Първоначално изпратено от bcon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by segato; 04.05.2023, 00:08.
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
това са меко казано неверни и подвеждащи данни, които уронват престижа на банковия сектор у нас.
ако ти бях слушал сладките приказки преди две години и един месец, щях да имам един апартамент по-малко. Сега резултата ми е-неслушал и не вярвал на Бертрам в последните години, един апарт повече. Това е.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
Няма такова нещо. Туризма и строителството са на максимални обороти в момента. Направо прелива от пари. Резервациите и цените вече ги показах. В строителството - опитай се да намериш майстор в момента. Миналата седмица търсих електротехник от сайтовете за обяви, никой не идва. Цени по 100-200 лева за здрасти със седмица напред напред. А като качество услугата беше отвратително, от сорта на имаш ли сега ти тука кримп клещи за не знам какво си, изобщо дойде някакъв без инструменти и почна да мисли как да не го хване тока.
Иначе за туризма и строителството си напълно прав, така е (засега).
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
това са меко казано неверни и подвеждащи данни, които уронват престижа на банковия сектор у нас.
Коментар
-
На какъв принцип ще е това? Аз всеки ден получавам информация за блокирани сметки с големи суми. Българските банки са пълни с пари, и а някой е посмял да си премести парите в брокер, платформа или финтех или дори банка в чужбина сметките му се се замразяват, превода е спрян и си стои така. Няма да има изтичане на пари от българските банки, намерили са му цаката как да стоят ликвидни даже с отрицателни лихви вече, напълно законно под прикритието за мерки за пране на пари.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеФирмите леко започват да сгъват вече ,при нас поне видимо се усеща,имаше някакви инерция Януари Април която използваме но сега ..Сега вече дойде трудната част...свиват им се перките...не искам да съм лош пророк не искам да звуча фалшиво песимистично но си пазете работните места ,само това мога да кажа засега..
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Къде е бил този прозорец? В САЩ ? Цените си падат.
Какво означават тези вероятности, че ше свалят лихвите или , че няма да ги кават ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
По принцип гледам да уцеля по-малкото зло в живота и досега не съм грешал в преценката си, но винаги има първи път. Нищо за мен не е на всяка цена и да си го слагам много на сърцето. Това със загуба на работа, болест и т.н няма как да го придвидиш и никой не е застрахован, но ако ще се случва предпочитам да съм в ситуация, в която не съм купил имот на космическа цена и да нямам кредит.
Ако купя надценен имот с голям кредит и повтарям всеки ден, че цените ще растат поне до 2039 ще съм имунизиран от уволнение, съкращение и т.н?
Коментар
-
Фирмите леко започват да сгъват вече ,при нас поне видимо се усеща,имаше някакви инерция Януари Април която използваме но сега ..Сега вече дойде трудната част...свиват им се перките...не искам да съм лош пророк не искам да звуча фалшиво песимистично но си пазете работните места ,само това мога да кажа засега..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Може да не съм много схватлив, но усещам, че очакваш рецесия, за да можеш да се сдобиеш с имот на справедлива за теб цена, прав ли съм?
Само, да не се окаже, че като станат достъпни лелеяните за теб имоти, се окажеш съкратен на борсата и тогава да имаш други приоритети-екзестенциални.
Надявам се, че ме разбра.
Ако купя надценен имот с голям кредит и повтарям всеки ден, че цените ще растат поне до 2039 ще съм имунизиран от уволнение, съкращение и т.н?Last edited by X_Y; 04.05.2023, 10:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнениеПриятели, ... че Франция вече е в гражданска война, само дето медиите прикриват този факт.Last edited by segato; 03.05.2023, 23:35.
- 1 like
Коментар
-
На какъв принцип ще е това? Аз всеки ден получавам информация за блокирани сметки с големи суми. Българските банки са пълни с пари, и а някой е посмял да си премести парите в брокер, платформа или финтех или дори банка в чужбина сметките му се се замразяват, превода е спрян и си стои така. Няма да има изтичане на пари от българските банки, намерили са му цаката как да стоят ликвидни даже с отрицателни лихви вече, напълно законно под прикритието за мерки за пране на пари.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Който има кредити нон стоп му се привеждат сваляне на лихви ,да НОО такова не се очаква.Лихвите в България тепърва ще се вдигат поне 2 години след това няма да ги свалят и ще са на относително високи нива спрямо досега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Къде съм написал, че искам или се радвам на евентуална рецесия?
Само, да не се окаже, че като станат достъпни лелеяните за теб имоти, се окажеш съкратен на борсата и тогава да имаш други приоритети-екзестенциални.
Надявам се, че ме разбра.Last edited by X_Y; 04.05.2023, 10:22.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар