IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Скъпо я е купил. Има да чисти много стаи, Отделно ще отидат още пари да я стяга.
    Само да ти кажа, понеже проучвам пазара за едно мое приятелче което иска да продава наследствена къща с човек който познава района. Таралежа го познава, беше ми консултант за къщето на Албена. Къща в Славяново с декар-декар и половина двор върви по около 45-55К€. Толкова за провинциалните имоти и къщета, до които и ти си се докосвал с цел продажба и имаш опит.
    Last edited by bulgarian lev; 15.10.2024, 21:16.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Ето това си е чиста дезинформация. Масово заплатите в частния сектор са под и около средната, т.е. ~3к. Аз лично от цялото си обкръжение познавам 1 ай ти, който е някакъв тийм лийд и взима чисто около 9 хил. на месец и 1 директор в западна компания (а директор в такава компания е почти невъзможно да станеш, това е от мениджър 3 нива нагоре), който също взима подобна заплата. До там, всички други са на около средната. И логично - отвори джобса и ще видиш в София какво се предлага, масово около 2к чисто за не кой знае колко квалифицирана работа, за по-квалифицираните са около 3 хил. чисто. От там нагоре обяви има малко за синиър девелопъри и измислени брокери, само дето брокерите не ги изкарват тези пари, само се промотират по този начин обявите.
      Скоти, няма никаква дезинформация. На народа приказките са такива, че едва ли не, е срамно да се работи за 5к, всичкото е мильОнер. Те затова и шофьорите на градския вече простестират на заплата 3500. Именно заради такива легенди. Сметни щом касиерките и шофьорите се бунтуват на 3к, колко трябва да взима квалифициран кадър.

Неслучайно споменах, че ако още малко се понапънем с лееекинкото хиперболизиране на доходите, ще се напълним с германци и западноевропейци. Да ни послугуват малко и те - само си представи как Ханс транжира свинско зад витрината, в някоя месарница на пазара Кирков, под зоркото око на Жонката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Това за обявите беше горе -долу така, но до преди 5-6 месеца. Има раздвижване на пазара и слуховете за преждевременна смърт на ИТ сектора, БПО и т.н. са силно преувеличени.
        хайде със здраве, виждам че след може би година от последното ми влизане тук, дискусията не е мръднала на йота, както и цените не са паднали
        както и лихвите не са се вдигнали...
        Само някои заковахме по няколко имота, а даже и някои продадохме. Но синдрома на чакала е да иде наготово и да огризва остатъците от чужда трапеза.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

нещо си в грешка

нямам големи количества за прекупвачи.
          предпочитам да работя с крайни клиенти или производители.
          производител съм, но също така и работя по въпроса с крайния пазар.

имам и сухи и предстоя да суша още, но имам и какво да ги правя.

ако плащаш добре (не като прекупвач) - може и да те включа в списъка.

4лв/кг Нито стотинка повече.

Коментар

• Правилната за теб тема: Наемите в София - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)

Тук можеш да разкажеш много за това как се става квартирант. Остави нотаруисите.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
              станете нотариуси..
              Как се става нотариус в гетото на Европа ? Знаеш ли? сериозно питам

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
                Моя колега тук във Варна най-накрая купи имот. 200К за къща в Кичево на шз. Финансиране 100% от банка, те. 0% самоучастие. Няма да храни вечно хазяйката я. Сега се превръща в щастлив новодомец-банкороб.
                Още от миналата година му казвах купувай къщето, тогава струваше 160К. Не та не, скъпо е. Сега клекна и го купи по-евтино - 200К.
                Браво. Комшия значи. Като гледам че и онези къщета в махалата се изкупиха почваме по Кичево, Осеново, Рогачево. Тва е пътя.

Коментар

Нищо, тъмните прозорци и сгъването на икономиката ще докарат гоУемото МЯУ.

===2079===

Жалко, че бердже не може да направи разлика между търкания в темата и бизнес предложение, което той сам инициализира навремето. Имал продукция, а сега се оказа, нямал. Вече не знам какво да мисля. Той поде инициатива, аз намерих пазар и сега: "Нямам продукция" и "Догодина ще видим". Това и български бизнес не е.
                  нещо си в грешка

нямам големи количества за прекупвачи.
                  предпочитам да работя с крайни клиенти или производители.
                  производител съм, но също така и работя по въпроса с крайния пазар.

имам и сухи и предстоя да суша още, но имам и какво да ги правя.

ако плащаш добре (не като прекупвач) - може и да те включа в списъка.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Милия. Имаш спешна нужда от жена. А може би мъж.
                    Ама ти чак сега ли разбираш, че съм гей?

Гаджето ми се казва Боньо Бонев от село Боньовица. Познаваш ли го?
                    Живее на улица Боньо Войвода 22 и обича да яде бонБони...

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

В Испания съм, питай, ако нещо те интересува. А ти ще гниеш в тоя форум и в следващите десет години, в чакане на голямото мяу. Успех
                      Сигурно само духовно!

...

Телом - в Шумен !

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Така е, тroll. Едни ще карат влака, други ще слагат картинки с две палми и ще лъжат, че са в Испания докато пукне някой родител. Така е устроен света, трол, навсякъде е така, само картинката на аватара е различна. Приеми че си трол, няврян в някоя задимена кантора за имоти, и ще ти олекне.
                        В Испания съм, питай, ако нещо те интересува. А ти ще гниеш в тоя форум и в следващите десет години, в чакане на голямото мяу. Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
                          Поздрав за всички злобни и некадърни гастари:

https://www.investor.bg/a/539-banki-...cheskata-kriza
                          Allianz Trade повиши рейтинга на България
                          Eee, сега някои гастари газ ще започнат да пикаят. Нарочно ги дразниш нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Обявите в ИТ сектора са наполовина, до 1 година тотално ще умре този сектор изцяло в БГ. Просто БГ не е конкурентноспособна дестинация вече.
                            Това за обявите беше горе -долу така, но до преди 5-6 месеца. Има раздвижване на пазара и слуховете за преждевременна смърт на ИТ сектора, БПО и т.н. са силно преувеличени.
                            хайде със здраве, виждам че след може би година от последното ми влизане тук, дискусията не е мръднала на йота, както и цените не са паднали
                            както и лихвите не са се вдигнали...

Коментар

Тъста на ратко е баща на жена му.
                              ХАХАХАХА, поредното доказателство....
                              .... чети ги тия кавички, бре наборе! (ако може и с разбиране)
                              Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Поздрав за всички злобни и некадърни гастари:

https://www.investor.bg/a/539-banki-...cheskata-kriza
                                Allianz Trade повиши рейтинга на България

Коментар

Working...
                                X