Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by rverb; 28.08.2024, 22:20.
- 1 like
-
Ботльо да не се помайва. Да организира партия за реставрацията на ергенския данък. После да се командирова задължително при бай Орбан и там да кара две квалификации: 1. Повишаване на раждаемостта, 2. Недопускане на не унгарци в Унгария.
Дела тука се искат, а не лакърдии.
Отварям скоба. Ботльовият принос към раждаемостта е неизвестен
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Има една група хора , която има по 10 деца до 35 годишна възраст и около 35 стават и баби и дядовци. Вероятно не искате да насърчавате точно тях ?
ОТПАДАНЕ НА ДАНЪЧНО БРЕМЕ КАТО ИМАШ ДЕЦА. Никакви помощи за ЗДРАВИ но мързеливи ХОРА.
Циганетата дето ми работиха на къщата ги питах защо не се хванете да работите за 2-3к лева в строителството. ААА да не сме луди !?!?!?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТова с наследяването е голяма тъпотия. Апартамент ти трябва, кога си млад мъж на 20 години. Спокойно старите могат да се преместят в гарсониера и да дарят апартамент/имот на сина.
На 50, с вече големи деца, вече с някакво натрупване зад гърба, имот не ти трябва толкова. Т.е. имот с еднаква стойност е много, ама много по-ценен, когото си млад. Пък и така старите ще се радват на внуци много по-рано. По себе си знам, че щях да имам 4 чавета, ако бях тръгнал с 10 години по-рано.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
трябва ни целенасочена ДЪРЖАВНА политика за ранно раждане - на нормални години 20-25 и поне 2 деца.
Примерно необлагаем минимум=мин. заплата, семейно подоходно облагане. И ако родиш 2 деца до 25 да не плащаш ДОД до пенсия.
Трябва до осигури идеални условия докато учи да гледа 2 деца студентката.
За тези които не им се учи - почват от 10 клас занаят и пак за 5г 2 деца за да не плащат ДОД.
Да зачеркнем веднъж завинаги модата да раждат СЛЕД КАРИЕРА на по 40-50г.
Един работеш на 40-60г да изхранва 2-ма родители пенсионери и 1-2 деца. Родителите не може да ги зареже и отрязва децата. Е няма как да стане да не се стопяваме при 20 загубени години в аху иху (20-40)Last edited by BONI; 28.08.2024, 20:49.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
трябва ни целенасочена ДЪРЖАВНА политика за ранно раждане - на нормални години 20-25 и поне 2 деца.
Примерно необлагаем минимум=мин. заплата, семейно подоходно облагане. И ако родиш 2 деца до 25 да не плащаш ДОД до пенсия.
За тези които не им се учи - почват от 10 клас занаят и пак за 5г 2 деца за да не плащат ДОД.
Един работеш на 40-60г да изхранва 2-ма родители пенсионери и 1-2 деца. Родителите не може да ги зареже и отрязва децата. Е няма как да стане да не се стопяваме при 20 загубени години в аху иху (20-40)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Така е.
Аз знам за една реална случка: една жена гледа няколко месеца онкоболния си приятел и го накарала да се оженят. А на него му оставаха седмици живот. И сега взема 1/2 от наследството на сина му от предишна връзка.
Жените са станали много хитри и не трябва да им се има сляпо доверие.
Един работеш на 40-60г да изхранва 2-ма родители пенсионери и 1-2 деца. Родителите не може да ги зареже и отрязва децата. Е няма как да стане да не се стопяваме при 20 загубени години в аху иху (20-40)Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Това с наследяването е голяма тъпотия. Апартамент ти трябва, кога си млад мъж на 20 години. Спокойно старите могат да се преместят в гарсониера и да дарят апартамент/имот на сина.
На 50, с вече големи деца, вече с някакво натрупване зад гърба, имот не ти трябва толкова. Т.е. имот с еднаква стойност е много, ама много по-ценен, когото си млад. Пък и така старите ще се радват на внуци много по-рано. По себе си знам, че щях да имам 4 чавета, ако бях тръгнал с 10 години по-рано.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а къде беше сина му, докато тая жена се грижела за болния му баща?
- 1 like
Коментар
-
Така е.
Аз знам за една реална случка: една жена гледа няколко месеца онкоболния си приятел и го накарала да се оженят. А на него му оставаха седмици живот. И сега взема 1/2 от наследството на сина му от предишна връзка.
препоръка е
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
От 2016та все така "знаем какво се случва"... Скоро ще имаш и юбилей 50 години деЦка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Лошото е че и мамите са комплексирани снобарки. Тук в Пловдив гледам една мама как избира булки на сина си. Три е отбила досега. На едната баща и имал арабски корени, другата била бедна, третата искала наготово апартамент в Пловдив. Накрая ще си намери майсторката, някоя отракана кака дето ще го еВе здраво, ще го приспи и ще му отнесе всичко без апартамента, щото е мамин.
Коментар
-
+1
Не пречи временно да си останеш при мама, за да събереш пари за ремонт и обзавеждане.
Няма спор, че отделно е най-хубаво, но някои хора не могат да се преборят за един двустаен.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/481827
Ето, койоти на 32 години още при мама. Най-късно са в Бг. Бих казал че има и неточности. На 42, не на 32 са още при мама.
Вчера и реклама да си купиш жилище по радиото чух: "купи си жилище пък ако искаш остани при мама". Напиках се от смех, а шофирах.
Не пречи временно да си останеш при мама, за да събереш пари за ремонт и обзавеждане.
Няма спор, че отделно е най-хубаво, но някои хора не могат да се преборят за един двустаен.
Коментар
Коментар