Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Че то не е ли така?
И то да беше само кочина, пак щеше да е добре.
бг-то е станало гаден тоталитарен конц-лагер, в който нормалните, мислещи, и свободолюбиви хора нямат елементарни права, свободи... а да не говорим за екстри като здравеопазване, правосъдие, чиста храна, чист въздух и т.н...
Т.нар. пародия на държава е обсебена от гангстери, мафиоти, и политици-подлоги на чужди господари, които ежедневно се гаврят с населението по стотици начини...
Оня ден един политически измамник и гавазите му прегазиха и смачкаха човек. Друг бере душа в интензивното...
На другия ден същите тия се дърат нагло, арогантно, и безпардонно, все едно са смачкали празна кутия от цигари...
Ето и друг абсурден случай на пълна гавра с хората от т.нар държава(или кочина - решете сами) - такива безумия в бегетовицата са ежедневие
https://www.dunavmost.com/novini/zas...a-kravna-proba
------------
Похвално е, че сте си купили имоти за милиони евра на такова отчайващо тъпо място,
но нормални хора, или чужденци от прилично уредени държави никога няма да отидат да живеят в такава дупка.
Кой нормален свободен човек от друга държава ще се премести в бг-то да става доживотен роб на банкстери, да става роб на гангстерите боко-тиквата и Шиши?!( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Е как можеш да ме наречеш враг..... ние тук сме като семейство...Last edited by Bailor; 20.05.2024, 00:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЧовекът ми е комшия, аз какво да предупреждавам врагове, вместо направо да си действам...
Коментар
-
Няма лъжа, няма измама, ти си го писал:препоръка е
Коментар
-
Вдигат заплатите на административния персонал във висшите училища
Служебното правителство ще предостави и 39 млн. лв. допълнително финансиране за увеличение на възнагражденията на академичния състав в държавните висши училища
професора краси
най-сетне ще има шанс да купи и да се изнесе от общежитието
оф, от бързане, чак сега виждам, че било на административния персонал
....ще има още много матрЯли за надценени имотии балониLast edited by ratten; 20.05.2024, 00:09.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, как се състезаваш с лордове, с лъжи ли?
- 1 like
Коментар
-
Около 20 пъти съм уточнил, че не е мой, а подобен. Всеки идиот би разбрал, само такъв на когото не му изнася. Това съм го уточнил над 20 пъти, което изобщо не те оправдада, като клеветник!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е то иначе е малко хенди кап мача
Коментар
-
Е, как се състезаваш с лордове, с лъжи ли?препоръка е
Коментар
-
Ба мани го тоз мелничар, аз с Лордове се състезавам.
Коментар
-
Близки сме начи, той - лорд, аз - сър. Ще ходатайстваш ли пред него да не ме съди?
и широка душа
утре ще ти простипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Постваш имот, за който твърдиш, че е твой, после ме обвиняваш в клевета. Къде е клеветата?
Коментар
Коментар