IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Click image for larger version

Name:	BNB.jpg
Views:	1
Size:	49.9 КБ
ID:	4059117
    Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Тук спорехме доста с Юлката.
    Левът според мен отдавна е обезценен - просто БНБ правят врътки с баланса на емисионно, където има огромна дупка от поне 10 милиарда.
    Няма как да поддържаш толкова ниски лихви и да конвертираш свободно левове в Евро при тези условия.
    Абсолютно не

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

В чужбина ползвам револют и даже не съм се и опитвал да ползвам български карти. Скоро ще оставя само една фирмена сметка в българска банка че е много сложно плащанията към бюджета ако не е бг банка. Банките сами си го набиват с тези тъпи политики и не осъзнават колко бързо може да изтече всичко към други/чужди банки, крипто и акции.

А по темата с цените - всички очакват да се развихри рецесия в щатите към есента. Има банки там които имат 70% експозиция към бизнес имоти а те крашват много яко в момента и бутат банковата криза в комбинация с това че ФЕД счупиха лихвите на на 10 годишните към 2 годишните облигации.
      При нас имотите да крашнат - може би другата пролет ако ни застигне кризата.
      Българите ако бяха като в Щатите ,тегли набивай в ДЦК ,да се опоскат банките и да видиш как нямало да вдигат лихви ли ?
      Ама сме си стадо

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Алианц те пазят от собствената ти тъпотия.
        Да, направих само 200%, а щяха да са повече ако не бяха те.

Коментар

Да, на мен Алианц ми спираха трансфери до Bitstamp още преди 3-4 години с този предлог. Мислех да ги съдя но адвоката каза че няма смисъл. Тези им смешни опити останаха напразни, но ме дразнят. Още имам пари при тях и чакам само банковата криза да се разрастне от САЩ към Европа да ги избомбя наведнъж, даже може би вече е време.
          Алианц те пазят от собствената ти тъпотия.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Левът според мен отдавна е обезценен - просто БНБ правят врътки с баланса на емисионно, където има огромна дупка от поне 10 милиарда.
            Няма как да поддържаш толкова ниски лихви и да конвертираш свободно левове в Евро при тези условия.
            Злато ,евра и долари ,пък с лева да става каквото ще

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

В момента ако излезнете извън ЕС ,и искате да си ползвате картата за разплащания трябва да уведомите банката иначе няма да можете да плащате ,това е заради прането на пари
              В чужбина ползвам револют и даже не съм се и опитвал да ползвам български карти. Скоро ще оставя само една фирмена сметка в българска банка че е много сложно плащанията към бюджета ако не е бг банка. Банките сами си го набиват с тези тъпи политики и не осъзнават колко бързо може да изтече всичко към други/чужди банки, крипто и акции.

А по темата с цените - всички очакват да се развихри рецесия в щатите към есента. Има банки там които имат 70% експозиция към бизнес имоти а те крашват много яко в момента и бутат банковата криза в комбинация с това че ФЕД счупиха лихвите на на 10 годишните към 2 годишните облигации.
              При нас имотите да крашнат - може би другата пролет ако ни застигне кризата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Както всички виждаме, българското правителство не може повече да си финансира дълговете и дефицитите...Всекидневен рев по медиите за теглене нови дългове и още дефицити...
                Това с тегленето на още нови и нови заеми за да финансират дефицита е само временна мярка. Рано или късно дълговете ще трябва да се връщат. И то с лихвата, която към момента става все по-голяма и по-голяма...

Вариантите са 2:
                - или държавата да фалира, да обяви банкрут, и да спре да изплаща пенсии и заплати
                - или левът да бъде обезценен и бордът да падне

Коментар

Да, на мен Алианц ми спираха трансфери до Bitstamp още преди 3-4 години с този предлог. Мислех да ги съдя но адвоката каза че няма смисъл. Тези им смешни опити останаха напразни, но ме дразнят. Още имам пари при тях и чакам само банковата криза да се разрастне от САЩ към Европа да ги избомбя наведнъж, даже може би вече е време.
                  В момента ако излезнете извън ЕС ,и искате да си ползвате картата за разплащания трябва да уведомите банката иначе няма да можете да плащате ,това е заради прането на пари

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Банка в България ше откаже да направи превод в ЕС под предлог за пране на пари ... сериозно ли го говориш това ?

Коментар

Както всички виждаме, българското правителство не може повече да си финансира дълговете и дефицитите...Всекидневен рев по медиите за теглене нови дългове и още дефицити...
                      Това с тегленето на още нови и нови заеми за да финансират дефицита е само временна мярка. Рано или късно дълговете ще трябва да се връщат. И то с лихвата, която към момента става все по-голяма и по-голяма...

Вариантите са 2:
                      - или държавата да фалира, да обяви банкрут, и да спре да изплаща пенсии и заплати
                      Гледай,гледай- 1 към 1 финансова ,банкова кризичка

https://www.investor.bg/a/539-banki-...sht-se-srinaha
                      След повишаването на лихвите акциите на регионалните банки в САЩ се сринаха

Книжата на Pacwest загубиха около 60%. Малко преди това председателят на Фед Джером Пауъл подчерта, че банковата система е „стабилна“

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Дано да не си прав.
                        Не искам да вярвам, че това ще се случи, но имам едно наум...

Вариантите са 2:
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Бордът е пътник. Вече е въпрос на време да падне.
                          Лошото е, че не може да се предвиди кога точно ще стане.
                          Вероятно когато хората най-малко очакват...
                          Дано да не си прав.
                          Не искам да вярвам, че това ще се случи, но имам едно наум...

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Джером днес като го питаха си каза , че целта е било да бъде овладян ръста на заплатите В България да продължават да вдигат пенсии и заплати и да свалят ддс и после шо имало инфлация. Ми какво да има ? Като , че ли искат нарочно да я вдигнат. Някой правил ли е сметка при каква инфлация и за колко време ще падне борда ?
                            Бордът е пътник. Вече е въпрос на време да падне.
                            Лошото е, че не може да се предвиди кога точно ще стане.
                            Вероятно когато хората най-малко очакват...
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Ами още пиши тука, че падат оборотите и съм сигурен, че ако ти даваха акции + заплатата, досега да си ги продал. Пък то кво се оказа.
                              Говоря за други неща ,не точно за тези ,работя и с балансите на фирмите и по скоро с техните разходи ,по друга линия

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                                Резултатите на Shell изненадват на фона на нестабилността на пазарите

Компанията ще похарчи 4 млрд. долара за обратно изкупуване на акции

нЕкоИ ОРА искаха да ме уволняват и съкращават

Ами още пиши тука, че падат оборотите и съм сигурен, че ако ти даваха акции + заплатата, досега да си ги продал. Пък то кво се оказа.

Коментар

X