If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И да падне все тая, туулите от 30 год са в доларес или евраци.
А така, в евро или доларес. Днеска изскочи тая тема с борда и че можело да падне. Даже точно Джони, Кавръков и др. обясняват, че е възможно, а други, че не е. Е нали ако падне, лева ще стане 5 за евро и цената на имотите в лева ще се вдигне. Иначе, може до утре да ми обясняват, колко лошо е, че съм взел ипотечен кредит в лева а сега излиза, че може би не е така?
Хммм тъй ли, а защо не блокват преводи към казина??? Аааа чакай, чакай, казината са лицензирани и легални, алкохолът и цигарите също, затова, те не се считат за "тъпотии".
П.с някои държави пък направо чупят тъпомера, като ограничават преводите към криптоборси (щото са загрижени за теб) но нЕмат нищо протиФ да си арчиш мангизите за тревичка (примерно Нидерландия)
Целта им е да те следят и да те контролират напълно. Да си подчинен напълно и да нямаш свободна воля.
В цял свят се върви към диктатура и пълен контрол. Зловредни, злонамерени, корумпирани политици искат да следят и да контролират напълно населението си. Искат подчинени роби или крепостни селяни без право на свобода.
За съжаление тези процеси вървят активно както на Изток, така и в злия Запад.
Бленуваният Запад - едно време е бил символ на свободата и демокрацията... това време свърши.
Свободата и демокрацията умряха. Мнозина още не са го разбрали.
Във цял свят се върви към създаване на едно тиранично царство.
Последните две средства, които все още дават някаква свобода и независимост на обикновения човек от системата това са:
- кеша(хартиените пари)
- и(до известна степен) крипто-валутите
скоро ще бъдат ограничени и вероятно напълно забранени...
Виждаме как руснаците в момента ги подготвят за въвеждане на електронната рубла или това е руска CBDC...
Ако не се противопоставят, след като мине известно време и посвикнат, в един неочакван момент властите ще им забранят напълно хартиените пари, и буквално ще превърнат населението си в роби. Ако не си съгласен с политиката на правителството и Путин, блокират ти електронния портфейл, и няма да можеш да си купиш дори храна и вода - ще те уморят от глад и жажда...
Същите процеси виждаме, че се извършват и в злия Запад - на канадците, които се опълчиха против експерименталните инжекции със смъртоносни течности, правителството направо им запорира банковите сметки...
В цял свят нещата вървят на кофти...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Айде честито. Гълбите от ЕЦБ вдигнаха само с 25 пункта. Имат най-много още две качвания на лихвата и после пауза. Лагард иска координирано оттегляне на фискалната подкрепа за не се налага повече вдигане на лихвата и лоши последици. Лихвите в България ще нарастват все по бавно и по бавно.
Никито сега ще счупи два калиатури за да ти каже обратното !
Айде честито. Гълбите от ЕЦБ вдигнаха само с 25 пункта. Имат най-много още две качвания на лихвата и после пауза. Лагард иска координирано оттегляне на фискалната подкрепа за не се налага повече вдигане на лихвата и лоши последици. Лихвите в България ще нарастват все по бавно и по бавно.
На мен точно пък американска банка ми спираше преводите. Знаеш ли защо? Видиш ли правил съм бил няколко превода от по 15 ~20 к$, в рамките на 10 дена, (бях клиент на тази бамка повече от 7 год). Единият мина, другите ги спряха. Казаха, че трябвало да направя един общ превод за 100к $ вместо 4х15. Представяш ли си? В крайна сметка ми затвориха сметката и казаха, квото имаш тук, си го вземи но САМО с 1 (един) превод.
П.с има и по-смотани от американските. Примерно някакви европейски откачалки, дет ти затварят сметката, само затова, че си направил превод към друга банка и то от същата държава. Wtf.
И в България го има това. Поне ако нареждаш в долари, то си минава през чужди банки. Само че в България си принуден да пращаш малки трансфери по 10К долара защото такова е ограничението на електронното банкиране. По време на ковида се вкарах и в тоя филм за да не ходя до офиса. Така малоумните български банки те вкарват в нарушения от които после излизане няма. Забранено е в България да правиш голям трансфер наведнъж по електронното и освен това таксите са огромни.
Между другото бамките ще ядат хоя, Кзк излезе с решение, че банките нямат право да ограничават преводите към крипто защото това противоречи на закона за конкуренцията, дори са представили промени в законите, които предвиждат санкции за самозабравилите се банкстери. На зло кучИ, зъл прът.
Хммм тъй ли, а защо не блокват преводи към казина??? Аааа чакай, чакай, казината са лицензирани и легални, алкохолът и цигарите също, затова, те не се считат за "тъпотии".
П.с някои държави пък направо чупят тъпомера, като ограничават преводите към криптоборси (щото са загрижени за теб) но нЕмат нищо протиФ да си арчиш мангизите за тревичка (примерно Нидерландия)
И да падне все тая, туулите от 30 год са в доларес или евраци.
Ама повечето кредити са в лева...
И аз през 2011 си мислех да изтегля кредит в лева и ако падне борда да го изплатя с 2-3 заплати, но моя приятел банкерчето ме посъветва да изтегля по-евтин кредит в евро защото ако борда падне и кредита ми е в лева, то банката няма да падне по-гръб и ще ми превалутира кредита в друга валута.
Не знам сега как е.
Аз съм правил, и миналата година и сега като затворих фирмата, нямаше проблеми освен, че се опитаха да ме очукат с такси и трябваше да се разправям. Ма как ще ми спрат плащане бе, ти добре ли си ?
Предполагам , че по някое време ше има някакво разследване на банки , но няма да е за спряни преводи а за картел за таксите.
На мен точно пък американска банка ми спираше преводите. Знаеш ли защо? Видиш ли правил съм бил няколко превода от по 15 ~20 к$, в рамките на 10 дена, (бях клиент на тази бамка повече от 7 год). Единият мина, другите ги спряха. Казаха, че трябвало да направя един общ превод за 100к $ вместо 4х15. Представяш ли си? В крайна сметка ми затвориха сметката и казаха, квото имаш тук, си го вземи но САМО с 1 (един) превод.
П.с има и по-смотани от американските. Примерно някакви европейски откачалки, дет ти затварят сметката, само затова, че си направил превод към друга банка и то от същата държава. Wtf.
Бъртрамчо,
ако ти бях слушал сладките приказки преди две години и един месец, щях да имам един апартамент по-малко. Сега резултата ми е-неслушал и не вярвал на Бертрам в последните години, един апарт повече. Това е.
То па ени апарти, мани, мани.
П.с следващия път предупреждавай, като качваш снимки, ако обичаш. Има хора със слаби стомаси.
Коментар