидоха 2 апартамента точно тогава - ведомственият не дадоха да го купим, а можеше / бяхме го ползвали 23 г., а новият беше скъп и голям и баща ми не можа да се справи с вноските. И много български семейства едвам се оправяха тогава.
ако и те мислеха като теб, че за репродукция трябва апартаментпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха. И какъв е "верния" проблем и решение, а всезнайко?
Работещ сценарий в развития свят все още не са реализирали. Няма смисъл да копирам НЕРАБОТЕЩИ. Ела па замяна на населението с талибани, мюслита и чернилки.
Обратния е реализиран успешно в Китай и вече му берат гайлето, и след 15-20г ще са по зле и от нас. Трябва ни БАЛАНСИРАНА УСТОЙЧИВА СИСТЕМА
Кой е проблема и как ще го задълбочи?
САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ
ПП Баба Меркел също се се опитваше да реши демографските проблеми без да се образова и затова сега Запада има проблеми.
Как би работил Вашия план за хора които сега са на 40 , но са имали 2 деца преди 25? И тях ли ще освободите от ДОД. А ще им върнете ли това което вече са платили? А какво ако са имали 2 деца но на 26 ? Сори, много късно ли ?Last edited by rverb; 28.08.2024, 23:01.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а къде беше сина му, докато тая жена се грижела за болния му баща?
Коментар
Коментар