If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вече съм на мнение че жилищата при тази икономическа и геополитическа ситуация скоро няма да паднат. В големите градове ще са все по-трудно достъпни. Ще се трият нули и то 9 нули най-малко с криптосите един ден. Кой отхапал отхапал. То и акциите стават рискови даже тези с нисък и умерен риск. Стадото ще бъде стригано и подчинено. Даже аз имотен що годе човек се тревожа ще успея ли да запазя и управлявам толкова имоти. Моментът с данъците за собственост още не е дошъл. За притежателите на 1 до 4 имота ще е много към умерено трудно. Ще ги налапат тези с по 100 имота и повече. С един или два имота под наем ще е кофти сърбеж. Тези с многото нищо работа. И така - напред към наемите и имоти в селата и Белоградчик, Провадия, Елхово, Никопол и пр. Имаме къде да живеем. 70% наематели до 10 години. Нищо че ще сме 6 млн.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Държавните плащания спират след 12 Юни.
Какво става, минахте ли Германия по покупателна?
Хахахаха...
Уау, каква "новина"! САЩ изпадат периодично в подобен цирк. Това е част от играта на въртящите се политици в демокрациите как да се удължават настоящи и вземат все по-големи нови заеми. Понякога се използва и да се изтика конкуренцията, с която довчера са са правили общи сметки.
Не е въпрос толкова до печалби - скъсих си живота с поне едни 10 години, какви ли не ужаси преживях с БГ администрацията, политически натиск, удари през кръста от близки хора и какво ли още не. Това малко хора в този форум могат да го осъзнаят - те смятат как с 2000 Евро заплата могат да си купят повече сирене менте отколкото немецът кашкавал в Германия и това ги успокоява и ги кара да си мислят как са минали Европа.
Прочетох това мнение на Електроджон и се замислих за нещо...Преди се фрустрирах и го обвинявах, че плюе по Родината, но след, като прочетох горното, разбрах, че в този човек липсва утеха. Той сподели, че и в немски форуми спори с Ханс и Томас за неуредици и в немско.
Това се получава у хора, които са се взели твърде насериозно..
Дали ме е сложил в игнора или не, ще му цитирам поета Пенев:
...
Last edited by keep_calm; 20.05.2023, 12:34.
Причина: Пишете по темата.
Какво не правя правилно? Искам да кача снимка от компютерството, ама като я публикувам е голяма колкото кибрит.
И аз съм забелязал, че с някои по-големи изображения публикуването директно от компютъра не сработва правилно и седи като миниатюра, но не съм си играл да търся точно каква е причината, защото ги качвам на външен сайт и директно от линк си решавам проблема вместо да го диря къде го боли.
Уж трябва да бачка като му кликнеш за цял размер, а има и няколко варианта, чрез които да се качи изображение: https://forum.vbulletin.com/forum/vb...8-image-sizing
Що го изтри бе, silistra?
„За” съм основателната и градивна критика.
Фасадата и цялостната поддръжка на блоковете може да се промени, а ако трябва и съборят.
Все повече българи ще са узрели и разбрали, че жилището им не свършва до прага на апартамента.
Какво не правя правилно? Искам да кача снимка от компютерството, ама като я публикувам е голяма колкото кибрит.
Що го изтри бе, silistra?
„За” съм основателната и градивна критика.
Фасадата и цялостната поддръжка на блоковете може да се промени, а ако трябва и съборят.
Все повече българи ще са узрели и разбрали, че жилището им не свършва до прага на апартамента.
Коментар