Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by bulgarian lev; 15.10.2024, 21:16.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Ето това си е чиста дезинформация. Масово заплатите в частния сектор са под и около средната, т.е. ~3к. Аз лично от цялото си обкръжение познавам 1 ай ти, който е някакъв тийм лийд и взима чисто около 9 хил. на месец и 1 директор в западна компания (а директор в такава компания е почти невъзможно да станеш, това е от мениджър 3 нива нагоре), който също взима подобна заплата. До там, всички други са на около средната. И логично - отвори джобса и ще видиш в София какво се предлага, масово около 2к чисто за не кой знае колко квалифицирана работа, за по-квалифицираните са около 3 хил. чисто. От там нагоре обяви има малко за синиър девелопъри и измислени брокери, само дето брокерите не ги изкарват тези пари, само се промотират по този начин обявите.Те затова и шофьорите на градския вече простестират на заплата 3500. Именно заради такива легенди. Сметни щом касиерките и шофьорите се бунтуват на 3к, колко трябва да взима квалифициран кадър.
Неслучайно споменах, че ако още малко се понапънем с лееекинкото хиперболизиране на доходите, ще се напълним с германци и западноевропейци. Да ни послугуват малко и те - само си представи как Ханс транжира свинско зад витрината, в някоя месарница на пазара Кирков, под зоркото око на Жонката.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Това за обявите беше горе -долу така, но до преди 5-6 месеца. Има раздвижване на пазара и слуховете за преждевременна смърт на ИТ сектора, БПО и т.н. са силно преувеличени.
хайде със здраве, виждам че след може би година от последното ми влизане тук, дискусията не е мръднала на йота, както и цените не са паднали
както и лихвите не са се вдигнали...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
нещо си в грешка
нямам големи количества за прекупвачи.
предпочитам да работя с крайни клиенти или производители.
производител съм, но също така и работя по въпроса с крайния пазар.
имам и сухи и предстоя да суша още, но имам и какво да ги правя.
ако плащаш добре (не като прекупвач) - може и да те включа в списъка.
Коментар
-
Правилната за теб тема: Наемите в София - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)
Тук можеш да разкажеш много за това как се става квартирант. Остави нотаруисите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениестанете нотариуси..
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеМоя колега тук във Варна най-накрая купи имот. 200К за къща в Кичево на шз. Финансиране 100% от банка, те. 0% самоучастие. Няма да храни вечно хазяйката я. Сега се превръща в щастлив новодомец-банкороб.
Още от миналата година му казвах купувай къщето, тогава струваше 160К. Не та не, скъпо е. Сега клекна и го купи по-евтино - 200К.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Нищо, тъмните прозорци и сгъването на икономиката ще докарат гоУемото МЯУ.
===2079===
Жалко, че бердже не може да направи разлика между търкания в темата и бизнес предложение, което той сам инициализира навремето. Имал продукция, а сега се оказа, нямал. Вече не знам какво да мисля. Той поде инициатива, аз намерих пазар и сега: "Нямам продукция" и "Догодина ще видим". Това и български бизнес не е.
нямам големи количества за прекупвачи.
предпочитам да работя с крайни клиенти или производители.
производител съм, но също така и работя по въпроса с крайния пазар.
имам и сухи и предстоя да суша още, но имам и какво да ги правя.
ако плащаш добре (не като прекупвач) - може и да те включа в списъка.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Милия. Имаш спешна нужда от жена. А може би мъж.
Гаджето ми се казва Боньо Бонев от село Боньовица. Познаваш ли го?
Живее на улица Боньо Войвода 22 и обича да яде бонБони...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Милия. Имаш спешна нужда от жена. А може би мъж.
В Испания съм, питай, ако нещо те интересува. А ти ще гниеш в тоя форум и в следващите десет години, в чакане на голямото мяу. Успех
...
Телом - в Шумен !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Така е, тroll. Едни ще карат влака, други ще слагат картинки с две палми и ще лъжат, че са в Испания докато пукне някой родител. Така е устроен света, трол, навсякъде е така, само картинката на аватара е различна. Приеми че си трол, няврян в някоя задимена кантора за имоти, и ще ти олекне.
В Испания съм, питай, ако нещо те интересува. А ти ще гниеш в тоя форум и в следващите десет години, в чакане на голямото мяу. Успех
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеПоздрав за всички злобни и некадърни гастари:
https://www.investor.bg/a/539-banki-...cheskata-kriza
Allianz Trade повиши рейтинга на България
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Обявите в ИТ сектора са наполовина, до 1 година тотално ще умре този сектор изцяло в БГ. Просто БГ не е конкурентноспособна дестинация вече.
хайде със здраве, виждам че след може би година от последното ми влизане тук, дискусията не е мръднала на йота, както и цените не са паднали
както и лихвите не са се вдигнали...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Тъста на ратко е баща на жена му.
.... чети ги тия кавички, бре наборе! (ако може и с разбиране)Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
- 1 like
Коментар
-
Поздрав за всички злобни и некадърни гастари:
https://www.investor.bg/a/539-banki-...cheskata-kriza
Allianz Trade повиши рейтинга на България
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар