IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

теб точно като болен от 'тухлена треска' никога не съм те разубеждавал, а напротив и гараж ти пратих един, но за ЧСИ се иска кеш пара.
    Имам я, специално за гараж. В най-кризата играх за половин магазинче срещу японския хотел, но ме отказа друг участник, който ме убеди, че ще наддава до откат. Пазя си документите, ако се видим, мога да ти ги покажа. Не ме устройва гараж на километри от имота, кеш винаги се намира. Аз те питам друго, ако се вслушвах в съветите ти преди две години, защо щях да си остана с един имот по-малко?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Бъртрамчо,
      ако ти бях слушал сладките приказки преди две години и един месец, щях да имам един апартамент по-малко. Сега резултата ми е-неслушал и не вярвал на Бертрам в последните години, един апарт повече. Това е.
      теб точно като болен от 'тухлена треска' никога не съм те разубеждавал, а напротив и гараж ти пратих един, но за ЧСИ се иска кеш пара.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Това което е най лошото мисля,полека лека се насочваме към твърдо приземяване.Друг изход не виждам.

Коментар

• Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение

Кога последно си правил/виждал някой да прави превод над 100К евро и за колко време мина?
          Аз съм правил, и миналата година и сега като затворих фирмата, нямаше проблеми освен, че се опитаха да ме очукат с такси и трябваше да се разправям. Ма как ще ми спрат плащане бе, ти добре ли си ?

Предполагам , че по някое време ше има някакво разследване на банки , но няма да е за спряни преводи а за картел за таксите.
          Last edited by segato; 04.05.2023, 00:06.

Коментар

Няма такова нещо. Туризма и строителството са на максимални обороти в момента. Направо прелива от пари. Резервациите и цените вече ги показах. В строителството - опитай се да намериш майстор в момента. Миналата седмица търсих електротехник от сайтовете за обяви, никой не идва. Цени по 100-200 лева за здрасти със седмица напред напред. А като качество услугата беше отвратително, от сорта на имаш ли сега ти тука кримп клещи за не знам какво си, изобщо дойде някакъв без инструменти и почна да мисли как да не го хване тока.
            Добре де, не се ли замисляте зашо няма майстори? Емигрират ли? Много работа ли имат ? Какво е ? Освен това как ги намирате ? По обяви от спирките ли ? Нямате ли yelp или подобни сайтове за да видите какви са оценките на други клиенти за бизнесите , които наемате ?
            Last edited by segato; 04.05.2023, 00:08.

Коментар

това са меко казано неверни и подвеждащи данни, които уронват престижа на банковия сектор у нас.
              Бъртрамчо,
              ако ти бях слушал сладките приказки преди две години и един месец, щях да имам един апартамент по-малко. Сега резултата ми е-неслушал и не вярвал на Бертрам в последните години, един апарт повече. Това е.

Коментар

Няма такова нещо. Туризма и строителството са на максимални обороти в момента. Направо прелива от пари. Резервациите и цените вече ги показах. В строителството - опитай се да намериш майстор в момента. Миналата седмица търсих електротехник от сайтовете за обяви, никой не идва. Цени по 100-200 лева за здрасти със седмица напред напред. А като качество услугата беше отвратително, от сорта на имаш ли сега ти тука кримп клещи за не знам какво си, изобщо дойде някакъв без инструменти и почна да мисли как да не го хване тока.
                През уикенда бях седнал със семейството в един ресторант и на съседната маса бяха една лумна компания от интелигентни и добре облечени мъже. Явно се занимаваха с частен бизнес и ги дочух да се оплакват, че последно време цитирам "просто кеша стана много скъп...".
                Иначе за туризма и строителството си напълно прав, така е (засега).

Коментар

това са меко казано неверни и подвеждащи данни, които уронват престижа на банковия сектор у нас.
                  Кога последно си правил/виждал някой да прави превод над 100К евро и за колко време мина?

Коментар

На какъв принцип ще е това? Аз всеки ден получавам информация за блокирани сметки с големи суми. Българските банки са пълни с пари, и а някой е посмял да си премести парите в брокер, платформа или финтех или дори банка в чужбина сметките му се се замразяват, превода е спрян и си стои така. Няма да има изтичане на пари от българските банки, намерили са му цаката как да стоят ликвидни даже с отрицателни лихви вече, напълно законно под прикритието за мерки за пране на пари.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                      Фирмите леко започват да сгъват вече ,при нас поне видимо се усеща,имаше някакви инерция Януари Април която използваме но сега ..Сега вече дойде трудната част...свиват им се перките...не искам да съм лош пророк не искам да звуча фалшиво песимистично но си пазете работните места ,само това мога да кажа засега..

Коментар

• "Да последните три сделки, в порядъка на две седмици коригираха и трите оценки с около десет процента надолу"
                        Това е от една брокерска група. Показателно, какво следва с цените. Има и други подобни коментари от други участници.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Къде е бил този прозорец? В САЩ ? Цените си падат.

Какво означават тези вероятности, че ше свалят лихвите или , че няма да ги кават ?
                          Бекона отново започна да бълнува! Горкият човечец, вечно кошмари сънува!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

По принцип гледам да уцеля по-малкото зло в живота и досега не съм грешал в преценката си, но винаги има първи път. Нищо за мен не е на всяка цена и да си го слагам много на сърцето. Това със загуба на работа, болест и т.н няма как да го придвидиш и никой не е застрахован, но ако ще се случва предпочитам да съм в ситуация, в която не съм купил имот на космическа цена и да нямам кредит.
                            Ако купя надценен имот с голям кредит и повтарям всеки ден, че цените ще растат поне до 2039 ще съм имунизиран от уволнение, съкращение и т.н?
                            Хареса ми това твое мнение, не се купува с мерак, и не се продава на инат. Пресечната точка се намира, когато някой от участниците на пазара, забрави за тази философия и първи мигне. Пожелавам ти успех, разбира се!

Коментар

• Фирмите леко започват да сгъват вече ,при нас поне видимо се усеща,имаше някакви инерция Януари Април която използваме но сега ..Сега вече дойде трудната част...свиват им се перките...не искам да съм лош пророк не искам да звуча фалшиво песимистично но си пазете работните места ,само това мога да кажа засега..

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Може да не съм много схватлив, но усещам, че очакваш рецесия, за да можеш да се сдобиеш с имот на справедлива за теб цена, прав ли съм?
                                Само, да не се окаже, че като станат достъпни лелеяните за теб имоти, се окажеш съкратен на борсата и тогава да имаш други приоритети-екзестенциални.
                                Надявам се, че ме разбра.
                                По принцип гледам да уцеля по-малкото зло в живота и досега не съм грешал в преценката си, но винаги има първи път. Нищо за мен не е на всяка цена и да си го слагам много на сърцето. Това със загуба на работа, болест и т.н няма как да го придвидиш и никой не е застрахован, но ако ще се случва предпочитам да съм в ситуация, в която не съм купил имот на космическа цена и да нямам кредит.
                                Ако купя надценен имот с голям кредит и повтарям всеки ден, че цените ще растат поне до 2039 ще съм имунизиран от уволнение, съкращение и т.н?
                                Last edited by X_Y; 04.05.2023, 10:23.

Коментар

Working...
                                X