If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми мен ми омръзна да ми пращат честитки за по 20 до 100 лв. Хич не ги и броя вече. Тва не е пътуване, така се пътува по 20-50 км. По 400 като нас не става.
Отговарям на теб, но да чете арменеца. Спомняш ли си 3-ти август (събота), София 9:00 АМ - Балчик 1:30 РМ, 485 км. ...
И к'ва чорбица рибена хапнахме.
Ще се оправи, колкото и Хемус.
Онзи ден съм минал разстояние (до Шумен, 360 км.) сутринта, за 3:45 мин, при условие, че бяха наблъскали триноги на 3 места.
Ми мен ми омръзна да ми пращат честитки за по 20 до 100 лв. Хич не ги и броя вече. Тва не е пътуване, така се пътува по 20-50 км. По 400 като нас не става.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
като изключиш пикови часове и дни по празници и отпуски.. няма никаква драма
ако човек пътува от София - както и да го смята пътят до Солун е песен спрямо пътя до Варна.
за правещите тънки сметки да не пропуснем и няколко евро тол такси... те вероятно ще спрат някои хора
ПП на тунлеите до София посока Варна задръстванията са по-чести и драматични от някоя тапа на границите. Рано или късно ще минем на свободен режим с Гърция и тогава даже и в пикови часове няма да има тапи, а пътят е магистрала с изключение на кресна.
какво стана с покупката в Гърция? Стана ли работата или тати отказа да финансира начинанието?
Да, с Гърция може би все някога ще се оправи, но за нашето море ще се влошава, затова добавих по-долу какво съм измислил за себе си.
Ще се оправи, колкото и Хемус.
Онзи ден съм минал разстояние (до Шумен, 360 км.) сутринта, за 3:45 мин, при условие, че бяха наблъскали триноги на 3 места.
ако човек пътува от София - както и да го смята пътят до Солун е песен спрямо пътя до Варна.
за правещите тънки сметки да не пропуснем и няколко евро тол такси... те вероятно ще спрат някои хора
ПП на тунлеите до София посока Варна задръстванията са по-чести и драматични от някоя тапа на границите. Рано или късно ще минем на свободен режим с Гърция и тогава даже и в пикови часове няма да има тапи, а пътят е магистрала с изключение на кресна.
Да, с Гърция може би все някога ще се оправи, но за нашето море ще се влошава, затова добавих по-долу какво съм измислил за себе си.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ти, какво не разбра...?!?
Самолет, автомобил . общо 2 часа до локация...
Та, да ми кажеш до Солун колко е, че аз я знам и без магистралите...
Още от 2007-ма.
С леките закачки на трафика доста често при това набъбва на 7-10 часа. И два танка гориво от работа на място на двигателя.
С леките закачки на трафика доста често при това набъбва на 7-10 часа. И два танка гориво от работа на място на двигателя.
За Варна съм го измислил, и Лорда може да го прилага за Бургас, а и жена ми вече притежава имот в Бургас. Една кола си седи на морето и чака. От София самолетчето и си там за нула време. И си имаш кола за движение в района. Времето е скъпо. И умората и риска на пътя се снижава.
Чакалите изобщо не знаят къде се намират. 10К€ на метър в моя квартал достигат цените, нека видят всички и другите локации и цени. 160К€ достига паркомясто, гараж.
най-добрия момент да купиш е ВЧЕРА! Това изчерпва всичко!
Ясно е, вечно с тати, кака и мама в общото жилище с една детска стая. Докато кака избега, щото и писва. Но нищо, и мама е жена, а и меси мекички.
Коментар