If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Знамение е това мечката ще удари имотния пазар.Това е .Добра новина.
Аа, и още нещо, като пристигахме заранта, едно малко джипче ни беше пресрещнало пътя на разклона за нашата вила и шофьора мереше нещо с едно тринога. Брат ми го попита какво мери, а оня му отговори, че е за нуждите на кадастър на селото. Вече станаха много съвпаденията, кадастър и мечка!!!!
И, аз така предполагам Кавръче. Запомнете, мечката от радомирско село на Еньовден. Набрах и малко жълт кантарион за страх и цветовете затворих в буркан със зехтин, ако ме свие стомаха.
И аз послушах BONI и въобще не съжалявам. В разгара на covid кризата, купих 1 в Бургас, през април 21-ва. Викам, ако ще се мре, младите да разполагат с ВИ.
Сега се прибирам от подножнопланинската ми вила до поточе.
Комшийката ни посрещна с новина, че баба меца е върлувала из всички кошери в селото.
Помислих си, дали тази новина за мечка, не предвещава мечи тренд при имотите в близките години...
И аз го послушах Бони. Баш в Ковид кризата 2021 не, ама 2022 Май месец нахлузих и двата апарта тук в Плевен. Е, то се наложи де. Но помня че продавача на единия казваше и го е мислел, сигурен съм...че ръста приключи и събира за апарт в София. Та искаше и да изповядаме на реална цена за да докаже произход на средства. Казах ОК, но делим разходите по придобиването. И така стана. А дали събра за София съмнявам се. Дано да е успял.
И аз послушах BONI и въобще не съжалявам. В разгара на covid кризата, купих 1 в Бургас, през април 21-ва. Викам, ако ще се мре, младите да разполагат с ВИ.
Сега се прибирам от подножнопланинската ми вила до поточе.
Комшийката ни посрещна с новина, че баба меца е върлувала из всички кошери в селото.
Помислих си, дали тази новина за мечка, не предвещава мечи тренд при имотите в близките години...
Не е проблема в новините проблема ти е в интерпретацията
Пуска новини за чума - цените вместо да паднат станаха двойни
Пуска новини за безработица - пак така
Пуска новини за война - цените пак на горе
Пуска новини за покачващи се лихви - имотите удариха тавана
Поствам само новини от проверени източници, чужди медии хората трябва да знаят какво се случва извън България за имотите щото тука у нас виждаш какво е дереджето тъмна завеса
Не е проблема в новините проблема ти е в интерпретацията
Пуска новини за чума - цените вместо да паднат станаха двойни
Пуска новини за безработица - пак така
Пуска новини за война - цените пак на горе
Пуска новини за покачващи се лихви - имотите удариха тавана
Поради някаква твоя си причина игнорираш най важната новина - Печатат се пари като за световно и всичко останало дето пише в дебелите книги губи своята стойност
Поствам само новини от проверени източници, чужди медии хората трябва да знаят какво се случва извън България за имотите щото тука у нас виждаш какво е дереджето тъмна завеса
Защо постваш ми е въпроса , при това ежедневно ,почти ежечасно , непрекъснато ? Това някакъв тик ли е или нещо по сериозно ? Не беше такова момче ....
Очаквам поскъпване с поне 20-30% предвид случващото се в Русия в момента и милионите руснаци които ще изберат да дойдат у нас за нормален живот.
Вие така чакахте и милиони украинци,програмисти и да не продължавам а на финала знаем къде отидоха..Така че голям тиган не слагай че рибата ще иде на друго място накрая
Ники ,до кога ще пишеш и постваш едно и също или вече е част от дневната ти програма ?!
Коментар