Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Ддс-то за кръчмите и хановете още не са го върнали, щото пак ще ореват паветата колко стратегически отрасъл бил.Last edited by segato; 04.05.2023, 02:32.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Задържането на лихвения процент за известно време съшо ше намалява инфлацията. В крайна сметка ако не искаш драма почваш с големи стъпки и после ги намаляваш и дори изчакваш докато постигнат желания ефект. Не е казано, че в момента в който спрат да качват лихвата трябва да почнат да я свалят. Само , че ме хваща шубето като гледам , че процеса на овладяване на инфлацията в САЩ и ЕС вече е към края, а в България още не е започнал. Няма безплатен обяд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеМнозинството потребители тук се фиксират само върху монетарните мерки, без да осъзнават нуждата от фискални такива. За да е налице успех в борбата с инфлацията е необходимо да говорим за намаление на заплати и пенсии или общо ограничаване на държавните разходи. Аз не виждам политическа воля в никоя от политическите партии за затягаща фискална политика, дори напротив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Приятелю това е България, тук е като в дивия запад. Няма рейтинг на фирми за ремонти с реални отзиви освен в някоя фейсбук група ако намериш случайно. Голяма част от " майсторите" не познават парите- високи цени+ чакане месеци напред, друга част работещи с по- нормални цени, но пак не каквито трябва да са са. Голяма част от тях са алкохолици и особено ако ги оставиш да работят сами без да им висиш на главата претупват нещата и после трябва да се преправя след тях. Няма гаранция, няма касови бележки и т.н. Точно такива " майстори " ме подтикнаха да почна да си правя 90% от ремонтите сам
https://www.yelp.com/search?find_des...=Chicago%2C+IL
Това е елементарен сайт, и може да изкарва кинти и като реклама и като верификация и сървиси за бизнесите. Примерно за електричари има 3 вида търсения, Лицензирани, гарантирани от сайта и обикновени, които не знам как точно се различават от лицензираните защото, всичко ссе прави по код и за да дойде някой да ти бърника по инсталацията трябва да има лиценз. Отделно , че е за всичко , плочкаджии , пицарии, химическо чистене, фитнеси ... трябва да плащаш услуга първо отиваш yelp Мисля , че продават достъп и на др сайтове като ресторант гуру например.
Щом и това го няма ... какво става с тая държава бе ?Last edited by segato; 04.05.2023, 01:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
На какъв принцип ще е това? Аз всеки ден получавам информация за блокирани сметки с големи суми. Българските банки са пълни с пари, и а някой е посмял да си премести парите в брокер, платформа или финтех или дори банка в чужбина сметките му се се замразяват, превода е спрян и си стои така. Няма да има изтичане на пари от българските банки, намерили са му цаката как да стоят ликвидни даже с отрицателни лихви вече, напълно законно под прикритието за мерки за пране на пари.Last edited by tetris12; 04.05.2023, 01:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/538-pazari...te-povisheniya
Dow изтри 270 пункта след сигнала на Фед за лихвените повишенияБичите настроения бяха смекчени, след като Джером Пауъл отхвърли възможността за намаления
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Добре де, не се ли замисляте зашо няма майстори? Емигрират ли? Много работа ли имат ? Какво е ? Освен това как ги намирате ? По обяви от спирките ли ? Нямате ли yelp или подобни сайтове за да видите какви са оценките на други клиенти за бизнесите , които наемате ?. Няма рейтинг на фирми за ремонти с реални отзиви освен в някоя фейсбук група ако намериш случайно. Голяма част от " майсторите" не познават парите- високи цени+ чакане месеци напред, друга част работещи с по- нормални цени, но пак не каквито трябва да са са. Голяма част от тях са алкохолици и особено ако ги оставиш да работят сами без да им висиш на главата претупват нещата и после трябва да се преправя след тях. Няма гаранция, няма касови бележки и т.н. Точно такива " майстори " ме подтикнаха да почна да си правя 90% от ремонтите сам
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
теб точно като болен от 'тухлена треска' никога не съм те разубеждавал, а напротив и гараж ти пратих един, но за ЧСИ се иска кеш пара.
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/538-pazari...te-povisheniya
Dow изтри 270 пункта след сигнала на Фед за лихвените повишенияБичите настроения бяха смекчени, след като Джером Пауъл отхвърли възможността за намаления
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
теб точно като болен от 'тухлена треска' никога не съм те разубеждавал, а напротив и гараж ти пратих един, но за ЧСИ се иска кеш пара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Бъртрамчо,
ако ти бях слушал сладките приказки преди две години и един месец, щях да имам един апартамент по-малко. Сега резултата ми е-неслушал и не вярвал на Бертрам в последните години, един апарт повече. Това е.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар