Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
при всички случаи, който държи пари "на добра лихва" /термина не е мой, само съм го заел/
още дълги години ще гледа разгневен и рошав накавръковата справка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колеги, или се шегувате или се заяждате? Мисля, че никой от тук пишещите не би искал да се случи нещо с борда или курса на лев/евро. От къде ви идват такива мисли?
иначе е само чесане на клавиатурата и дисагитепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Хахаха, ама тези същите, освен, че не върнаха драхмата в Гърция, мислиш ли, че подобни понижители, могат да разклатят валутния борд? Представяш ли си каква лична драма ще настъпи за тях, ако държавата ни успее да приеме еврото? Това означава, че кавръковата справка ще продължи да лети в невиждани висоти и ще стане, като в Берлин.)...тука е заровено кучето...
Коментар
-
Хахаха, ама тези същите, освен, че не върнаха драхмата в Гърция, мислиш ли, че подобни понижители, могат да разклатят валутния борд? Представяш ли си каква лична драма ще настъпи за тях, ако държавата ни успее да приеме еврото? Това означава, че кавръковата справка ще продължи да лети в невиждани висоти и ще стане, като в Берлин.
още дълги години ще гледа разгневен и рошав накавръковата справкапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
и на мен ми направи впечатление, че като не можаха да бутнат имотиту
отидоха да клатят борда, но то не било борда а най ми било на борда дисагите
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Имало една пеперудка която силно размахала с крилца...това се случило в добрата стара Америка,само че това махане се пренесло като ураган из Европата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеМного ме зарадва новата опорка понижителна, кавръковата справка гонеща 1850€ и упорито не спадаща, така им обърква мозъчните клетки, че те изначално не са подготвени за този сценарий и се втурнаха вкупом да събарят валутния борд. Най извезаните и недоволни от тях, упорито се взират в отчетите на БНБ, как мислиш, дали тези личности имат стабилна психика? Техни предци или може би същите полуидиоти, преди 10г., упорито фалираха Гърция, само, че, освен, че не успяха да я фалират, нито един от тях не се похвали с покупка там. През посочения период, куп познати изкупи Паралия Офриниу.
отидоха да клатят борда, но то не било борда а най ми било на борда дисагитепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеМного ме зарадва новата опорка понижителна, кавръковата справка гонеща 1850€ и упорито не спадаща, така им обърква мозъчните клетки, че те изначално не са подготвени за този сценарий и се втурнаха вкупом да събарят валутния борд. Най извезаните и недоволни от тях, упорито се взират в отчетите на БНБ, как мислиш, дали тези личности имат стабилна психика? Техни предци или може би същите полуидиоти, преди 10г., упорито фалираха Гърция, само, че, освен, че не успяха да я фалират, нито един от тях не се похвали с покупка там. През посочения период, куп познати изкупи Паралия Офриниу.Познай кой
Коментар
-
Много ме зарадва новата опорка понижителна, кавръковата справка гонеща 1850€ и упорито не спадаща, така им обърква мозъчните клетки, че те изначално не са подготвени за този сценарий и се втурнаха вкупом да събарят валутния борд. Най извезаните и недоволни от тях, упорито се взират в отчетите на БНБ, как мислиш, дали тези личности имат стабилна психика? Техни предци или може би същите полуидиоти, преди 10г., упорито фалираха Гърция, само, че, освен, че не успяха да я фалират, нито един от тях не се похвали с покупка там. През посочения период, куп познати изкупи Паралия Офриниу.Last edited by Bailor; 04.05.2023, 23:13.
- 1 like
Коментар
-
ще оставят тази задача на инфлацията
ЕЦБ обещава да предприеме повече затягания, след като забави темпото Кристин Лагард: Имаме още много работа за вършене и няма да правим пауза. Това е пределно ясно.
Имаме още много работа за вършене и няма да правим пауза", заяви председателят Кристин Лагард на пресконференция. "Това е пределно ясно."
Тя определи решението от четвъртък като "почти единодушно", като някои от колегите ѝ бяха за по-голямо повишение.
След като лихвените проценти достигнат своя връх, ЕЦБ не е дала конкретни насоки за това колко дълго ще се задържат там.
"Тук не поемам никакъв ангажимент за намаляване на лихвените проценти в даден момент", каза Лагард
Last edited by nkavrakov1982; 04.05.2023, 23:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
Най- големият проблем в момента е инфлацията . Първо че е двойна , но най -важно е че никой не се бори с нея . Сега се пренесе върху цялата икономика вкл . услуги и зацикли .
.https://profit.bg/imoti/razhodite-za...lona-i-madrid/
Вижда се че още 2021 сме били извън релсите . Не ми се мисли как ще се режат заплати и пенсии с по 20 -30 % .
Коментар
-
ще оставят тази задача на инфлацията
Коментар
-
И на мен не ми се мисли, щото просто няма да ги режатпрепоръка е
Коментар
Коментар