Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
И аз се опитвам да намеря подобно решение, но засега не успявам. Не, че разбирам сектора, просто търся чрез познати.
Номче колко е транспорта в момента че аз последно натоварих на 10 000 Морско навло ???
Номче какво се случва с цените на имотите???
- 1 like
Коментар
-
https://www.banker.bg/pari-i-pazari/...a-lihven-cikul
Запада стартира възходящ ливен цикъл!!
Унгария е на първата стартова позиция на пистата на лихвените увеличения!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
кой ти говори за лавандула ? явно и ти си от тези, които знаят да кажат "ааа това нищо не става" и предпочитат да киснат в канцеларията , а после да се наредят да си вземат рентите за земите от дядовците.
успехОт мързел сега учи сигански и се побратимява с ромалез.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Джонка защо си мислиш че ти като си бил в чужбина останалите ядът бананите с обелките?
Ти що не си купи в Германия? Щото не можеш бе Джонка защото за да купиш там трябва да докажеш парите, това на теб явно ти куца защото не си платил данъци на тези пари в Германия. Както и преди написах само луд може да плати данъци в ЕС и да дойде с тия пари да купува имот в БГ
Сега ще ти напиша как седят нещата в УК за където имам повече инфо, едва ли е по различно в немско
До 60 000 паунда на година данък печалба ти е 20% плюс около 10% осигуровки - Като удариш чертата нищо не ти е останало но това е друг въпрос
Банките при 60к на година могат да ти отпуснат около 280 000 - с които освен студио (Без собственост на земята) в много краен квартал друго не можеш да си купиш
Над 60к на година данъка става 40% отделно ако минеш оборот от 85к те регистрират и по ДДС 20% говоря за бизнес
Така че за да купиш нещо в Лондон на 15к квадрата първо трябва да си изкарал около 30к за този квадрат
За това недей да ни обясняваш кое колко си заслужава. На нас ни е ясно що ровиш по БГ сайтовете
Ела ми обясни за Германия, чакам. Че ядеш доматите с колците е очевидно, сега само стават за смях барабар с пуевенското селячество.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а кой тогава пусна данъчните хиени подире ми.Не те ли е срам? В държавата с уж най-ниски данъци?
Коментар
-
а кой тогава пусна данъчните хиени подире ми.
Коментар
-
евго, това не го ли писа същото и вчера
или ти държиш пешето да те види, че си работлив и да те хареса за зет
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ние с теб уж бяхме приятели, сделките на данъчна оценка ги подминах. Внимавай да не си развалим дружбата, да не вземем всяка маломерка да я проверяваме една по една.препоръка е
Коментар
-
пеше внимавай.
ето, аз вече напълних памперсите от смях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Аз съм платил толкова данъци, колкото ти за цял живот не си изкарал с мизерната си заплатка на чиновник-паразит. Да не говорим, че източваш бюджета с фалшиви Телкове и не декларираш доходи. Ще ти тресна едни данъчни да те посетят, та ще се чудиш откъде ти е дошло. Устат плевенски тарикат си, но само във форума. Наживо ще си напълниш памперсите още при първата ни среща.пеше внимавай.
ето, аз вече напълних памперсите от смях.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
да не е джонката тоя младеж? от далече му личи, че има проблем с кифличките и с тухличките.
еми...вижте се, но внимавай да не ти е подготвил изненада.
Джони никога не се е заяждал с мен (и не е пускал подигравки) и ще се радвам да намери хубава кифличка и да стане баща,
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Що ти да не би д можеш да предложиш нещо на София освен едно мрънкане,Като не ти уйдисва вземай си гащата шапката и чантата и фащай гората.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Другата тема много не се чете и никой не го коментира.
Като бях там, при мен се отби едно момче, на 32 г, културно, образовано, живяло в Германия 12 години. Съсед ни е.
И искаше да се видим и да коментираме нещата от живота. И той има същите проблеми с кифличките като мен.
еми...вижте се, но внимавай да не ти е подготвил изненада.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
евго, това не го ли писа същото и вчера
или ти държиш пешето да те види, че си работлив и да те хареса за зет
- 1 like
Коментар
Коментар