Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеВече съм на мнение че жилищата при тази икономическа и геополитическа ситуация скоро няма да паднат. В големите градове ще са все по-трудно достъпни. Ще се трият нули и то 9 нули най-малко с криптосите един ден. Кой отхапал отхапал. То и акциите стават рискови даже тези с нисък и умерен риск. Стадото ще бъде стригано и подчинено. Даже аз имотен що годе човек се тревожа ще успея ли да запазя и управлявам толкова имоти. Моментът с данъците за собственост още не е дошъл. За притежателите на 1 до 4 имота ще е много към умерено трудно. Ще ги налапат тези с по 100 имота и повече. С един или два имота под наем ще е кофти сърбеж. Тези с многото нищо работа. И така - напред към наемите и имоти в селата и Белоградчик, Провадия, Елхово, Никопол и пр. Имаме къде да живеем. 70% наематели до 10 години. Нищо че ще сме 6 млн.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
То и тук цената през деня пада почти до 0. Стока, вкл имоти има бол, купувачи -нЕма.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеМежду другото, както казах правя ремонт, дизайнера направи дизайна и ми даде оферти за всичко - от гранитогрес, осветление до мебели и т.н. Почти всички са толко изгладнели, че ми звънкат всяка седмица да поръчвам. По магазините няма жива душа, дори на Каре в Сф след раб време нямаше 1 човек. Хайпа мина, складовете са пълни, а идва глада.
Това за магазините дори няма да го коментирам.
Подценяваш аудиторията
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
В някои скандинавски страни тока макар и за кратко слезе до 0. Веригите за доставки ще се възстановят и корабните превози вече са под средните стойности . Чиповете залежават . Има огромни складови наличности от всякакви стоки .
А у нас позволиха инфлацията да се вихри и да покачи заплатите във всички сектори .
Сега следва най - интересното .
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Няма как да не паднат, няма вечен ръст! Отделно големите градове са претъпкани от имоти, а излизат още и още. Бумът отмина, виж дизела от 3.60 е на 2.50 (уж само нагоре щеше да оди). Виж зърното - срива се всяка седмица, от 750 лв вече е 350 лв. според мнозина - под себестойност. Виж газта и тя се срина 30$ за MW а беше 200 ако не се бъркам. Който купил по върховете ще плаче.
А у нас позволиха инфлацията да се вихри и да покачи заплатите във всички сектори .
Сега следва най - интересното .
Коментар
-
Между другото, както казах правя ремонт, дизайнера направи дизайна и ми даде оферти за всичко - от гранитогрес, осветление до мебели и т.н. Почти всички са толко изгладнели, че ми звънкат всяка седмица да поръчвам. По магазините няма жива душа, дори на Каре в Сф след раб време нямаше 1 човек. Хайпа мина, складовете са пълни, а идва глада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеВече съм на мнение че жилищата при тази икономическа и геополитическа ситуация скоро няма да паднат. В големите градове ще са все по-трудно достъпни. Ще се трият нули и то 9 нули най-малко с криптосите един ден. Кой отхапал отхапал. То и акциите стават рискови даже тези с нисък и умерен риск. Стадото ще бъде стригано и подчинено. Даже аз имотен що годе човек се тревожа ще успея ли да запазя и управлявам толкова имоти. Моментът с данъците за собственост още не е дошъл. За притежателите на 1 до 4 имота ще е много към умерено трудно. Ще ги налапат тези с по 100 имота и повече. С един или два имота под наем ще е кофти сърбеж. Тези с многото нищо работа. И така - напред към наемите и имоти в селата и Белоградчик, Провадия, Елхово, Никопол и пр. Имаме къде да живеем. 70% наематели до 10 години. Нищо че ще сме 6 млн.
- 1 like
Коментар
-
https://www.lessentiel.lu/de/video/i...e-710929868048
В това дето прилича на блок ново строителство живеят прасета!
В БГ много блокове приличат на свинарник, а пък живеят хора.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Завръщам се във форума след малка почивка и какво да видя - цените на имотите аха да паднат.
Ти не прогнозираше ли драматичен срив през есента на 2022? Вероятно си "уцелил" спада и от 2020, а защо не и този от 2016.
Не че не ти вярвам, но все пак човешкия живот е сравнително кратък..
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеОт много спам и псувни ,темата мина на заден план
За пореден път апелирам МОДЕРАЦИЯТА да си свърши работата !
А БГ повишителчетата да се подготвят за дългогодишен и постоянен спад на "имотите" и наемите.Квото беше,беше !
Ти не прогнозираше ли драматичен срив през есента на 2022? Вероятно си "уцелил" спада и от 2020, а защо не и този от 2016.
Не че не ти вярвам, но все пак човешкия живот е сравнително кратък..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеhttps://business.dir.bg/ikonomika/da...dalzhi-stariya
Държавните плащания спират след 12 Юни.
Какво става, минахте ли Германия по покупателна?
Хахахаха...
https://fakti.bg/biznes/783733-ionko...-kriza-no-leka
Коментар
Коментар